16 / 05 / 2024

taksim petrol bulundu

taksim petrol bulundu

Taksim Meydanı Yayalaştırma Projesi kapsamında bulunan tarihi eserlerden sonra İstanbul'un 10 yıllık ihtiyacını karşılayacak kapasitede olduğu belirtilen doğalgaz rezervi ortaya çıktığın duyuran AA 1 Nisan şakası yaptı.

Dev kurumdan 2024 yılı petrol için 90 dolar tahmini! Akaryakıt fiyatlarına indirim mi geliyor? 

Dev kurum,Goldman Sachs, 2024 yılı brent ham petrolü için 90 dolar tahmininde bulundu. Açıklamanın ardından akıllara hemen 'akaryakıta indirim mi gelecek?' sorusu geldi. Peki yeni yılda akaryakıt fiyatları ne olur, indirim gelecek mi?

Petrol fiyatları için korkutan tahmin! Brent petrol bugün ne kadar oldu? 19 Eylül 2023 brent petrol fiyatı

Brent petrolde yükseliş bugün de devam ediyor. Chevron'un CEO'u Mike Wirth, petrol fiyatları ile ilgili korkutan tahminde bulundu. Peki petrol fiyatları ne kadar olacak? Bugün brent petrol kaç dolar? 19 Eylül 2023 Salı brent petrol fiyatları.

Piyasaları hareketlendirecek rapor! ABD, 2023 için petrol fiyat tahminini duyurdu!

Petrolle ilgili bir kötü haber de ABD’den geldi. Bu sene, dünyanın en büyük petrol ithalatçısı Çin’in talebinin artacağını öngören ABD, 2023 için petrol fiyatı için nasıl bir tahminde bulundu? İşte o sorunun yanıtı…

Türkiye petrol üretiminde sıçrama yaptı! Bakan Dönmez  müjdeyi verdi!

Petrol üretimine ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, 100 bin varil petrol hedefine yaklaşıldığı açıklamasında bulundu.

Türkiye'de yeni keşfedilen petrolün kalitesi belli oldu

Türk petrolü için sevindiren gelişmeyi geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine toplantısı sonrası açıklamıştı. Şırnak Valisi Osman Bilgin, Gabar Dağı'nda keşfedilen petrolün kalitesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Akaryakıt fiyatları yeni yılda ne kadar olacak? Dünyaca ünlü iki bankadan kritik petrol tahminleri! İşte detaylar!

Benzin ve motorin fiyatları ülkemizde düşüş eğilimi içerisinde bulunurken akaryakıt fiyatlarına dair iki önemli tahminde bulundu. ABD’nin iki büyük bankasında kritik petrol tahminleri geldi. İşte 2023 petrol tahminleri…

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Petrol üretimimizi 2023'te günlük 100 bin varile çıkartmayı hedefliyoruz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gündemle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın petrol üretiminden TOGG'a, ihracattan hayat pahalılığına ilişkin yaptığı o açıklamalar...

Petrol müjdesi! Terörden arındırılan bölgede bulundu

Enerji ihtiyacını yerli imkanlarla karşılamak isteyen Türkiye, petrol sahalarını bulmaya devam ediyor. Terörden temizlenen Şırnak adeta petrol sahası. İşte tüm detaylar...

10 ilde petrol mü bulundu? Hangi ilde petrol bulundu? Türkiye petrol kuyuları nerede?

Türkiye’de petrol bulundu mu? Hangi illerde petrol bulundu bu sorular son zamanlarda sıkça sorulmaya başlandı. Peki Türkiye’de petrol bulundu mu? İşte detaylar!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan petrol bulundu açıklaması: İşte yüksek kalite petrol çıkan o ilimiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe'deki Bakanlar Toplantısının ardından kamuoyuna dikkat çeken açıklamalar yaptı. Akaryakıt fiyatlarının hızla yükseldiği bugünlerde Türkiye'nin ciddi miktarda petrol bulduğunu söyledi. İşte petrol çıkan o ilimiz ve petrolün ekonomik değeri...

Petrol bulundu! Hangi ilimizde petrol bulundu?

Petrol bir ülkenin ekonomik açıdan kalkınmasına neden olan bir kaynaktır. Türkiye için sevindiren bir gelişme yaşandı. Bir ilimizde petrol bulundu. İşte detaylar!

Türkiye'de petrol bulundu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan petrol müjdesini vatandaşlara verdi. Erdoğan, "Açılan yeni kuyular yanında daha önce 'petrol yok' diye üzerine beton dökülen kuyulardan da petrol üretmeye başladık. Sadece son 1 ayda 3 yeni kuyuda petrol keşfettik." dedi.

Salacak Kıyısı, Taksim Meydanı ve Bakırköy Meydanı için yapılan tasarım oylamaları yanlış mı?

Salacak Kıyısı, Taksim Meydanı ve Bakırköy Meydanı için yapılan tasarım oylamaları yanlış mı? Mimar Sinan Genim, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

taksim petrol bulundu Haberi

taksim petrol bulundu

AA'nın geçtiği haber;

Taksim Meydanı Yayalaştırma Projesi kapsamında bulunan tarihi eserlerden sonra İstanbul'un 10 yıllık ihtiyacını karşılayacak kapasitede olduğu belirtilen doğalgaz rezervi ortaya çıktı. 

     AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, ekipler tarafından yapılan kazı çalışmaları sırasında büyük bir parlama meydana geldi. Aleve dönüşen parlamanın nedenini bulmaya çalışan ekipler, doğalgaz borusuna zarar verdiklerini düşünerek itfaiye ve İGDAŞ'a haber verdi. 

     İncelemede, çalışma bölgesinde herhangi bir doğalgaz hattı bulunmadığı belirlendi. Çalışmayı genişleten ekipler, bölgede büyük bir doğalgaz rezervi olduğunu tespit etti. 

     BOTAŞ'a haber verilmesi üzerine aralarında yabancı uzmanların da bulunduğu bir heyet kazı bölgesine gelerek inceleme yaptı. 

     Heyette yer alan Japon bilim adamı İchi Nissan da doğalgaz rezervinin 400 metre derinlikte olduğunu belirterek, ''Burada düşündüğümüz rezerv miktarının 38 milyar metreküp...