05 / 05 / 2024

Taksim Petek nerede

Taksim Petek nerede

Dap Yapı Kartal'da yer alan 1453 konuttan oluşan İstMarina projesinden sonra Dragos Adam Kule, Taksim Petek gibi 700 milyon liralık 3 yeni projesini hayata geçiriyor.

DAP Yapı’dan ev sahibi olmak isteyenlere bayram fırsatları!

DAP Yapı, İstMarina, Teras Kule, Adam Kule ve Taksim Petek Residence projelerinde hemen tapu fırsatıyla Ramazan Bayramı’nı yeni evlerinde karşılama imkânı tanıyor.

Çalık Gayrimenkul Taksim 360 nerede?

Karma konseptte dizayn edilen Taksim 360 projesi 952 bağımsız birimden meydana geliyor.  Peki Çalık Gayrimenkul Taksim 360 nerede?

Petek Residence Taksim son fiyat listesi!

1+1'den 3+1'e kadar konut seçenekleri sunulan Petek Residence projesinde rezidans daire, dükkan ve ofislerden oluşuyor. Proje İstanbul Taksim'de inşa edildi...

Dap Taksim Petek Residence ev fiyatları!

DAP Yapı tarafından hayata geçirilen Taksim Petek Rezidans projesinde anahtar teslimler başladı. İşte Dap Taksim Petek Residence ev fiyatları...

Taksim Petek Residence Dapyapı fiyatları 2017!

Petek Residence projesi Dap Yapı tarafından hayata geçirildi. 1+1'den 3+1'e kadar daire tipleri sunulan projede konut, dükkan ve ofisler yer alıyor...

Taksim Petek Residence satılık!

Anahtar teslimlerin başladığı Taksim Petek Residence satılık daire fiyatları 1 milyon 36 bin dolardan başlıyor. Projede 112 rezidans, 5 dükkan ve 15 ofis yer alıyor.

360 Taksim'de nerede?

Toplam 500 milyon dolar yatırım bedeline sahip 360 Taksim projesi "Dünyada Yeni Olacak, Dünayada Yeri Olacak" sloganıyla inşa ediliyor. Peki 360 Taksim de nerede?

Tarlabaşı 360 projesi nerede?

Gap İnşaat tarafından hayata geçirilen Taksim 360 Rezidans Evleri 500 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa ediliyor. Peki Tarlabaşı 360 projesi nerede?

Dap Yapı 4 yeni projeye başlıyor!

Bu yılın hemen başında Adam Kule ve ardından Taksim Petek projelerini duyuran Dap Yapı, 4 yeni projeye hazırlanıyor. Dap Yapı, Kartal, Pendik, Beykoz gibi ilçelerde geliştireceği projelere ek olarak önümüzdeki yıl Validebağ Korusu’nun hemen yanı başında da bir projeyi hayata geçirmeyi hedefliyor.

Taksim Petek Residence'ta kişiye özel ödeme planı!

DAP Yapı’nın konut, ofis ve ticari ünitelerden oluşan lüks projesi Petek Residence için kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor.

Dap Yapı’dan bal gibi proje: Taksim Petek Residence!

Dap Yapı, bal peteği tasarımlı Taksim Petek Residence projesini görücüye çıkardı. Konut, ofis ve ticari ünitelerden oluşan proje, 72 ay vade 0 faizli lansmana özel fiyatla satılıyor.

Taksim Petek Residence'da 50 ay vade avantajı!

DAP Yapı tarafından hayata geçirilen Taksim Petek Residence projesi 3 bin metrekare arazide Taksim'de inşa ediliyor. Projede 50 ay vade ve 0 faiz fırsatı sunuluyor.

DAP Yapı Taksim Petek Rezidans'ta 50 ay sıfır faiz fırsatı!

DAP Yapı Taksim Petek Rezidans'ta 50 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor. Taksim Petek Rezidans projesinde teslimler hemen yapılıyor...

Taksim Petek nerede Haberi

Taksim Petek nerede

İstMarina projesinin bulunduğu Kartal sahil hattının yol ve alt yapısına 30 milyon lira harcayan Dap Yapı, yeni yıla Dragos Adam Kule, Taksim Petek gibi 700 milyon liralık 3 yeni projeyle giriyor.


Dap Yapı, toplam 1453 konuttan oluşan İstMarina projesinde 1036 konutun satışını tamamladı. 2 milyar lira ciro beklenen projenin de bulunduğu alan için Kartal sahil yolunda alt yapı düzenlemeleri ile yol çalışmaları da yaptıklarını belirten Dap Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, "Vaadedilen işler dışında bölgeye değer katacak projeler üretiyoruz. İstMarina'ya 2 adet köprü yapıyoruz. Tren yolu ve sahil yolu üzerinden geçen köprülerin toplam uzunluğu 380 metre olup E5 ve E6'yı sahil yoluna bağlayacak. Ayrıca köprüleri kavşakla tamamlayacağız" dedi. 


Kartal - Maltepe hattında yer alan projelerin bulunduğu bölgenin altyapısını da üstlendiklerini...