08 / 05 / 2024

Tahsin Babaş kentsel dönüşüm riskli binalar

Tahsin Babaş kentsel dönüşüm riskli binalar

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, riskli binalarını yenilemek isteyen vatandaşlara ‘birliktelik’ çağrısında bulunarak proje çalışması yapabilmek için onay istedi.

İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi'nde tapular teslim edildi!

Gaziosmanpaşa'da yapımı tamamlanan İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi’nde tapu teslimleri yapıldı. Vatandaşlara tapularını, Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta teslim etti.

İstanbullular müjde! Projesi bitti!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, kentsel dönüşümün 2021’de başlayacağını, 4 yeni okul inşa edileceğini, yeni metro hatlarının projelerinin bittiğini ihale aşamasına geldiğini açıkladı.

Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Konutları yıl içinde teslim edilecek!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, inşaatı devam eden kentsel dönüşüm konutlarından 725 konutu 2019 yılı içinde teslim edeceklerini açıkladı.

Ilgaz Dağı için yeni imar planları yapıldı!

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Ilgaz Dağının yaptıkları yeni imar planlamasıyla başta Türkiye'de olmak üzere Dünya'daki diğer kayak merkezleriyle yarışır hale geleceğini dile getirdi. 

Kastamonu'ya 200 milyon TL'lik yatırım!

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş yaptığı açıklamada “Hayata geçireceğimiz dev projelerimizin ihalesi için gerekli talimatları verdik ve çalışmalar başladı. Bu doğrultuda yaklaşık 200 milyon TL’lik yatırımın startını vermiş olacağız” dedi.

Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Konutları 2019'da teslim edilecek!

Mahalle Buluşmaları kapsamında Sarıgöl Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Konutları'nın 2019'da teslim edileceğini söyledi.

Hasan Tahsin Usta’ya Kentsel Dönüşümde Proje Özel Ödülü!

Kentsel dönüşüm çalışmalarında ülke çapında örnek gösterilen projelere imza atan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Kentsel Dönüşüm kategorisinde Proje Özel Ödülü’nü aldı.

Hasan Tahsin Usta: Dönüşümle önümüzdeki 100 yılı planlıyoruz!

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin 7 dev kentsel dönüşüm projesi, 2. Emlak Zirvesi´nde tanıtıldı. Uluslararası zirvede Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, kentsel dönüşümün öncü ilçesindeki çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

KastaMall projesinde çalışmalar sürüyor!

Kastamonu'ya 3 yılda 140 milyon TL yatırım yapıldığını açıklayan Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, KastaMall projesi hakkında bilgi verdi.

Kastamonu'ya 3 yılda 140 milyon TL yatırım yaptık!

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, 228 kategoride toplam 957 proje üzerinde çalıştıklarını, üç yıl içinde toplam 140 milyon TL’yi aşan yatırım gerçekleştirdiklerini ve Kastamonu için özel projelerinin süreceğini söylüyor...

Kentsel dönüşüm deprem riskini azaltır!

Türkiye bugün 17 Ağustos Marmara Depremi'nin 18. yılında kaybettiklerini anıyor. Başkan Hasan Tahsin Usta ile hem ilçede devam eden kentsel dönüşümü hem de ilçenin depreme ne kadar hazır olduğunu konuştuk. İşte Posta Gazetesi'nden Alev Gürsoy Cimin'in röportajı...

Tahsin Babaş: Kentsel dönüşüm, ada bazında uygulanıyor!

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Belediye Meclis toplantısında imarla ilgili dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Tahsin Babaş Kuzeykent imar planlarını anlattı!

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Kuzeykent imar planlarını anlattı.

Tahsin Babaş kentsel dönüşüm riskli binalar Haberi

Tahsin Babaş kentsel dönüşüm riskli binalar

Belediye Başkanı Tahsin Babaş, riskli binalarını yenileme talebinde bulunan daire sahipleriyle dün Belediye Toplantı salonunda bir araya geldi. Candaroğulları Kooperatif Evleri, Şeker Blokları, Şirin Yuva Blokları, Mutlular Blokları ve Fidan Blokları’nda ikamet ederek binalarının yenilenmesi talebinde bulunan daire sahiplerinden Başkan Babaş, proje yapılması için onay istedi.


Belirlenen bölgedeki riskli binaları ada bazında değerlendirilerek yenilene bileceğini ifade eden Belediye Başkanı Tahsin Babaş, “Burada siz daire sahiplerinin anlaşması çok önemli. Biz şuanda sizlerden proje yapmak için onay istiyoruz. Bu onayı verirseniz bu binalar için proje hazırlayacağız” dedi.


Geniş bir alana proje çizileceğinden bahseden Belediye Başkanı Babaş, yapılacak projenin çok büyük ve önemli olduğunun altını çizdi. Belirlenen alandaki vatandaşların mağdur olmasını istemediğini ve risksiz binalarda ikamet etmeleri için böyle bir toplantı gerçekleştirdiğini de vurgulayan...