14 / 05 / 2024

Tamer Aksüt biyografi

Tamer Aksüt biyografi

Mimar Tamer Aksüt kimdir? Mimar Tamer Aksüt, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Tamer Aksüt, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Tamer Aksüt...

Orhan Aksüt ne zaman CEO oldu? Hangi bankalarda çalıştı?

Orhan Aksüt kimdir? Hangi alanlarda uzmanlaştı? Özderici GYO’da ne iş yapıyor? İşte Orhan Aksüt’ün biyografisi...

İbrahim Tamer Haşimoğlu kimdir? 

Türk iş dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan İbrahim Tamer Haşimoğlu kimdir? Tamer Haşimoğlu  ne iş yapıyor, daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte ayrıntılar...

Tamer Metinsoy hangi bakanlıkta çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Tamer Metinsoy hangi üniversiteden mezun oldu? Yüksek lisansını ve doktorasını nerede yaptı? Hangi bakanlıkta görev aldı? Kaç dil biliyor? Şu an ne iş yapıyor? İşte Tamer Metinsoy ile ilgili merak edilenler...

Ceceloğlu Yapı İnşaat Taahhüt Plan Proje İthalat İhracat Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ceceloğlu Yapı İnşaat Taahhüt Plan Proje İthalat İhracat Ticaret Sanayi Limited Şirketi Bahçelievler'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Tamer Ceceloğlu tarafından kuruldu.

Özyurtlar Holding, tüm iş makinelerini afet bölgesine gönderdi!

Özyurtlar Holding, tüm iş makinelerini afet bölgesine gönderdi. Konuyla ilgili konuşan Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt "Biz de elimizi taşın altına koymayı milletimize borcumuz olarak görüyoruz." dedi.

Şişmanoğlu Mühendislik İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şişmanoğlu Mühendislik İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Tamer Şişmanoğlu tarafından kuruldu.

İkares Mühendislik İnşaat Enerji Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkares Mühendislik İnşaat Enerji Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Ahmet Emre Hızal ve Özgünay Aksüt ortaklığında kuruldu.

Miras kalan arsanın kamulaştırma bedeli nasıl belirlenir?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde miras kalan arsanın kamulaştırma bedelinin nasıl belirleneceğini kaleme aldı.

Yeni Eyüp Evleri 2. Etap 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni konut yatırımlarına son sürat devam eden Aksüs Yapı, Yeni Eyüp Evleri 2. Etap projesi için harekete geçti. Peki, Yeni Eyüp Evleri 2. Etap projesi nerede? İşte Aksüs Yapı'nın Yeni Eyüp Evleri 2. Etap projesi projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Kardeşler arasında bölüştürülen miras iptal edilebilir mi?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde kardeşler arasında bölüştürülen mirasla ilgili yaşanan sorunları kaleme aldı.

Binalarda yakıt ödemeleri nasıl yapılır?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde binalarda kat maliklerinin yakıt ödemelerini kaleme aldı.

Miras kalan gayrimenkullerde hisseler nasıl paylaştırılır?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper'e gelen soruda dedesinden kalan taşınmazların amcası ve babasına intikal ettiğini belirten okuyucu, amcasının satış için dava açtığını söyledi. Satılacak bir evin satışına karşı olduklarını aktaran okuyucu, mahkemenin hisseleri mi evi mi satacağını sordu.

Gayrimenkul ortaklar arasında nasıl paylaştırılır?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Babamlar 6 kardeşti. Babasından tarla miras kalmıştı. Babam kardeşleriyle anlaştı, dört kardeşin payını satın aldı. Biz diğer ortak akrabalara hissemizi satalım diyoruz almıyorlar. Bize satın diyoruz satmıyorlar. Buna çözüm ne olabilir?' sorusunu cevapladı.

Tamer Aksüt biyografi Haberi

Tamer Aksüt biyografi

Tamer Aksüt kimdir?

1965 yılında İzmir'de doğdu. İstanbul Mimar Sinan Üniversitesinde mimarlık bölümünden yüksek lisans eğitimini tamamlayarak mezun oldu. 


İstanbul ve İzmir deki profesyonel uygulamaları 19 yılı aşkın bir arka plan içerir.


EKOADM –Ekolojik Yapılar Ltd. 'nin kurucusu vetasarım müdürü olarak çalışmalarını sürdürmektedir.


Doğa dostu , insan ölçeğini göz ardı etmeden , ama yaşam kalitesi yüksek , sürdürülebilirbir mimari anlayışıyla uygulamalarını yapar.Proje ve uygulamaları dışında , akademik faaliyetlerine de devam etmekte, Yaşar Üniversitesindeöğretim görevlisi olarak proje eğitimi vermektedir.


İzmir Mimarlar Odası kayıtlı lisanslı mimar. Kısa yazılar yazar , suluboya ve organik boyalar iledesen çalışmaları...