02 / 05 / 2024

tanap temel atma

tanap temel atma

Hazar’dan çıkan Azeri doğalgazını Gürcistan ve Türkiye üzerinden Avrupa’ya taşıyacak TANAP boru hattının temeli Kars’ta atıldı. Erdoğan, ‘Enerjinin İpek Yolu’ denilen hattın barış ve huzura katkı sağlayacağını söyledi

TANAP'ın temeli bugün Kars'ta atılıyor!

Azeri gazını Avrupa'ya taşıyacak TANAP'ın Türkiye'deki ilk borusu bugün Kars'ta toprağa indirecek. Azerbaycan doğalgazını Türkiye üzerinden Avrupa'ya taşıyacak TANAP'ın temeli bugün Kars'ta atılıyor..

TANAP projesinin temeli ne zaman atılacak?

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, bir aksaklık olmazsa 17 Mart’ta Kars’ta TANAP projesinin temelinin cumhurbaşkanları seviyesinde atılacağını ifade etti..

TANAP'ın temeli yarın atılıyor!

Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi'ne (TANAP) başlangıç noktasını oluşturan Güney Kafkaslar Gaz Koridoru'nun temeli, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın katılacağı törenle yarın atılacak...

TANAP'ın temeli 20 Eylül'de atılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TANAP ' ın Azerbaycan'daki başlangıç noktası olması bakımından önem taşıyan Güney Kafkaslar Gaz Koridoru ' nun temelinin 20 Eylül'de atılacağını belirtti...

Recep Tayyip Erdoğan: TANAP'ın temeli 2014 başında atılacak!

Başbakan Erdoğan ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev,Türkiye-Azerbaycan Yüksek Düzeyli Stratejik Konsey Toplantısı'nın ardından ortak basın açıklaması yaptı. Erdoğan, TANAP'In temelinin 2014 başında atılacağını söyledi...

Eyüpsultan'ın saçak parsellerinde dönüşüm tam gaz: Öğretmenler Sitesi'nde 388 birim için temel atıldı!

Eyüpsultan'ın saçak parsellerinde kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Dün Öğretmenler Sitesi'nin, yerinde dönüşümle 388 birimden oluşan depreme dayanıklı ve modern bir yapıya kavuşması için temel atma töreni yapıldı. 

Temel atma töreniyle gündem olan Defne Devlet Hastanesi hasta kabulüne başladı!

"Asrın felaketi"nin ardından 24 Mart tarihinde Bostancık Mahallesi'nde temeli atılan ve temel atma töreniyle gündem olan Defne Devlet Hastanesi hasta kabulüne başladı...

TOKİ 25 Ekim temel atma töreni saat kaçta yapılacak? TOKİ temel atma töreni hangi illerde olacak?

TOKİ, 25 Ekim’de atılacak olan temel atma töreni gündemden düşmüyor. Peki TOKİ 25 Ekim temel atma töreni saat kaçta yapılacak? TOKİ temel atma töreni hangi illerde olacak? İşte detaylar!

Erdoğan temel atma töreninde o isme çıkıştı: Ne diyor bu ya değiştirin hemen bunu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arnavutköy Yassıören'de, Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri temel atma törenine katıldı. Törende konuşma yapan Erdoğan, projenin müteahhidine çıkıştı. O anlarda her yer bir anda buz kesti: Ne diyor bu ya değiştirin hemen bunu...

Kartal Orhantepe Kentsel Dönüşüm Projesi'nde temel atıldı!

Kartal Orhantepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, temel atma töreninde dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Konya Turgutreis Evleri'nde temel atma heyecanı!

Konya Meram Belediyesi, hayata geçirdiği Turgutreis Evleri Projesi için temel atma heyecanı yaşıyor. Konyalıların merakla beklediği proje için yarın temel atma töreni gerçekleşecek.

Konya Meram'da kentsel dönüşüm için ilk temel atılıyor!

Konya'nın Meram ilçesinde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için temel atma işlemi bugün yapılıyor. Proje 5 ayrı etaptan meydana gelecek. 

Ekrem İmamoğlu: Kanal İstanbul'da temel atma töreni yok!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul'un temel atma tarihinin açıklanmasına ilişkin konuştu. "Temel atma töreni diye bir şey yok" diyen İmamoğlu, "Temel atma işi, aslında bir yol yapımı. Kanal ile uzaktan yakında ilgisi yok" dedi.

Eyüpsultan Kentsel Dönüşüm Temel Atma Töreni'nde Ekrem İmamoğlu'na tepki!

KİPTAŞ'ın Eyüpsultan'da başlattığı kentsel dönüşüm projesi temel atma töreni sırasında bir grup mahalle sakini, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepki verdi...

Karşıyaka Örnekköy kentsel dönüşüm projesinin temel atma töreninde protesto!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Karşıyaka Örnekköy Mahallesi'nin temel atma ve yıkım törenine katıldı. Kılıçdaroğlu, törende Atakent Mahallesi Emlak Bankası Konutları sakinlerinin protestosu ile karşılaştı.

Elazığ Beyzade Efendi Camisi'nin yerine inşa edilecek cami için temel atıldı!

Elazığ'da geçtiğimiz günlerde yaşanan 6,8 büyüklüğüne sahip depremde ağır hasar aldıktan sonra yıkılan Beyzade Efendi Camisi'nin yerine inşa edilecek cami için temel atma töreni düzenlendi.

Aksaray'da Sevgi Evleri projesinin temel kazısı başlatıldı!

Aksaray Belediyesi tarafından sosyal sorumluluk projesi olarak hayata geçiren Sevgi Evleri projesinin hazırlık aşaması tamamlandı. Temel kazısı başlatılan projenin temel atma töreni önümüzdeki günlerde gerçekleşecek.

TOGG fabrikasının temel atma zamanı açıklandı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, "TOGG fabrikası için ilk hedef Gemlik'te 2020'nin ilk yarısında temel atılıp inşaata başlanması." dedi...

tanap temel atma Haberi

tanap temel atma

Azeri doğalgazını Türkiye üzerinden Avrupa’ya taşıyacak Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı’nın (TANAP) temeli dün Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve Gürcistan Cumhurbaşkanı Giorgi Margvelaşvili katılımıyla Kars’ta atıldı.

“Enerjinin İpek Yolu” olarak adlandırılan 10 milyar dolarlık projede ilk gaz akışı 2018’te gerçekleşecek. Erdoğan, “Proje barış ve huzura katkı sağlayacak” dedi. TANAP’ın başka projelerin alternatifi olmadığını belirten Erdoğan, “Bu projeye alternatif de yoktur. Güzergâh ve hedefiyle ayrı bir öneme sahip. Avrupa ile Hazar bölgesi arasında güçlü bağ oluşturmuş olacağız” diye konuştu.


‘Aç kalmazsın’ esprisi

Avrupa Birliği’nin Genişlemeden Sorumlu Komiser Yardımcısı’nın konuşmasının ilk bölümünde Türkçe konuşmasını gündeme getiren Erdoğan, “Bu Türkçe ile Adriyatik’ten Çin Seddi’ne kadar aç kalmazsın” diye espri yaptı. 3 Cumhurbaşkanı ilk boruyu birlikte salondan butona basarak indirdi.

Azerbaycan’ın Şah Deniz...