01 / 05 / 2024

Tamer Özyurt özgeçmiş

Tamer Özyurt özgeçmiş

Özyurtlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt kimdir? Tamer Özyurt inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdi? İşte Tamer Özyurt'un eğitim ve iş hayatına dair merak ettikleriniz...

Tamer Özyurt: Konutta kredi muslukları açılmazsa satışlar durma noktasına gelir!

Yeni bir konut sahibi olmanın ancak banka kredisiyle mümkün hale geldiğini kaydeden Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, kredi musluklarının açılması gerektiğini belirtti. Tamer Özyurt açıklamasında aksi halde üretimin ve satışların durma noktasına geleceğinisöyledi.

Tamer Özyurt: İnşaat sektörü, betondan vazgeçerek çeliğe yönelmelidir!

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt yaptığı açıklamada, “İnşaat sektörü, artık betonarmeden  çeliğe doğru dönüşüm gerçekleştirmeli” dedi.

Kovid-19 gayrimenkul alım gücünü etkiledi mi?

Gayrimenkul sektöründe alt gelir grubunun alım gücü yüzde 90 geriledi. Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Tamer Özyurt: İstanbul'un geleceği için birlik olmalıyız!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçim sonuçlarını değerlendiren Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, "İstanbul’un geleceği için birlik olmalıyız" dedi...

Tamer Özyurt: Yabancıya konut satışında bu yıl 50 bini geçeriz!

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özyurt, TÜİK, ocak ayı konut satış rakamlarını değerlendirdi. Özyurt, "Yabancıya satışta bu yıl 50 bini geçeriz" dedi...

Tamer Özyurt: 2019'da öz kaynağını kullanan şirketler kazanacak!

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özyurt, 2018 yılının ders çıkarma yılı olduğunu belirterek, "Artık şirketlerin öz kaynaklarına döndüğü bir döneme giriyoruz, 2019 yılında öz kaynağını kullanan şirketler kazanacak" dedi...

Alper Özyurt yeni şirket kurdu!

Özyurtlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt'un oğlu Alper Özyurt bugün yeni şirket kurdu. 

İSKOM'dan Tamer Özyurt'a plaket!

Geçtiğimiz günlerde kurulan Ödül İstanbul Komşuları Derneği (İSKOM) Özyurtlar Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt'a bir şükran plaketi takdim etti.

Tamer Özyurt'tan yeni okul projesi geliyor!

Tamer Özyurt İlköğretim Okulu’nu iki yıl önce açan Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, yeni okul yapacaklarını açıkladı. 

Tamer Özyurt: Kentsel dönüşümde seferberlik olmalı!

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, "Kentsel dönüşümde bir seferberlik olmalı. Başka türlü kentsel dönüşümün ilerlemesi çok zor." dedi.

Tamer Özyurt: Konut alıcıları 0 faiz oranını yemiyor!

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt sektörle ilgili açıklamalar yaptı. Özyurt; "Konut alıcıları 0 faiz oranını yemiyor" dedi

Tamer Özyurt: Faiz indirimi konut sektörüne ivme kazandıracak!

Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, Türkiye Merkez Bankası’nın yarım puanlık faiz indirimine gitmesini sevindirici bulduklarını ifade etti. Özyurt "Faiz indirimi konut sektörüne ivme kazandıracak" dedi.

Tamer Özyurt: Konut satışlarının bir miktar artması sevindirici!

Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, Türkiye genelinde konut satışlarının bir miktar artmasını sevindirici bulduklarını bildirdi.

Tamer Özyurt özgeçmiş Haberi

Tamer Özyurt özgeçmiş

Tamer Özyurt kimdir?

Tamer Özyurt, 1968 yılı Gaziantep doğumlu. 12 yaşından beri inşaat sektöründe olan Tamer Özyurt, bugün Özyurtlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı.


Beyazıt İlkokulu'nu ve Bakırköy Ortaokulu'nu bitiren Tamer Özyurt, daha sonra Bakırköy Ticaret lisesi'nden mezun oldu. 12 yaşında Tahtakale'de çalışmaya başlayan Tamer Özyurt, Esenyurt'ta bir nalburiye dükkanı açtı. 


Özyurtlar Şirketler Grubu'nun temellleri, 1990 yılında Esenyurt'ta yapı malzemeleri satışı yapan 25 metrekarelik bir mağaza da atıldı. Yapımarket sektöründe belli bir büyüklüğe ulaştığını düşünen Özyurtlar Şirketler Grubu'nun kurucusu Tamer Özyurt, 2005 yılında inşaat sektörüne adım atarak konut ve işyeri yapımına başladı.


Yapı malzemeleri alanında faaliyet göstermenin tecrübesi ile güçlü adımlar atan firma, Bahçeşehir - Boğazköy hattında Tasarımcılar Sitesi, Esenyurt'ta Tasarımcılar İş Merkezi, üç etaptan oluşan Gardencity projesi ve Esenkent - Bahçeşehir arasındaki Ntepe...