07 / 05 / 2024

takım enerjisi nedir

takım enerjisi nedir

Elektrik perakendecisi Bisen, 'takım elektriği' planıyla, abone taraftara, 'Elektriği benden indirimle al, abonem ol, takımın da kazansın' diyecek.Şimdilik açıklamadığı başka kampanya planları da var.

İstikbal’den yemek odası takımı alanlara 799 TL değerinde 24 parça yemek takımı hediye! İşte 9 Ocak 2023 fiyat listesi…

İstikbal’de yemek odası takımı alışverişlerinde 799 TL değerinde 24 yemek takımı hediye veriliyor. İşte 9 Ocak 2023 İstikbal fiyat listesi…

Bellona’da yatak odası takımı 24 bin 90 TL yatak 3 bin 924 TL koltuk takımı 21 bin 795 TL İşte 9 Ocak fiyat listesi…

Bellona’da yatak odası takımı 24 bin 90 TL yatak 3 bin 924 TL koltuk takımı 21 bin 795 TL İşte 9 Ocak fiyat listesi…

PTT KPSS şartsız 55 bin personel alım şartları nedir? PTT 2023'te personel alımı yapacak mı?

Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT)'nin 55 bin personel alımı yapacağı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Peki, PTT KPSS şartsız 55 bin personel alım şartları nedir? PTT 2023'te personel alımı yapacak mı? İşte detaylar...

BİM'de 18 parça yemek takımı 349 TL, çalışma masası 499 TL! BİM aktüel kataloğu 2 Aralık 2022 fiyat listesi

BİM'in 2 Aralık 2022 Cuma aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. 2 Aralık kataloğunda çamaşır kurutmalığı 249 TL, 18 parça yemek takımı 349 TL, çalışma masası 499 TL fiyatlarla satışa çıkarılacak. İşte BİM kataloğu 2 Aralık 2022 fiyat listesi...

Bim’den uygun fiyatlı çeyiz ürünleri! Yemek takımından tencere setine yok yok… Bim 7 Ekim 2022 fiyat listesi

Bim marketler her hafta yayınladığı kataloğunda mutlaka belirli bir bölümü çeyizlik ürünlere ayırıyor. Gecelikten sabahlığa, yemek takımından tencere setlerine, küçük ev aletlerine kadar geniş ürün yelpazesiyle ucuz çeyiz ürünleri tüketicileri bekliyor. İşte o ürünler..

Devre mülk nedir? Devre mülk alırken neye dikkat edilmelidir? İşte detaylar!

Devre mülk nedir? Devre mülk alırken neye dikkat edilmelidir? soruları devre mülk alacak kişiler tarafından sorulmaktadır. İşte detaylar!

Devre mülk nedir?

Devre mülk nedir? Devre mülk satın alınabilir mi? soruları sıklıkla sorulmaktadır. İşte sorulan o soruların yanıtları!

Geri alım hakkı nedir? Vefa hakkı nedir? Geri alım hakkı nasıl kullanılır?

Geri alım hakkı nedir? Geri alım hakkı nasıl kullanılır? sorusu sıkça sorulan sorular arasında yer almaktadır. İşte merak edilen soruların detayları!

A101’de kahve çılgınlığı! Kahve makinesinden fincan takımına yok yok…

A101 Market 26 Mayıs Perşembe günü için kataloğunu yayınladı. A101’in yayınladığı katalogda kahve bölümü göze çarpıyor. Önümüzdeki hafta Perşembe günü raflarda yerini alacak ürünlerde Filtre Kahve Makinesinden Türk Kahvesi Makinesine ve fincan takımına kadar kahve adına her şey var. Makine ve fincan

PTT 55 bin personel alımı için tarih belli oldu mu? PTT işçi alım şartları nedir?

PTT'nin personel alım ilanını yayınlayacağı tarih büyük bir heyecanla bekleniyor. PTT bünyesinde çalışmak isteyen vatandaşlar PTT 55 bin personel alımı için tarih belli oldu mu? PTT işçi alım şartları nedir? gibi soruların yanıtlarını araştırıyorlar.

85 bin liralık takım elbise fiyatını duyan şaşkınlığını gizleyemedi

İstanbul'da nisanda önceki aya göre fiyatı en çok artan ürün yüzde 64,92 ile takım elbise, fiyatı en fazla azalan ürün ise yüzde 37,30 ile bezelye oldu. Online alışveriş sitelerinde ise takım elbiselerin 85 bin liraya kadar çıktığı görüldü.

PTT 55 bin personel alımı 2022 yapılacak mı? PTT işçi alımı şartları nedir?

Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) bünyesinde istihdam edilmek üzere 55 bin personel alımı yapılacak. PTT 55 bin personel alımı 2022 yapılacak mı? PTT işçi alımı şartları nedir? gibi soruların yanıtları ise tüm başvuru yapacak olanlar tarafından araştırılıyor. İşte tüm detaylar..

Kat mülkiyeti nedir, ne demek? Kat mülkiyeti olmazsa ne olur?

Kat mülkiyeti tapusuna sahip olabilmek için ilk olarak iskan belgesine sahip olunması gerekiyor. İskân belgesi, yapı kullanım belgesi olarak da adlandırılıyor. Peki, Kat mülkiyeti nedir, ne demek? Kat mülkiyeti olmazsa ne olur? İşte tüm detaylar...

takım enerjisi nedir Haberi

takım enerjisi nedir

Elektrik piyasasındaki liberalleşmenin ortaya çıkardığı 'bağımsız elektrik perakendecisi' şirketlerden bir olan Bisen, abone sayısında büyük hedeflerle işe başladı. Şu an itibariyle 3 bin abonesi var. Yıl sonuna kadar 20 - 25 bin aboneye ulaşmayı hedefliyor, ancak, asıl hedefi milyonlarca elektrik tüketicisi... Bu konuda indirim kampanyası en önemli kozu. Yüzde 10 indirimle abone yapıyor. Şimdilik açıklamadığı başka kampanya planları da var.


Bisen Enerji'nin CEO'su Mesut Alparslan, birisinin ön bilgisini verdi. "Elektriğini takımından al' projesi başlatacağız. Bazı takımlara teklifler sunduk. Öncelikle yerel takımlardan başladık. İlk olarak da Bursaspor'la temasa geçtik. Anadolu kulüpleri de gelir elde etsin istiyoruz" dedi.


'Fenerji' gelebilir


Şirketin acenteleri ile çalışanlarının katıldığı toplantıda gazetecilere bilgi veren Bisen Enerji Genel Müdür Yardımcısı Arif Akşam da "Kulüplerle marka birlikteliği yapacağız. Tüketici bizim yapacağımız...