05 / 05 / 2024

Tanrıgül Demir Çelik kimin

Tanrıgül Demir Çelik kimin

Tanrıgül Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Tanrıgül tarafından kuruldu. 

Demir çelik devi iflasın eşiğine geldi!

Kurulduğu 1992 senesinden bu yana gerçekleştirdiği üretim ve yatırımlarla demir-çelik sektörünün güçlü firmaları arasına giren, 6 kıtada 72 ülkeye ihracat yapan Güney Çelik, son 2 senede yaşadığı sorunlar sonucunda üretimi durdurma noktasına geldiği belirtildi.

Atlas Yassı Metal Profil Demir Çelik Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlas Yassı Metal Profil Demir Çelik Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Gökçe Kamiloğlu Aydın tarafından kuruldu.

Demir çelik sektörünün sanal pazarı 10 bin alıcı sayısına ulaştı!

İş Bankası Grubu’nun iştiraki Proemtia, daha yıl bitmeden amacına ulaştı. Demir çelik piyasasının dijital pazarı olarak hizmet veren platform, 10 bin alıcı sayısına ulaştı. Proemtia Genel Müdürü Umut Feyzioğlu, bu seneyi 1 milyar liralık işlem hacmi ile kapatmayı amaçladıklarını belirtti.

İhracatçılar açıkladı! Demir çelik sektörü 2024 yılına hedef koyamıyor

Türk demir çelik ve demirdışı metaller sektörünün dünyadaki rekabet gücünü kaybettiğini belirten Ege Demir ve Demirdışı Metallar İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Ertan, ihracatta Avrupa’nın payının yüzde 43’ten yüzde 31’e gerilediğini açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

İnşaat demir fiyatları haftaya indirimle başladı! Fiyatlar resmen çakılıyor! Güncel demir fiyatları

Ticaret Bakanlığı tarafından denetim altına alınan inşaat malzemelerinde son dakika gelişmeler takip ediliyor. Demir fiyatları geçtiğimiz hafta itibariyle düşüşe geçerken bugün bir indirim daha geldi. İnşaat demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları...

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Mahmut Sefa Çelik, Fatih Çelik, Mahmut Asmalı ve Hüseyin Dinçel ortaklığında kuruldu.

İstanbul'da 1 ton demir 19 bin 900 TL, Karabük'te 19 bin 600 TL oldu! Güncel demir fiyat listesi

Demirin güncel fiyat listesi belli oldu. Son zamanlarda peş peşe gelen indirimlerin ardından düşüşe geçen demir fiyatları merak ediliyor. İstanbul'da 1 ton demir 19 bin 900 TL olurken Karabük'te 19 bin 600 TL'den satılıyor. İşte güncel demir fiyat listesi.

Ugd İnşaat Demir Çelik Kimyasal Ürünler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ugd İnşaat Demir Çelik Kimyasal Ürünler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Umut Gündoğdu tarafından kuruldu.

Demir ve çimento fiyatlarında indirimler peş peşe geldi! Güncel demir ve çimento 11 Eylül 2022 fiyat listesi 

İnşaat denildiğinde ilk akla gelen malzemeler demir ve çimentodaki son durum son derece merak konusu. İnşaatın en temel yapı malzeme fiyatlarında düne göre herhangi bir zam ya da indirim yaşandı mı? Demir ve çimento fiyatları ne kadar? İşte güncel demir ve çimento fiyat listesi..

Demir ve çimento fiyatları azalmaya devam ediyor! Güncel demir ve çimento 10 Eylül 2022 fiyat listesi 

İnşaat denildiğinde ilk akla gelenler demir ve çimentodur. İnşaatın en temel yapı malzeme fiyatları ise merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki demir ve çimento fiyatları ne kadar? İşte güncel demir ve çimento fiyat listesi..

Bugün demir ve çimento fiyatları ne kadar? Güncel demir ve çimento 9 Eylül 2022 fiyat listesi 

İnşaat denildiğinde ilk akla gelenler demir ve çimentodur. İnşaatın en temel yapı malzeme fiyatları ise merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki demir ve çimento fiyatları ne kadar? İşte güncel demir ve çimento fiyat listesi..

Ev almak hayal olduysa, bu habere mutlaka bakın! 8 Eylül 2022 Çelik ev fiyat listesi..

Hafif çelik yapılar, işinde ehil mimar ve mühendisler kontrolünde hazırlanan tasarımı ve statik hesaplamalarıyla size konfor, estetik ve yapı güvenliğini üçlüsünü bir arada sunuyor. İşte 8 Eylül 2022 Çelik yapı fiyat listesi!

İnşaat sektöründe zam yağmuru devam ediyor! İşte güncel demir ve çimento fiyatları! 4 Eylül 2022 fiyat listesi

İnşaat sektörünün en önemli yapı malzemelerinden biri olan demir ve çimento fiyatlarına gelen zamların ardı arkası kesilmiyor. Geçtiğimiz günlerde demir ve çimentoya tekrar bir zam daha geldi. Peki çimento fiyatları ne kadar oldu? Demir fiyatları kaç lira?

Tanrıgül Demir Çelik kimin Haberi

Tanrıgül Demir Çelik kimin

Tanrıgül Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Tanrıgül tarafından kuruldu. 

Tanrıgül Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. Yurt içi ve yurt dışında her türlü demir , çelik, döküm veya sarıdan mamul cıvata, somun, gijon, bağlantı elemanlarının ve her türlü hurda alımı, satımı, imalatı, ithalatı, ihracatı ve ticaretini yapmak.Mamul yarı mamul emtiaların, hurda ve artıklarının eritilmesini, metal alışımların alımı, satımı,imalatı,ihracatı,ithalatı ve ticaretini yapmak 2. Her türlü billet ve hurda metal alaşımlarından; hammadde, yarı mamul, mamul alım-satımı,ithalat ve ihracatını yapmak veya yaptırmak. Her türlü mamul malların üretimini, alımını, satımını, ithalatını ve ihracatını yapmak . Her türlü metal ve hurdadan mamul malzemenim üretimini yapmak. Ürettiği mamul malzemeyi yurt içinde ve...