27 / 04 / 2024

Tanrıverdi Holdingin otel yatrıımları

Tanrıverdi Holdingin otel yatrıımları

İbrahim ve Recep Tannverdi kardeşlerin Sultanhamam’da temelini attığı Tanrıverdi Holding, Türkiye’nin en büyük ev tekstili gruplarından biri haline geldi.

Kazlıçeşme sahile 112 odalı yeni otel geliyor!

Çelikoğlu Otelcilik İstanbul Zeytinburnu'ndaki yeni otel yatırımı için start verdi. 112 odalı otel 65 milyon 270 bin TL'ye mal olacak.

Bodrum'a 5 yıldızlı yeni otel geliyor!

Gün Turizm Otelcilik Bodrum'daki yeni otel yatırımı için start verdi. 420 milyon TL'ye mal olacak olan yeni yatırım 500 yatak kapasiteli...

KuzuGrup GYO, Sea Pearl Ataköy'deki JW Marriott Residences Istanbul Marmara Sea Otel'i büyütüyor!

Kuzugrup GYO, Sea Pearl Ataköy'ün 9. bloğunda bulunan 27 adet rezidansı, JW Marriott Residences Istanbul Marmara Sea Otel ismiyle işletilmek üzere iki sene süreyle kiraya verdi. İşte detaylar...

Akra Didim geliyor! Didim'e 2.7 milyar TL'lik yeni otel! 

BHM Otelcilik, Aydın Didim'de hayata geçireceği yeni otel projesi için start verdi. Akra Didim adıyla yükselecek olan proje 2 milyar 709 milyon 183 bin 919 TL'ye mal olacak.

World Point Çorlu Turizm Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

World Point Çorlu Turizm Otelcilik Anonim Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Tanrıverdi ve Vahit Tanrıverdi ortaklığında kuruldu.

Zoe Group Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Zoe Group Yapı Limited Şirketi Eyüpsultan'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Tanrıverdi tarafından kuruldu.

Rit Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rit Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 134 milyon 28 bin 949,37 TL sermaye bedeli ile Recep Tanrıverdi, İbrahim Tanrıverdi ve Ayşe Tanrıverdi ortaklığında kuruldu.

The Diderot Otel Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Diderot Otel Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Tanrıkulu tarafından kuruldu.

Eta Kafkaz Turizm İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eta Kafkaz Turizm İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Barış Tanrıverdi tarafından kuruldu.

Your Aırport Otel Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Your Aırport Otel Turizm Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de İbrahim Tanrıverdi, İsmail Tanrıverdi ve Murat Kızılboğa ortaklığında kuruldu.

Ergin Kaya, yeniden Halk GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu! 

Halk GYO tarafından gerçekleştirilen olağan genel kurul toplantısı kapsamında Ergin Kaya'nın yönetim Kurulu Başkanı, Mehmet Tanrıverdi'nin Yönetim Kurulu Başkan Vekili olmasına karar verildi.

Artı Bir Yapı Tasarım Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Artı Bir Yapı Tasarım Ve Otomotiv Limited Şirketi Şişli'de Kısmet Tanrıverdi tarafından kuruldu.

Akfen Holding'ten Uludağ'a yeni otel! Akfen Club geliyor!

Akfen Holding Uludağ'a 40 odalı yeni butik otel inşa edecek. Akfen Holding'in sahibi Hamdi Akın projeye dair bilgiler verdi.

Tanrıverdi Holdingin otel yatrıımları Haberi

Tanrıverdi Holdingin otel yatrıımları

Avrupa’da marka satın almaya hazırlanan holding, turizm yatırımlarıyla da dikkat çekiyor. Beşiktaş’taki Shangri La oteliyle Uzakdoğu markasını Türkiye’ye getiren şirket, Karadeniz’in ilk yabancı 5 yıldızlı otelini de Samsun’da açtı.


Türkiye’nin lokomotif sektörlerinden tekstilin en rekabetçi olduğu alanlardan biri ev tekstili. 5,5 milyar doları bulan ihracatı ile pazarın Türkiye’deki hacmi 13 milyar doları aşmış durumda. Avrupa’nın en büyük tedarikçisi olan Türk ev tekstili sektörü, global ticarette de ilk dört oyuncu arasında yer alıyor. Türkiye’nin ev tekstilindeki bu gücünün arkasında ise pek çok başarı hikayesi var. Tannverdi Holding de bunlardan biri.


Pek çok tekstil şirketi gibi Tanrıverdi Holdingin temelleri de Sultanhamam’da atıldı. Samsun’un Çarşamba ilçesinde manifaturacılık yapan dedesinin yanında yetişen Recep Tanrıverdi, 1966 yılında İstanbul’a gelerek mal aldıkları bir firmada tezgahtar olarak işe...