27 / 04 / 2024

Tanrıverdi Holding yeni pazar arayışı

Tanrıverdi Holding yeni pazar arayışı

İbrahim ve Recep Tannverdi kardeşlerin Sultanhamam’da temelini attığı Tanrıverdi Holding, Türkiye’nin en büyük ev tekstili gruplarından biri haline geldi.

Vedat Aşçı, Tuncay Aşçı ve Hasan Kaya Aşçı'dan 71.6 milyon TL'lik yeni şirket! Astoria Gayrimenkul kuruldu!

Astoria ve Astoria Alışveriş Merkezi ile gayrimenkul sektörüne giriş yapan Astaş Holding, yeni şirket kurdu. İşte ayrıntılar...

TOKİ Aksaray projeleri için start verdi! 2 yeni proje işte bu tarihte ihaleye çıkacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Aksaray projeleri için start verdi. 2 yeni proje işte bu tarihte ihaleye çıkacak. Sakın kaçırmayın...

Emeklilik sisteminde yeni gelişme! Milyonları sevindirecek müjdeler peş peşe açıklandı!

Emeklilik reformuna yönelik çalışmalar hız kazanırken, EYT kapsamı dışında kalanlar için umut verici gelişmeler yaşanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdesini verdiği yeni emeklilik reformu için yaşanacak gelişmeler emekli olmak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor.

TOKİ Kırıkkale 2023 projesi için tarih resmen belli oldu! 300 yeni konutu sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırıkkale'deki 300 yeni konut için start verdi. 300 yeni konutu sakın kaçırmayın...

Akdeniz Yatırım Holding Tarsan'ın yüzde 80'ini satın alacak

12 yıldan bu yana borsada işlem gören ve özel güvenlik sektörüyle başladığı faaliyetlerini 25 yılda fiziki satın almalar yaparak çeşitlendiren Akdeniz Yatırım Holding, yeni bir satın alma kararı daha aldı.

TikTok, Snapchat’e rakip oluyor! Yeni özelliği test etmeye başladılar!

TikTok, Instagram ve Facebook'tan sonra Snapchat'e de rakip olmak için büyük bir adım atıyor. Şirket, "Yakında" adını verdiği yeni özelliği test etmeye başladı.

TOKİ Ankara projesi için beklenen tarih belli oldu! Ankaralılara 503 yeni ve ucuz konut müjdesi!

Dar ve orta gelirli aileleri düşük taksitler ve düşük peşinatlarla ev sahibi yapmayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler için start verdi. TOKİ yeni projeleri kapsamında başkent Ankara'da da yeni konutlar inşa edecek.

TOKİ'den Kocaeli'ye 651 konutluk yeni proje geliyor! 

Dar ve orta gelirli aileleri düşük taksitler ve düşük peşinatlarla ev sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler için start verdi. TOKİ yeni projeleri kapsamında Kocaeli Dilovası'nda da yeni konutlar inşa edecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KDV indirimi müjdesi! İşte yeni KDV indirimleri!

Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı son buldu. Toplantının hemen ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan KDV indirimi müjdesi verdi. İşte yeni KDV indirimlerinin tüm detayları...

Kredi faiz oranları tepetaklak oldu! Yeni oranlar devreye girdi!

Merkez Bankası'nın verdiği yeni faiz kararının ardından banka kredilerinin faiz oranlarının nasıl olacağı merak ediliyor. Peki konut ve ihtiyaç kredisi faizleri ne oldu? İşte en uygun banka kredileri...

Tanrıverdi 1905 İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tanrıverdi 1905 İnşaat Ticaret Limited Şirketi Güngören’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Aslan Alçiçek tarafından kuruldu.

MESA Holding yeni projeler için düğmeye bastı!

Dünya Gazetesi köşe yazarlarından Vahap Munyar bugünkü köşe yazısında Mesa Holding'in yeni projelerini kaleme aldı. 

Keleşoğlu Holding'ten yeni şirket!

Keleşoğlu Holding yeni bir yatırım hayata geçirdi. Eston 1 Nolu Yapı Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Fuat Keleş, Dursun Keleş, Şerif Eren ve Çağla Keleş ortaklığında kuruldu.

Tanrıverdi Holding yeni pazar arayışı Haberi

Tanrıverdi Holding yeni pazar arayışı

Avrupa’da marka satın almaya hazırlanan holding, turizm yatırımlarıyla da dikkat çekiyor. Beşiktaş’taki Shangri La oteliyle Uzakdoğu markasını Türkiye’ye getiren şirket, Karadeniz’in ilk yabancı 5 yıldızlı otelini de Samsun’da açtı.


Türkiye’nin lokomotif sektörlerinden tekstilin en rekabetçi olduğu alanlardan biri ev tekstili. 5,5 milyar doları bulan ihracatı ile pazarın Türkiye’deki hacmi 13 milyar doları aşmış durumda. Avrupa’nın en büyük tedarikçisi olan Türk ev tekstili sektörü, global ticarette de ilk dört oyuncu arasında yer alıyor. Türkiye’nin ev tekstilindeki bu gücünün arkasında ise pek çok başarı hikayesi var. Tannverdi Holding de bunlardan biri.


Pek çok tekstil şirketi gibi Tanrıverdi Holdingin temelleri de Sultanhamam’da atıldı. Samsun’un Çarşamba ilçesinde manifaturacılık yapan dedesinin yanında yetişen Recep Tanrıverdi, 1966 yılında İstanbul’a gelerek mal aldıkları bir firmada tezgahtar olarak işe...