05 / 05 / 2024

taksim ilk yardım

taksim ilk yardım

Taksim İlkyardım Hastanesi çalışanları yaptıkları açıklama ile hastane yönetiminin 13 Eylül'den itibaren hasta kabul edilmeyeceğini duyurarak hastanenin kapatılacağı duyurusunu yaptı. Açıklamada kentsel dönüşümlerini tamamlamak için Taksim İlkyardım Hasta

Memurlar dikkat! Tek tek açıklandı: Maaş zammı, kira yardımı ve ek gösterge düzenlemesinde son dakika!

Eğitim Bir Sen Antalya Şube Başkanı Eyüp Bülent Miran, Temmuz'da Memur maaşlarındaki yükseliş ve 3600 ek gösterge düzenlemesinin ve memurlara kira yardımı konularının TBMM’nin ilk işi olması gerektiğine dikkat çekti. İşte Miran'ın o açıklamaları...

Doğal gaz yardımı parası nereden nasıl alınır? Doğal gaz yardımı yattı mı? Açıklama geldi! 

Doğal gaz yardımına başvuran ve başvurusu onaylanan 230 bin haneye yıllık desteklerin ilk taksidi olarak 80,5 milyon Türk liralık destek verildiğini söyleyen Bakan Yanık, doğal gaz yardımlarını yatırıldığını duyurdu. Peki doğal gaz yardım parası nereden ve nasıl alınır? İşte detaylar..

İlk kez ev alacaklara 82 bin TL yardım!

2021 devlet yardımlı hibe programları açıklandı. Bu yardımlar kapsamında ilk kez ev alanlara geri ödemesiz 82 bin TL yardım yapılacak.

Toyota-Sa İlk Yardım Hastanesi'nde inşaat tamamlanıyor!

Toyota-Sa İlk Yardım Hastanesi'nin Arifiye'de bulunan eski hizmet binasının yenileme çalışmaları hızla devam ediyor. Hastanenin yeni adının Sadıka Sabancı Hastanesi olacağı açıklandı. 

Kentsel dönüşümde ilk 6 ayda 307 milyon TL kira yardımı yapıldı!

2020'nin ilk 6 ayında kentsel dönüşüm kapsamında 2020'nin ilk yarısında 307 milyon TL kira yardımı yapıldı. En çok kira yardımı yapılan şehirler ise sırasıyla İstanbul, Ankara, Elazığ, Antalya ve İzmir oldu.

Elazığ'da 58 bina için acil kira yardımı bugün yapılıyor!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Elazığ'ın Sivrice ilçesi meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremde ilk yıkılan 58 binanın acil kira yardımının, bugün orada oturan kişilerin hesaplarına gönderileceğini bildirdi...

Kentsel dönüşümde hak sahiplerine 500.1 milyon TL kira yardımı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından kentsel dönüşüm kapsamında, bu yılın ilk yarısında 80 bin 601 hak sahibine 500 milyon 144 bin TL kira yardımı yapıldı...

Kağıthane'de kira ve taşınma yardımı yapılacak!

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya: "Yarın sabah 126 haneye, hane başı olmak üzere ilk yardımı yapacağız. Evlerin zeminin etüt değerlendirmesi ortaya çıktıktan sonra, eve girilemeyecek sonucu ortaya çıkarsa bu kişilere yeni ev tuttukları zaman kira, taşınma yardımı yapılacak" dedi...

İHH'dan İdlib'de dul ve yetim ailelerine konut yardımı!

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı, Pakistan'ın en önemli STK'larından Hubeyb Vakfı ile İdlib ilinde dul ve yetim aileleri için başlattığı konut projesi kapsamında inşaatı tamamlanan ilk binaların açılışını yaptı.

Riskli yapılar için 329 milyon TL kira yardımı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "2018'in ilk yarısında Türkiye'de riskli yapılar için 329 milyon 28 bin lira, riskli alanlar için ise 132 milyon 984 bin lira kira yardımı yapıldı" dedi. 

Konut yardımında yeni dönemin detayları belli oldu!

KONUT yardımında yeni dönemin detayları belli oldu. Konut yardımında tasarıyla yapılan kolaylaştırmaların ardından, ilk yıl 10 bin kişinin sisteme gireceği öngörülüyor.

Taksim İlk Yardım Hastanesi 2018'de açılacak!

2015 yılında yıkımı gerçekleştirilen Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yeni yapılan binası son hali görüntülendi. 

Malatya-Elazığ-Diyarbakır hızlı treni için ilk adım atıldı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Malatya'da, Elazığ'da, Diyarbakır'da sözü verilen hızlı tren projeleri için ilk adımın atıldığını kaydetti.

taksim ilk yardım Haberi

taksim ilk yardım
Taksim İlkyardım Hastanesi çalışanları yaptıkları açıklama ile hastane yönetiminin 13 Eylül'den itibaren hasta kabul edilmeyeceğini duyurarak hastanenin kapatılacağı duyurusunu yaptı. Açıklamada hastanenin yerine AVM ve otel yapılacağı söylentilerinin olduğu belirtilerek hastanenin kapatılmasına karşı çıkanlara yarın yapılacak eyleme katılma çağrısı yapıldı.
Kentsel dönüşümlerini tamamlamak ve Beyoğlu'nu halka kapatmak için Taksim İlkyardım Hastanesinin kapısına kilit vurulduğu belirtilen açıklamada, "Gezi Parkını halkın elinden almak isteyen iktidar uğradığı bozgunu ve kaybı telafi için çok zaman geçirmeden harekete geçiyor, halkın hastanesini kapatıyor" denildi.
DAHA ÖNCE PROJELER REDDEDİLMİŞTİ!
Beyoğlu kültürel sit alanı olduğu için hastanenin yıkılıp yapılması veya onarımının Anıtlar Kuruluna proje olarak sunulup onay alınması gerektiğine dikkat çekilen açıklamada şunlar belirtildi, "Daha önce sunulan projeler reddedildiğinden iki hafta önce yeni bir proje sunuldu. Daha ona cevap alınmadan...