02 / 05 / 2024

Tamer Son biyografi

Tamer Son biyografi

Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı olan Tamer Son kimdir? Tamer Son inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdi? Tamer Son inşaat sektöründen önce, hangi görevdeydi? İşte Tamer Son'un biyografisi...

Ev seçiminden en önemli kriter lokasyon!

Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Son, yatırım yapmak ya da oturmak amacıyla konut sahibi olmak isteyenler için tavsiyelerde bulundu...

Türkiye'deki 7.5 milyon bina acilen yenilenmeli!

Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Son, 14 milyon konutun afet riski taşıdığını, 7,5 milyon binanın acilen yenilenmesi gerektiğini belirtti. Son, ''Depremin çözümü nitelikli kentsel dönüşüm'' diye konuştu.

Kentsel dönüşümde müteahhit seçmenin 5 altın kuralı!

Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Son, arsa sahiplerine müteahhit seçerken dikkat etmeleri gereken kriterlerle ilgili önemli tavsiyelerde bulundu...

Stoklar erimeden konut almanın tam zamanı!

Konuta yatırımı için en avantajlı döneme girildiğinin dile getiren Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Son, siyasi istikrarın etkisiyle yakın dönemde konut stoklarının azalmaya başlayacağını ifade etti.

Konut almak isteyen hızlı davranmalı!

Konut almak isteyenlerin cazip fiyatları kaçırmamak için hızlı davranması gerektiğini ifade eden Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Son, konut stoku bittiğinde fiyatların artacağını belirtti...

İstanbul'da depremin çaresi kentsel dönüşüm!

Türkiye'de nüfusunun yüzde 95’i deprem tehdidi altında yaşıyor ve yaklaşık 14 milyon konut ise afet riski altında.  Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Son İstanbul’da kentsel dönüşümün daha hızlı  işleyebilmesi için acil eylem planı uygulanmasının şart olduğunu söyledi. 

Kalıcı teşvikler inşaata ivme kazandırır!

Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Son,  2017 yılının nasıl geçtiğini ve 2018 yılı beklentilerini paylaştı. Son, yeni dönemde süreli teşviklerin kalıcı uygulamalara dönüşmesi gerektiğini söyledi.

Çukurova Gayrimenkul'den 3 yeni proje geliyor!

Çukurova Gayrimenkul, 25. yaşına gireceği 2018 yılında 3 yeni projeye start vermeye hazırlanıyor. Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Son, İstanbul’daki rotalarına Kartal’ın yanı sıra Beylerbeyi ve Çengelköy’ü de eklediklerini söyledi..

Kentsel dönüşümün hızlanması için acil eylem planı şart!

Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Son, kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında çok önemli açıklamalarda bulundu. Tamer Son, ''kentsel dönüşümün hızlanması için acil eylem planı şart'' dedi.

Tamer Son: 7.5 milyon bina acilen yenilenmeli!

Çukurova Gayrimenkul Başkanı Tamer Son, Dünya Şehircilik Günü kapsamında kentsel dönüşüme dikkat çekerek, 7.5 milyon binanın acilen yenilenmesi gerektiğini söyledi.

Kentsel dönüşüm Türkiye için milli dava olmalı!

Çukurova Gayrimenkul Başkanı Tamer Son, Dünya Konut Günü kapsamında deprem gerçeğine dikkat çekti. Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Son, kentsel dönüşümün Türkiye için milli bir dava olması gerektiğini söyledi.

Depremin çözümü nitelikli kentsel dönüşüm!

17 Ağustos depreminin üzerinden tam 18 yıl geçti. Resmi verilere göre, Türkiye’de son 114 yılda büyüklüğü 6 ve üzerinde gerçekleşen 56 depremde, 81 bin 637 kişinin yaşamını yitirdiğini hatırlatan Tamer Son, yaşanılan depremlerin nitelikli kentsel dönüşüm için ikaz niteliği taşıdığını ifade etti.

Tamer Son: Türkiye'de 330 bin müteahhit var!

Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Son kentsel dönüşümün hızlanmasıyla müteahhit sayısınında arttığını ifade etti.

Tamer Son biyografi Haberi

Tamer Son biyografi

Tamer Son kimdir?

Tamer Son, 1965 Adana doğumlu. İnşaat sektörüne girmeden önce eğitimci olan Tamer Son, bugün Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı.


Tarih öğretmenliğinden, baba mesleği emlakçılığa geçiş yapan Tamer Son, Marmara Üniversitesi mezunu. 


İnşaat işine Adana’da başlayarak Çukurova Gayrimenkul’ü kuran Tamer Son, eğitim sektöründe 3 sene boyunca çalıştı.


Son 15 yıldır da Çukurova Gayrimenkul ’de Yönetim Kurulu Başkanı olan Tamer Son, ilk iş hayatına Adana Toros Dershanesi’nde Tarih öğretmeni olarak başladı. Final Dershaneleri’nde de Tarih öğretmenliği yaptıktan sonra TMT Grup’ta Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görev aldı. 


Tamer Son’un babası ise 1991 yılında PTT’den emekli olunca Adana’da emlakçılık yapmaya başladı. Eğitimine deva ederken babasına emlakçılıkta yardım ederek sektöre girmiş oldu. 1995 yılında ise Tamer Son’un ailesi Adana’da apartman inşa etmeye başladı. 


Öğretmenlikte bir gelecek...