30 / 06 / 2024

Tamgüvenlikli Flanşlı İskele iletişim

Tamgüvenlikli Flanşlı İskele iletişim

Tamgüvenlikli Flanşlı İskele Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yiğit Eyüboğlu tarafından kuruldu.

Aygün İskele Kalıp Sistemleri İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aygün İskele Kalıp Sistemleri İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de  150 bin TL sermaye bedeli ile Sabri  Aygün tarafından kuruldu.

Hadise güvenlikli bir rezidansta ev arıyor!

Takıntılı hayranı yüzünden korku dolu günler geçiren Hadise, yeniden ev arayışına girdi. Haftanın belli günleri sevgilisi Kaan Yıldırım'ın evinde kalan şarkıcı, güvenlikli bir rezidansa taşınmaya hazırlanıyor.

Ambarlı Liman Tesisleri 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beylikdüzü İlçesi, Ambarlı Liman Tesisleri, Liman (Yükleme ve Boşaltma) İskele ve Rıhtım Amaçlı 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Büyükada Helikopter İniş Alanı 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli imar planı askıya çıktı!

İstanbul İli, Adalar İlçesi, Büyükada Helikopter İniş Alanı (Heliport), Teknik Altyapı Alanı ve İskele Amaçlı 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Demircioğlu İskele Ve İnşaat Turizm Tarım Hayvancılık Gıda Taşımacılık Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Demircioğlu İskele Ve İnşaat Turizm Tarım Hayvancılık Gıda Taşımacılık Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Tevfik Keler tarafından kuruldu.

İrem Derici saplantılı hayranı yüzünden evini değiştirdi!

Konser için gittiği Kıbrıs’ta açıklama yapan ünlü şarkıcı İrem Derici, saplantılı hayranı yüzünden evini değiştirdiğini söyledi. Derici, "Güvenlikli bir siteye taşındım" dedi...

Datça'da 2.3 milyon TL'ye satılık otel!

Muğla ili, Datça İlçesi, İskele Mahallesi Atatürk Meydanı Mevkii, 58 cilt numaralı, 5679 sayfa numaralı, 595 Ada, 15 Parselde kain, 152,20 metrekare arsa paylı dört katlı otel açık artırma usulü ile satılıyor...

Kıbrıs'ın yeni imar planı bir yıl sonra hazırlanır!

KKTC Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay, Mağusa, İskele ve Yeniboğaziçi emirnamesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Özersay, imar planı için bir yıl sonrasını işaret etti.

Tamgüvenlikli Flanşlı İskele Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tamgüvenlikli Flanşlı İskele Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yiğit Eyüboğlu tarafından kuruldu.

Manisa'ya ruh sağlığı ve adli psikiyatri hastanesi geliyor!

Manisa Kayapınar Mevkisi'ndeki 460 dönüm arazi üzerine yeni ruh sağlığı ve hastalıkları hastanesi ile 100 yataklı yüksek güvenlikli adli psikiyatri hastanesi yapılacak. Hastane için olumlu yanıt verildi.

Datça'da 7 milyon TL'ye satılık deniz manzaralı arsa !

Datça İskele Mahallesi'nde hazineye ait 3,5 dönüm arsa, 7 milyon 8 bin TL'den satışa çıkarıldı. İhale 28 Eylül'de Datça Mal Müdürlüğü'nde yapılacak.

Muğla Datça'da 7 milyon TL'ye satılık arsa!

Milli Emlak Müdürlüğü, Muğla İli, Datça İlçesi, İskele Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. İhalesi 28 Eylül Çarşamba günü yapılacak gayrimenkulün satış bedeli 7 milyon 8 bin TL olarak belirlendi.

Adana Büyükşehir Belediyesi'nden ucuz konut projesi!

Belediyeye bağlı İskele tesislerinde gazetecileri misafir eden Başkan Musa Öztürk, kahvaltı sonrası belediye faaliyetleri ve güncel konular üzerine gazetecilerle sohbet etti.

Tamgüvenlikli Flanşlı İskele iletişim Haberi

Tamgüvenlikli Flanşlı İskele iletişim

Tamgüvenlikli Flanşlı İskele Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yiğit Eyüboğlu tarafından kuruldu.

Tamgüvenlikli Flanşlı İskele Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
Metalden yapı ve yapı parçalarının imalatı(kepenk ve yangınmerpeni ile prefabrik yapılar hariç). İnşaat ve inşaatın parçaları için metal çatıların ya da iskeletlerin imalatı(kuleler direkler destekler köprüler vb.)ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Tamgüvenlikli Flanşlı İskele Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Hadımköy Mah.Şebeke Cad.Sit. B-Blk.Apt.No.1 N...