27 / 04 / 2024

Tanışlar

Tanışlar

Tanışlar ve Mayra İnşaat ortaklığında İstanbul Bağcılar'da hayata geçirilecek olan Kirazlı Koru Evleri'nin temeli atıldı. 11 dönümlük arazi üzerinde 232 konut ve 4 ticari üniteden oluşacak projenin 2017 yılında teslim edilmesi planlanıyor.

Yatırımcılar dikkat! İşte son 10 senede her yıl temettü dağıtan 9 şirket!

Borsa yatırımcıları temettü dağıtan şirketler ile ilgili araştırmalar yaparken, Borsa Filozofu da resmi sosyal medya hesabı üzerinden son 10 senede her yıl temettü dağıtan 9 şirketi açıkladı. İşte o paylaşım...

Emekli ve memurlara yüzde 50 ek zam ve 12 puan refah payı müjdesi! Kök maaşlar sil baştan değişti! Flaş gelişme!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın memur ve emekli maaşlarına dair yaptığı açıklamanın ardından, zam hesabı sil baştan değişti. İşte yeni emekli ve memur maaşları...

Emekli vatandaşların dikkatine! ING Bank'tan yeni kampanya

ING Bank'tan emekli vatandaşları ilgilendiren bir haber geldi. ING Bank tarafından emekli vatandaşlara yönelik yeni bir kampanya düzenlendi.

Yatırımcıların kafasını karıştıran soru: Kur Korumalı Mevduat'tan TL mevduatına geçmek doğru bir karar mı?

Riski sevmeyen yatırımcılar son zamanlarda ''Kur Korumalı Mevduat'tan TL mevduatına geçmek doğru bir karar mı?'' sorusunu araştırıyor. 

Kiralık evlerde yeni dönem 3 gün sonra başlıyor! Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Sil baştan değişecek!

Kira uyuşmazlıklarını çözüme kavuşturacak olan arabuluculuk sistemi 3 gün sonra resmen başlıyor. Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Sil baştan değişecek!

Gümüş ile ilgili tüm tahminleri unutun! İslam Memiş'ten sil baştan gümüş yorumu geldi! Gümüş yatırımcıları dikkat!

Altın ve gümüş yorumları ile tanınan uzman isim İslam Memiş'ten gümüş fiyatları ile ilgili sil baştan yorum geldi. Gümüş yatırımcıları dikkat!

İslam Memiş'ten sil baştan gümüş yorumu!  Yatırımcıları peş peşe uyardı: Dikkat edin

Altın ver para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten dil baştan gümüş yorumu geldi. Yatırımcıları ''dikkat edin'' diyerek uyarıda bulundu.

Altının efendisi İslam Memiş yatırımcıları baştan uyardı! Buna yatırım yapan servet sahibi olacak! 

Altının efendisi İslam Memiş, bir miktar parası olan ve yatırım arayışında olan yatırımcıları baştan uyardı. Buna yatırım yapan sertvet sahibi olacak.

Memur ve emekli maşları sil baştan hesaplandı! Yeni maaşlar ortaya çıkmaya başladı! Son dakika...

Emekli ve memur zammı için Temmuz 2023 rakamları sil baştan hesaplandı. 6 aylık enflasyon tahmini netleşirken yeni maaşlar ortaya çıkmaya başladı.

EYT'lileri yakından ilgilendiriyor! Maaşlar sil baştan değişti! Yeni rakamlar gün yüzüne çıktı! Hemen bakın!

EYT ile ilgili son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından takip ediliyor. EYT ile ilgili son dakika gelişmeleri yaşanıyor. EYT'lilerin maaşları sil bvaştan değilti.  Yeni rakamlar gün yüzüne çıktı! Hemen bakın!

ING Bank'tan emekli vatandaşlar hakkında flaş açıklama... Emekliler hemen baksın

Emekli vatandaşlar bankalar tarafından gerçekleştirilen açıklamaları merakla takip ediyor. ING Bank'tan emekli vatandaşlar hakkında flaş bir açıklama geldi. İşte detaylar.

iPhone 15’ tanıtımından aylar önce görüntülendi! Çok da iyi saklayamamışlar!

Dün ortaya çıkan sızıntılar Apple'ın gelecek aylarda tanıtacağı modeli doğruladı. İşte iPhone 15 tasarımı ...

Finansbank'tan emeklilerle ilgili flaş açıklama! Para ödeme miktarını açıkladılar

Emekli vatandaşlar bankaların promosyon politikalarını merak ediyor. Bu kapsamda Finansbank'tan açıklama geldi.

Tanışlar Haberi

Tanışlar

4 blokta 15 kattan oluşan projede fiyatlar 33 bin liradan başlıyor. Tanışlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Tanış, Kirazlı Konut Evleri'nin 43 yıllık deneyimi olan Tanışlar Grubu'nun en prestijli konut projesi olduğunu vurguladı. Konut satışlarına başladıklarını söyleyen Tanış, yurtdışından da özellikle Körfez ülkelerinden projeye yoğun talep olduğunu kaydetti. Mayra Yapı Teknolojileri Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Yılmaz da Kirazlı Koru Evleri'nin çevreye duyarlı bir proje olduğunu kaydederek, "Eski bir motor fabrikası olan arazideki tüm ağaçları koruduk. Enerji tasarrufuna ve yeşile ağırlık verdik. Ayrıca basit ve kullanışlı olarak planlandı. Bu sitede yaşayacak insanların tüm ihtiyaçlarına cevap verdik"...