06 / 05 / 2024

Tamer Özyurt yeni okul

Tamer Özyurt yeni okul

Tamer Özyurt İlköğretim Okulu’nu iki yıl önce açan Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, yeni okul yapacaklarını açıkladı. 

Ev almak için bekleyen 3 milyon kişi var! Kredi faizleri düşürülmeli!

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, konut almak için bekleyen 3 milyon kişinin olduğuna dikkat çekerek, bu sene satışların artırılmasına ilişkin kampanyaların hayata geçmesini beklediklerini belirtti. İşte Özyurt'un o açıklaması...

Dar gelirlilerin konut sahibi olmasının yolu açılmalı!

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, konut sektörünün 2023 yılını değerlendirdi ve 2024'e ilişkin sektörel beklentilerini açıkladı. İşte Özyurt'un o açıklamaları...

Tamer Özyurt: Konutta kredi muslukları açılmazsa satışlar durma noktasına gelir!

Yeni bir konut sahibi olmanın ancak banka kredisiyle mümkün hale geldiğini kaydeden Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, kredi musluklarının açılması gerektiğini belirtti. Tamer Özyurt açıklamasında aksi halde üretimin ve satışların durma noktasına geleceğinisöyledi.

Özyurtlar Holding, tüm iş makinelerini afet bölgesine gönderdi!

Özyurtlar Holding, tüm iş makinelerini afet bölgesine gönderdi. Konuyla ilgili konuşan Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt "Biz de elimizi taşın altına koymayı milletimize borcumuz olarak görüyoruz." dedi.

Evi kirada olanlar ve kirada oturanlar dikkat! Resmen sil baştan değişti! İşte yeni kiralar...

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper, bugünkü köşesinde kiraların belirlenmesine ilişkin yeni kararı kaleme aldı. İşte Tamer Heper'in konuyla ilgili o açıklamaları...

Gayrimenkule talep azaldı mı?

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt; geçtiğimiz yıla göre gayrimenkul sektörüne talebin yüzde 50 azaldığını söyledi.

Tamer Özyurt: İnşaat sektörü, betondan vazgeçerek çeliğe yönelmelidir!

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt yaptığı açıklamada, “İnşaat sektörü, artık betonarmeden  çeliğe doğru dönüşüm gerçekleştirmeli” dedi.

Yeni ev sahibi eski kiracıyı evden çıkarabilir mi?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde yeni mülk sahibinin eski kiracıyı evden çıkarıp çıkaramayacağını kaleme aldı. 

Kovid-19 gayrimenkul alım gücünü etkiledi mi?

Gayrimenkul sektöründe alt gelir grubunun alım gücü yüzde 90 geriledi. Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

İstanbul'un hangi ilçesi iyi pazarlanamıyor?

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, İstanbul’da en çok konut satışının gerçekleştirildiği ilçeler sıralamasında son yıllarda zirveye oturan Esenyurt’un, ilde kentsel dönüşüme ihtiyacı olmayan nadir ilçelerden biri olduğunu söyledi.

İstanbul'un hangi ilçesinde binalar sağlam?

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, Kovid-19 salgını ve ülkede sık sık yaşanan depremlerin inşaat sektörüne etkisine ilişkin açıklamalarda bulundu. Özyurt, "Esenyurt, İstanbul için büyük bir şans" dedi.

Kovid-19 sürecinde site toplantıları nasıl yapılacak?

Posta yazarı Tamer Heper 'Yeni bir yıla giriyoruz ve kat malikleri toplantılarının çok büyük bir kısmı ocak ayında yapılacak. Peki bu salgında nasıl yapılacak?' sorusunu cevapladı.

Apartmanları için yeni proje yaptıracaklar dikkat!

Posta köşe yazarı Tamer Heper, 'Apartmanımızda 24 daire var, benim dairem 6 numara. Şimdi kapıcı dairesine numara verilecek, daire numaraları değişecek. ‘Yeni proje yapılsın’ diyorlar. Tapuda 6 kalacak ama değişikliğe gidilirse kapı numaram 7 olacak. Böyle bir şey doğru mu?' sorusunu yanıtladı.

Tamer Özyurt yeni okul Haberi

Tamer Özyurt yeni okul

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, çocuklara karnelerini dağıtarak kitap hediye etti. Özyurt, eğitim alanındaki yatırımlarına devam edeceklerini ifade etti. 

Özyurtlar Holding kurulduğu günden beri 60 bin kişiyi ev sahibi yaptı. Tamer Özyurt, ikinci yarı yıl tatilinin başladığı karne gününde çocuklarla karne sevincini paylaştı. 


2015/2016 Eğitim Öğretim Yılı’nda Esenyurt’ta hizmete açılan Tamer Özyurt İlköğretim Okulu’ndaki törene katılan Özyurt, çocuklara karnelerini dağıtarak kitap hediye etti. 


Karne töreni öncesinde bir konuşma yapan Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, “Eğitim en önemli gündem konularımızın başında geliyor, bizler bu alanda sosyal sorumluluk projesi olarak elimizden gelen desteği sağlamaya çalışıyoruz. Eğitime yapılan yatırım geleceğe yapılan yatırımdır. Çocuklarımızın bilgi çağına destek vermek ve kaliteli eğitim görmelerini sağlamak bizim en büyük arzumuz. Bu nedenle eğitim alanındaki...