07 / 05 / 2024

tanap mali destek

tanap mali destek

TANAP’a, Dünya Bankası proje finansmanı sağlamaya hazırlanıyor. Edinilen bilgilere göre, Dünya Bankası 1 milyar dolar, Avrupa Yatırım Bankası da 1 milyar Euro ile TANAP’a katılım sağlayacak.

Her ay hesaplara en az 5 bin 365 TL yatacak ama emekli ikramiyesi değil! Bu parayı emekli olmayanlar alacak!

İş arayanlar için işsizlik aylığı başvuruları İŞKUR tarafından alınmaya başlandı. İşsizlik aylığı, işini kaybeden vatandaşlara mali destek sağlamak için hükümet tarafından ödeniyor. İşte, işsizlik aylığı hakkında merak edilenler...

AFAD Depremzedelere Kira Destek Ödemeleri Devam Edecek Mi?

Son açıklamalara göre, AFAD'ın kira destek programı kapsamında dördüncü ödeme işlemleri tamamlandı. Söz konusu olarak destek tutarları hak sahiplerinin hesaplarına aktarıldı. AFAD'ın kira destek programı, deprem döneminde mali sıkıntılar yaşayan vatandaşları desteklemektedir.

Cumhurbaşkanı'ndan depremzedelere son dakika açıklaması! Şartsız, koşulsuz ve geri ödemesiz 10 bin TL ödenecek!

Trajik felaketin ardından, etkilenen aileler için mali destek önlemleri başladı. Erdoğan, depremzedelerin hesaplarına 10 bin TL ödeneceğini açıkladı. Tüm detaylar burada...

Çocuklu ailelere son dakika haberi! 7.800 TL ödeme yapılacak! Hemen kimlik kartınız ile başvurun!

Çocuk yetiştiren hanelere mali destek! 1-2-3-4 çocuğu olan ailelere yardım sağlanıyor. 7 bin 800 TL para ödenecek! Hemen kimlik kartınız ile başvurun! İşte ayrıntılar...

Hükümetten madencilerin ailelerine maaş ve nakdi destek geliyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan yasal düzenleme talimatı verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Merkez ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısında, Bartın Amasra’daki maden kazasında hayatını kaybeden işçilerin ailelerine mali destek için parti grubuna “yasal düzenleme” hazırlığı yapılması talimatını verdi. İşte ayrıntılar...

Sterlin dolar karşısında son 37 yılın en düşüğünde

İngiltere’de piyasa aktörleri daha fazla mali destek beklentileri nedeniyle İngiltere Merkez Bankası’nın (BOE) hızla artan enflasyonla mücadele etme hedefine şüpheyle yaklaşırken, tahviller düştü ve sterlin de 37 yılın yeni en düşük seviyesini gördü.

Evergrande hisseleri 11 yılın en düşüğünde!

Guangdong eyalet yönetiminden mali destek istemek zorunda kalan Çinli gayrimenkul devi Evergrande'ın hisseleri bugün yüzde 12'nin üzerinde değer kaybetti. Hisseler 11 senenin en düşük seviyesine indi. 

Küresel mali destek 14 trilyon dolara ulaştı!

IMF, küresel mali desteğin 14 trilyon dolara ulaştığını belirterek, söz konusu desteğin toparlanma sağlam bir şekilde gerçekleşene kadar devam etmesi gerektiğini duyurdu.

Gölbaşı Balköy projesi tanıtıldı!

Ankara Kalkınma Ajansı 2020 Yılı Kırsalda Ekonomik Faaliyetlerin Çeşitlendirilmesi Mali Destek Programı kapsamında finansmanı sağlanan Gölbaşı Kaymakamlığı'nca Balköy projesi tanıtıldı.

AB'den 16 üyesine 87,4 milyar avro destek!

Avrupa Birliği (AB), yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle 16 üye ülkedeki istihdamı koruma programlarına 87,4 milyar avro mali destek verilmesini onayladı.

Bağımsızlık Köyü hizmete açıldı!

İstanbul Kalkınma Ajansı 2018 Yılı Çocuklar ve Gençler Mali Destek Programı kapsamında olan ve geçen yıl Kemerburgaz'da temeli atılan "Bağımsızlık Köyü" kapılarını açtı...

Almanya'da DİTİB ve YTB'den ihtiyaç sahiplerine kira yardımı!

Almanya'nın Köln kenti yakınlarındaki Hürth beldesinde, Diyanet İşleri Türk İslam Birliğine (DİTİB) bağlı Hürth Camisi yetkililerince mali destek alma şansına sahip olmayan vatandaşlara kira yardımı yapıldı.

Japonya’nın destek teklifi yeni ekonomik ittifaklar açısından bir ümit!

Japonya Başbakanı Şinzo Abe tarafından açıklanan Türkiye’ye tıbbi ve mali destek teklifini, Dünya Ticaret Örgütü Türkiye Daimi Temsilciliği’nde uzun süre ticaret müşaviri, başmüşavir ve müzakereci olarak görev yapan ticaret uzmanı Şahin Yaman, Sputnik’e değerlendirdi.

tanap mali destek Haberi

tanap mali destek

Hazar bölgesindeki gazı Türkiye üzerinden Avrupa’ya taşıyacak TANAP’a, Dünya Bankası proje finansmanı sağlamaya hazırlanıyor. Edinilen bilgilere göre, Dünya Bankası 1 milyar dolar, Avrupa Yatırım Bankası da 1 milyar Euro ile TANAP’a katılım sağlayacak.


AVRUPA’nın Rusya’ya bağımlılığını azaltması, Türkiye’nin artan doğalgaz talebinin karşılanması açısından önemli olan ve Azeri Şah Deniz 2 sahasındaki gazı Avrupa’ya taşıyacak 9 milyar dolarlık Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi’ne (TANAP) Dünya Bankası desteği geliyor. Dünya Bankası yetkilileri, “Enerji sektöründe çok stratejik bir proje olan TANAP’ın parçası olmayı düşünüyoruz. BOTAŞ’a finansman konusunda yardımcı olacağız. Tamamı değil fakat 1 milyar dolarlık bölümünde finansman katkısı sağlayacağız. Aynı zamanda Avrupa Yatırım Bankası ile birlikte çalışıyoruz” şeklinde konuştu.


TANAP’A MALİ DESTEK


TANAP’ta Azerbaycan Devlet Petrol Şirketi Socar’ın yüzde 58, BOTAŞ’ın yüzde 30, İngiliz...