29 / 04 / 2024

Taksim İlk Yardım Hastanesi açılış

Taksim İlk Yardım Hastanesi açılış

2015 yılında yıkımı gerçekleştirilen Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yeni yapılan binası son hali görüntülendi. 

Toyota-Sa İlk Yardım Hastanesi'nde inşaat tamamlanıyor!

Toyota-Sa İlk Yardım Hastanesi'nin Arifiye'de bulunan eski hizmet binasının yenileme çalışmaları hızla devam ediyor. Hastanenin yeni adının Sadıka Sabancı Hastanesi olacağı açıklandı. 

Esenyurt'ta tek mülkü konut olanlara aylık bin 500 TL yardım!

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Murat Yazıcı, Esenyurt'ta yaşanan sel felaketine ilişkin, "Tek mülkü bir daire olup ve fiili olarak orada oturan 141 aileye çalışma bitinceye kadar 8 ay boyunca aylık bin 500 lira yardım yapacağız" dedi...

Evini yardım almadan satmayı düşünenler dikkat!

İlk bakışta kendi başına konut satmak daha avantajlı gibi görünse de, detaylı ve uzun süren işlemlerde, işinde uzman bir gayrimenkul danışmanından yardım almak süreci kolaylaştırıyor.

Taksim İlk Yardım Hastanesi 2018'de açılacak!

2015 yılında yıkımı gerçekleştirilen Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yeni yapılan binası son hali görüntülendi. 

Trabzon Ortahisar'da İlk Yardım Eğitim Merkezi açıldı!

6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında milli eğitim kurumları içerisinde Türkiye’nin ilklerinden biri olan “İlk Yardım Eğitim Merkezi” Ortahisar Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde açıldı.

Kentsel dönüşüm kira yardım başvurusu nasıl yapılır?

Taşınmazı riskli ilan edilmiş ve kentsel dönüşüm kapsamında alınmış mülk sahiplerine devlet bazı finansal desteklerde bulunuyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardım başvurusu nasıl yapılır?

İlk kez ev alanlara devlet yardımı!

18 Mart 2015 akşamı kabul edilen Torba Yasa gereğince, ilk kez ev alanlara devlet yardımı yapılacak. Peki, ilk kez ev alanlara devlet yardımı nasıl yapılacak? İlk kez ev alanlara devlet yardımı şartları neler?

İnsani Yardım Vakfı Pakistan'a okul açtı!

İnsani Yardım Vakfı, Pakistan’ın başkenti İslamabad’a 70 kilometre uzaklıktaki Haripur kampüsünde 750 öğrenci kapasiteli bir okul daha açtı. Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu’nun bilgisayar, fizik, kimya ve biyoloji laboratuvarları bulunuyor.

Kentsel dönüşümde kira yardımı süresi!

Kentsel dönüşümde hak sahiplerine geçici konut veya işyeri tahsisi yapılamaması halinde kira yardımı yapılıyor. Peki kentsel dönüşümde kira yardımı süresi ne kadar? İşte kentsel dönüşüm kira yardım süreleri...

Kentsel dönüşüm kira yardımı kaç TL oldu?

Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında konutu ya da iş yeri yıkılan kimselere yer tahsisi ya da kira yardımı yapılıyor. Ağustos ayında kira bedelinde artış yapıldı. Peki kentsel dönüşüm kira yardımı kaç TL oldu?

İzmir'de kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar?

Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında konutu ya da iş yeri yıkılan kimselere kira yardımı yapılıyor. Kira yardımı miktarı, bölgeye göre değişiyor. Peki, İzmir'de kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar?

Ankara'da kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar?

Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanunun Uygulama Yönetmeliğine göre hak sahiplerine kira yardımı yapılıyor. Peki Ankara'da kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar? İşte yanıtı..

Kentsel dönüşüm kira yardımı sorgulama!

Kentsel dönüşümde Deprem Risk Raporu Bakanlık tarafından onaylandıktan sonra Binadaki Mülk Sahipleri Kentsel Dönüşüm Kira yardımından yararlanabiliyor, kira yardımı sorgulanabiliyor. İşte kentsel dönüşüm kira yardımı sorgulama ...

Taksim İlk Yardım Hastanesi açılış Haberi

Taksim İlk Yardım Hastanesi açılış


İstanbul, Taksim Sıraselviler Caddesi'nde 1969 yılında hizmete açılan ve uzun süre İlk Yardım Hastanesi olarak hizmet veren Taksim İlk Yardım Hastanesi'nin yıkımı 2015 yılında gerçekleşti. 

Yıkılan hastane Gaziosmanpaşa'ya taşındı. Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre; yıkılan alanda yeni hastane inşaatına başlandı. 2018 yılının Nisan ayında hizmete girmesi beklenen hastane binasının inşatı tamamlandı. 

İçerisinde 250 yatağın bulunduğu, 50 bin metrekare kapalı alanda sağlık hizmeti verilmesi planlanan hastanedeki son durum havadan görüntülendi.