04 / 05 / 2024

talas adayı mustafa palancıoğlu

talas adayı mustafa palancıoğlu

AK Parti Talas Belediye Başkan adayı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Talas için 20 projelerinin olduğunu ve bu projelerin sadece Kayseri’de değil, Türkiye genelinde ses getireceğini söyledi...

Mustafa Taş: Dulkadiroğlu'nda kentsel dönüşüm acil yapılmalı!

Dulkadiroğlu Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Taş, Dulkadiroğlu ilçesinin en öncelikli projelerinden birinin Kentsel Dönüşüm olduğunun altını çizdi.

Mustafa Bozbey'den Bursa'daki kentsel dönüşüm çalışmalarına eleştiri!

CHP Bursa Büyükşehir Belediye başkan adayı Mustafa Bozbey, Bursa'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik eleştiride bulundu. 

Mustafa Bozbey: Bursa'yı yaşanabilir bir dünya kenti yapmaya geliyoruz!

Yeni projelerle Bursa’nın geleceğini şekillendireceklerini belirten CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, ''sürdürülebilir ve yaşanılabilir bir dünya kenti yapmaya geliyoruz'' dedi. 

Mustafa Sarıgül: Şişli'ye Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi yapmak istiyorum!

DSP Şişli Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül Habertürk'te soruları yanıtladı. Sarıgül 'manşet projem' diye nitelendirdiği planını şöyle açıkladı; ''Şişli'ye özellikle çok önemli kadın doğum ve çocuk hastanesi kazandırmak istiyorum'' dedi. 

Mustafa Sarıgül Şişli projelerini anlattı!

31 Mart yerel seçimleri için iddialı olan DSP Şişli Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül  “Gerçekleştireceğimiz projelerle Şişli’yi yeniden aydınlatacağız” dedi.

Bursa şehir planlaması ile dönüşecek!

Yeni dönemde hayata geçireceği projeleri anlatan CHP’nin Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Bozbey, ''Kentsel dönüşüm insan için şehir planlaması ile yapılırsa doğrudur. Biz de bunu yapacağız'' dedi.

Şişli ve Nişantaşı yeniden cazibe merkezi olacak!

Şişli’nin ışığının söndüğünü iddia eden DSP Şişli Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, ''Nişantaşı’nın ışığı sönmüş vaziyette. Birçok marka, Nişantaşı’nı terk etmiş vaziyette. Biz istiyoruz ki Nişantaşı’nın ışığını tekrar yakalım'' dedi.

Bucalı dar gelirliye konut yardımı!

AK Parti Buca Belediye Başkan Adayı Mustafa Arslan, yerel seçimler için hazırladığı projeleri açıkladı.  Arslan “Siyasi vaatlerin de yaptırımı olmalı. Buca’yı gururla yaşanacak kent haline getireceğiz” dedi.

Mustafa Bozbey: Bursa'ya imar anayasası lazım!

BUMİAD'ın ‘Büyükşehir Başkan Adaylarını Dinliyoruz' etkinliğinde konuşan Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Bursa için imar anayasasının hazırlanması gerektiğini söyledi.

Beylikdüzü'ne metro ve tramvay müjdesi!

''Şehrin tüm ulaşım ihtiyacını ortadan kaldıracak projelerle geliyoruz'' diye konuşan AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Necati Işık, Beylikdüzü'ne metro müjdesi verdi.

Beylikdüzü'ndeki Küba Cafe'nin yıkımına tepki!

AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Necati Işık, Beylikdüzü'ndeki bir kafenin belediye ekipleri tarafından yıkılmasına tepki gösterdi 

Beylikdüzü Beylik Pazarı eski yerine taşınacak!

AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Necati Işık, Beylik Pazarı’nın eski yerine taşınacağını müjdeledi.

Soğanlı Kentsel Dönüşüm alanı yerleşime açıldı!

Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Adayı Mustafa Dündar, yeni dönemde hayata geçireceği projelerini anlattı.

talas adayı mustafa palancıoğlu Haberi

talas adayı mustafa palancıoğlu


AK Parti Talas Belediye Başkan adayı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Talas için 20 projelerinin olduğunu ve bu projelerin sadece Kayseri’de değil, Türkiye genelinde ses getireceğini söyledi. 


Palancıoğlu, ilçe teşkilatıyla akşam yemeğinde bir araya gelerek seçim startını verdi. Düzenlenen akşam yemeğine AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, AK Parti İlçe Başkanı Ragıp Dost, teşkilat yöneticileri ve partililer katıldı. 


Yemek öncesi konuşan Palancıoğlu, "Daha önceki görevimizde Yozgat, Sivas ve Kayseri için çalıştık şimdi sıra Talas’ımızda." dedi. ORAN Genel Sekreteri olduğu dönemde Hollanda büyüklüğünde bir alana hizmet verdiklerini belirten Palancıoğlu, "Talas’ın tarihi dokusunu tek tek değil bir bütün olarak koruyarak, sadece Kayseri’nin değil Türkiye’de kamunun yararlanabileceği ve Türkiye genelinde ses getirecek projelere imza atacağımıza inanıyorum." diye konuştu. 


Yozgat...