18 / 05 / 2024

taksim meydana çıkan asansör kapatıldı

taksim meydana çıkan asansör kapatıldı

Taksim projesi kapsamında yapılan çalışmalardan dolayı, metrodan meydana erişim sağlayan engelli asansörü süresiz olarak kullanıma kapatıldı...

Mudanya belediye binası meydana gelen 5.1'lik deprem sonrası tahliye edildi!

Mudanya belediye binası 5.1 büyüklüğündeki depremin meydana gelmesinin ardından tedbir amaçlı tahliye edildiği belirtildi. Başkan Türkyılmaz, "Yıkım kararını daha önce almıştık ama bu depremle bu taşınmanın ve belediye binası yapılmasının hızlandırılması gereken bir sürece girdik." dedi.

4,5'lik depremden sonra uzmanlardan kan donduran uyarı geldi: Büyük felekate hazır olun!

Türkiye'de 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremler sonrası gözler yeni deprem uyarılarına çevrildi. Dün meydana gelen 4,5'lik depremden sonra uzmanlardan kan donduran uyarı geldi. İşte uzmanların yaptığı açıklamalar...

Dolar/TL kurunda sert yükseliş: MÜSİAD başkanı, yıl sonunda 30 TL'yi aşabilir!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Mahmut Asmalı, seçimlerin ardından dolar kurunda meydana gelen sert artışlar hakkında konuşarak, yıl sonuna kadar dolar/TL'nin hangi seviyelere çıkabileceği konusunda değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Şahin: ‘Onaysız işlemlerden banka sorumludur’

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin, onaysız işlemlere ilişkin açıklama yaptı. Şahin, müşterinin onayı dışında yapılan işlemler nedeniyle meydana gelebilecek tüm zarardan bankanın sorumlu olduğunu söyledi.

Fed Başkanı Powell: ‘Enflasyonu düşürememek hem acıyı uzatacak hem de sosyal maliyeti artıracak’

ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell, bankacılık sektöründe meydana gelen gelişmelerin kredi şartlarının sıkılaşmasına katkı sağladığını söyledi. Powell, faiz oranlarının normalde olması gerektiği kadar artmasına gerek kalmayacağını aktardı.

Şehirlerarası otobüs bilet fiyatlarına zam gelecek mi? TOF başkanından bayram öncesi çok konuşulacak açıklama!

Tüm Otobüsçüler Federasyonu (TOF) Genel Başkanı Mustafa Yıldırım, Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala yolcu hareketliliğinde yüzde 40 daralma meydana geldiğini vurguladı. Yıldırım, otobüs bileti fiyatlarına yeni bir zam gelip gelmeyeceği ile ilgili de açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adıyaman'da meydana gelen sel felaketinin ardından bölgede incelemelerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen duyurdu! O destekler arttırıldı! Bu parayı hemen alın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerden etkilenen illerle ilgili yaptığı açıklamada "Ev sahiplerine 5 bin TL kira yardımı yapılacak. Sayın Cumhurbaşkanımız kiracılara yapılacak kira yardımının da 2 bin TL’den 3 bin TL’ye çıkarılması tali

Cumurbaşkanı Erdoğan: Depremde 912 vatandaşımız hayatını kaybetti, 2 bin 181 bina yıkıldı! 

Cumurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve 10 ilde etkili olan depremi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Depremde 912 vatandaşımız hayatını kaybetti, 2 bin 181 bina yıkıldı" diye konuştu. İşte ayrıntılar...

Malatya'daki 5,2 şiddetindeki depremin ardından ortaya çıkan gizemli toz bulutunun sırrı duyanları hayrete düşürdü

Malatya'nın Pütürge ilçesinde dün 5,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin şiddeti kentte yaşayan vatandaşların korku dolu anlar yaşamasına neden oldu. Depremin ardından ortaya çıkan gizemli toz bulutunun sırrı ise duyanları şaşkına çevirdi.

Taksim AKM projesi nasıl hayata geçti? 

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, yenilenen Taksim AKM projesinin arka planını ve projenin detaylarına ilişkin bilgileri aktardı. 

Taksim AKM bugün açılıyor!

2019'da temeli atılan Taksim Atatürk Kültür Merkezi (AKM), bugün açılıyor. Açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gerçekleştirecek. 

Taksim AKM yarın açılıyor!

2019'da temeli atılan Taksim Atatürk Kültür Merkezi (AKM) yarın açılıyor. Açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gerçekleştirecek.

taksim meydana çıkan asansör kapatıldı Haberi

taksim meydana çıkan asansör kapatıldı
Taksim Yayalaştırma projesi kapsamında Taksim Meydanı'na çıkan engelli asansörü süresiz olarak kapatıldı. Taksim metrosu'ndan meydana çıkan engelli asansörünün kapatılması, engelli vatandaşların Taksim'e çıkmasını zorlaştırıyor.Talimhane çıkışından gezi parkı geçiliyor, araçlardan dolayıda AKM tarafından dolaşılıyor. Metrodan inip meydana çıkmak engelli vatandaşın 60 dakikasını alıyor.Proje kapsamında buz pisti bile tasarlanırken engelliler için özel bir çalışma...