05 / 05 / 2024

TANAP ortaklık görüşmeleri

TANAP ortaklık görüşmeleri

Enerji Bakanı Taner Yıldız, TANAP Projesi'ne ortaklık için yabancı 1-2 şirket ile görüşeceklerini ancak şirketler halka açık oldukları için isimlerini bu aşamada açıklayamayacaklarını söyledi.

Asgari ücret görüşmeleri bugün başlıyor!

Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren asgari ücret görüşmeleri bugün başlıyor. Hükümet tarafı işçi ve işveren heyetiyle bugün saat 14.00'te bir araya gelecek. Görüşmelerde yol haritası belli olacak ve yapılan çalışmalar paylaşılacak.

Vera Konsept GYO ÖİB'in İzmir Konak arsası için pazarlık görüşmelerine katılıyor! 

Vera Konsept GYO, ÖİB tarafından İzmir Konak Mersinli arsasının özelleştirilmesi kapsamında açılan ihaleye katıldı. Şirket nihai pazarlık görüşmelerine davet edildi. İşte ayrıntılar... 

Özelleştirme dairesi tarafından 4 ildeki taşınmazların nihai pazarlık görüşmesi yapıldı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) tarafından İstanbul, Erzurum, İzmir ve bunun yanı sıra, Muş'daki bazı taşınmazların özelleştirme ihalesinin nihai pazarlık görüşmeleri yapıldı.

100 bin taşerona kadroda son durum! Taşerona kadro görüşmeleri başlıyor mu? 

100 bin taşeronu yakından ilgilendiren düzenleme için Meclis'ten yapılacak son dakika açıklamaları dikkatle takip ediliyor. Peki 100 bin taşerona kadroda son durum ne? Taşerona kadro görüşmeleri başlıyor mu? 

Bakan Bilgin'den son dakika açıklaması! Kamu işçisinin zam görüşmeleri... Hemen bakın!

Bakan Bilgin'den son dakika açıklaması! Kamu işçisinin zam görüşmeleri... Hemen bakın!

Altın fiyatları işte tam kadar olacak! Tünelin ucundaki ışık göründü! Elinde 1 gram altını bile olan rahat nefes alsın!

Altın fiyatları hem yurt içi hem de yurt dışı piyasalarda en çok konuşulan konular arasında yer alıyor. Herkes altın fiyatlarının ne olacağını merak ediyor. İşte altın fiyatlarının ne kadar olacağı belli oldu! Tünelin ucundaki ışık göründü! Elinde 1 gram altını bile olan rahat nefes alsın...

Bodrum'daki taşınmazların nihai pazarlık görüşmesi gerçekleştirildi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Muğla ilinin Bodrum ilçesinde yer alan taşınmazların özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmesi gerçekleştirildi. İşte verilen teklifler...

Ankara'daki 6 taşınmazın nihai pazarlık görüşmeleri sonuçlandı!

Özelleştirme kapsam ve programında yer alan başkent Ankara Gölbaşı'nda yer alan toplam 6 adet taşınmazın nihai pazarlık görüşmesi gerçekleştirildi.

İki ildeki taşınmazların özelleştirme ihalesinde nihai pazarlık görüşmesi sonuçlandı!

Ankara ve Erzincan'da yer alan iki adet taşınmazın özelleştirme ihalesinde nihai pazarlık görüşmesi sonuçlandı

Bodrum'daki 2 taşınmazın nihai pazarlık görüşmesi sonuçlandı!

Özelleştirme kapsam ve programında bulunan Muğla Bodrum'da yer alan 2 taşınmazın nihai pazarlık görüşmesi yapıldı.

Yabancılar kiralayarak vatandaşlık alıyor! Böyle fırıldaklık görülmedi!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, "Yabancılar kiralayarak vatandaşlık alıyor! Böyle fırıldaklık görülmedi!" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 7 maddelik o analizi...

Kayseri Oruçreis'te kentsel dönüşüm görüşmeleri başladı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Oruçreis kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde hak sahipleri ile uzlaşma görüşmeleri başladı.

Fikirtepe kentsel dönüşüm projesinde ışık göründü!

Kadıköy Fikirtepe'de 14 senedir süren kentsel dönüşümde 61 proje adasında ışık göründü. Bölgede bir an önce inşaatlara başlanması planlanırken, Ocak'ta bölgenin şantiye alanına dönmesi öngörülüyor.

TANAP ortaklık görüşmeleri Haberi

TANAP ortaklık görüşmeleri

İstanbul'da katıldığı enerji zirvesinde gazetecilerin gündeme dair sorularını yanıtlayan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, TANAP projesiyle ilgili olarak ortaklık görüşmeleri yapılacağını söyledi


Bu tür büyük projelere şirketlerin ilgisinin her zaman olacağını belirten Yıldız, "İstemeleri halinde kendileri açıklama yapacaklardır" dedi.


Temeli mart ayında atıldı


Avrupa'nın Rusya'ya bağımlılığını azaltması, Türkiye'nin her yıl hızla artan doğalgaz talebinin karşılanması açısından önemli olan ve Azeri Şah Deniz sahasındaki gazı Avrupa'ya taşıyacak 10 milyar dolarlık Trans Anadolu Doğalgaz Hattı Projesi'nin (TANAP) temeli Türkiye, Azerbaycan ve Gürcistan cumhurbaşkanlarının katıldığı törenle Mart'ta Kars'ta atıldı.


Projede Azeri Socar'ın yüzde 58, BOTAŞ'ın yüzde 30, İngiliz enerji şirketi BP'nin de yüzde 12 hissesi bulunuyor.


Yıldız, İran ile doğalgaz fiyatının yüksekliği nedeniyle uluslararası tahkimde devam eden davada tüm duruşmaların bittiğini belirterek, artık karar aşamasına...