03 / 05 / 2024

Taksim İlkyardım açılışı

Taksim İlkyardım açılışı

Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi, yeniden hizmete açıldı. 250 yatak kapasitesi ile hizmet verecek olan hastanede, poliklinikler ayakta hasta kabul etmeye başladı. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Bakanlık arasında imar krizi! İstanbul imara mı açılıyor?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı arasında imar krizi patlak verdi. Peki İstanbul imara mı açılıyor? İşte detaylar...

Açık öğretim sonuçları açıklandı mı? AÖL sorgulama ekranı ne zaman kullanılacak?

AÖL ikinci dönem sınavlarının 30 Nisan'da sona ermesiyle tüm adaylar sınav sonuçlarını merak etmeye başladı. Türkiye kapsamında binlerce öğrencinin katıldığı sınav sonuçları çoğu öğrenci tarafından araştırılmaya başladı. Sınav sonuçlarının açıklanma tarihi açıklandı ve tüm adaylar merakla o günü bek

Taksim Camii 27 Mayıs'ta açılıyor!

17 Şubat'ta temeli atılan Taksim Cami 27 Mayıs'ta ibadete açılıyor. Açılışa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılım sağlayacak. 

Taksim Camisi'nin açılışı ertelendi!

Ramazan'ın son Cuması açılması beklenen Taksim Camisi'nin açılışı 28 Mayıs tarihine ertelendi. 

Çözüm Tasarruf yabancılar için Taksim'de şube açıyor!

Çözüm Tasarruf, yeni bir şube açılışı için hazırlık yapıyor. Yeni şubede yalnızca yabancı müşterilere hizmet verilecek. Şube Taksim'de açılıyor ve ismi de Taksim Global olacak...

Uğur Okulları Denizli Kampüsü açılıyor!

Türkiye’nin 51 şehrinde, 68’i kampüsü bulunan Uğur Okulları'nın Denizli'deki yeni kampüs yatırımı açılıyor.

İzmir Kültürpark ranta mı açılıyor?

İzmir’in simgesi olan Kültürpark projesi ile ilgili yeni bir iddia gündeme geldi. Peki Kültürpark ranta mı açılıyor?

TGÜB'ten Taksim İlkyardım Hastanesi Yangını açıklaması!

Türkiye Gazbeton Üreticileri Birliği (TGÜB) 5 Nisan Perşembe günü İstanbul Gaziosmanpaşa’daki Taksim İlkyardım Hastanesi’nde meydana gelen yangın felaketine ilişkin basın açıklaması yaptı..

Serel Yapı'dan Taksim İlkyardım Hastanesi açıklaması!

Gaziosmanpaşa'daki Taksim İlkyardım Hastanesi'nin taşındığı binayı yapan inşaat şirketi inşaatı kurallara ve şartnamaye uygun yaptığını savunurken yalıtım malzemesinde sorun olduğu söylüyor..

Bursa'da 236.8 milyon TL'lik yatırım açılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 236 milyon 840 bin 455 TL’lik yatırım bugün hizmete giriyor. Projelerin açılışı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleşecek.

Taksim İlkyardım Hastanesi’nde sona gelindi!

Merkezi konumu ve ismi nedeniyle İstanbul’un en çok bilinen kamu hastanelerinden olan olan Taksim İlkyardım Hastanesi’nde kaba inşaat bitmek üzere.

İstanbul'un parkları imara mı açılıyor?

İstanbul'un merkezlerinde yeni projeler hayata geçiyor. Fındıklı Parkı, Validebağ Korusu, Roma Park’ın ardından Belgrad Ormanı imara açılıyor.

Sevda Tepesi imara mı açılıyor?

CHP İstanbul Milletvekili Gülay Yedekci, İstanbul'da Sevda Tepesi olarak bilinen alanın imara açılmasına ve yabancılara arazi satışına ilişkin soru önergesi hazırladı. Yedekci sorularını Başbakan Yıldırım'a iletti.

Taksim İlkyardım açılışı Haberi

Taksim İlkyardım açılışı

250 yataklı ve eskisinden çok katlı olarak inşa edilen Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi poliklinikleri yeniden inşa edilen binasında hizmet vermeye başladı. 

Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde çok uzun yıllardır görev yapan sağlık çalışanları ve bölge halkı tekrar biraraya gelmenin sevincini yaşadığını dile getirirken 28 yıldır hastanede görev yapan eski başhemşire Fadime Yılmaz, "Taksim İlkyardım Hastanesi'nin bir ruhu var" diye konuştu. 

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yürütülen çalışmalar, 4,5 yılın ardından tamamlandı ve hasta kabulü başladı.