02 / 05 / 2024

Tansu Çillerin danışmanları

Tansu Çillerin danışmanları

1994 yılında Başbakan Çiller'in danışmanı Mimar Behruz Çinici, hazırladığı çalışmalarda İstanbul'un sınırlarını doğuda Bursa ve Zonguldak'a, batıda ise Edirne'ye kadar genişletilmesini, Boğaziçi'nin 'Milli Park' haline getirilmesini önermiş.

ATEM Başkanı Akçam: Emlak danışmanları, ev sahibi ile kiracılar arasında kalıyor!

Konut ve kiralık daire fiyatlarının her geçen gün yükselişe geçmesi vatandaşları mağdur ediyor. Yetkililer tarafından konut sorunlarına çözümler aranırken emlak danışmanları da mevcut sorunlardan nasibini alıyor.

Gayrimenkul sektöründe çözüm için buluşuldu: Arabuluculuk davalarında emlak danışmanları süreci hızlandıracak! 

ATO'da gayrimenkul sektöründe ara buluculuk konularının ele alındığı "Çözüm Zirvesi" düzenlendi. ATO Başkanı Gürsel Baran, arabuluculuk davaları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve emlak danışmanlarının davalardaki rollerine değindi. İşte ayrıntılar..

Kira anlaşmazlıklarında flaş gelişme: Emlak danışmanları da yetkili olacak!

Kira anlaşmazlıklarında yeni dönem resmen başlıyor. Ankara Ticaret Odası (ATO) Emlak Komitesi Başkanı Kenan Bayram, söz konusu anlaşmazlıklarda emlak danışmanları da yetkili olacağını açıkladı. İşte konuya ilişkin tüm ayrıntılar...

Astroloji danışmanlarına şok vergi uyarısı! Gelir İdaresi Başkanlığı resmen duyurdu! 

Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) yayımladığı özelge ile astroloji danışmanlığı faaliyetlerinin de vergiye tabi olduğuna, verilen hizmetten elde edilen gelirin serbest meslek kazancı hükümlerine göre vergilendirilmesi gerektiğine dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın Baş Danışmanlarından Can Pulak’tan 55 milyar dolar iddiası!

8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın Baş Danışmanlarından Can Pulak’tan 55 milyar dolar iddiası ortaya atıldı. İşte detaylar!

Gayrimenkul danışmanları emlakçılık kanunu istiyor!

Gayrimenkul Yatırım Danışmanı Mehmet Keklik, son 1 yılda gayrimenkul sektöründe yaşananlarla ilgili bir yazı kaleme aldı. İşte o yazı...

Gayrimenkul danışmanlarına sıfır maliyetle mülk satma fırsatı!

Tapucom ile sözleşmeli çalışacak olan yetki belgeli gayrimenkul danışmanları Tapucom’un teknoloji altyapısı aracılığıyla gün içinde onları oyalayan rutin işlerden kurtulurken bölgesindeki rakiplere göre çok daha fazla işlem kapatma fırsatı bulacak.

Gayrimenkul danışmanlığı popülerleşiyor!

Ekonomist Prof. Dr. Ahmet Yılmaz, gayrimenkul danışmanlığına ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ankara'da PR yöntemiyle satış yaparak ayda 100 bin TL kazanç elde eden gayrimenkul danışmanlarının olduğunu belirten Yılmaz, gayrimenkul alanında kariyer yapmak isteyenlere tavsiye verdi.

Gayrimenkul danışmanlarına verilen ücretler pahalı mı?

Çanakkale Kalem köşe yazarı Özgür Demirci, köşesinde gayrimenkul danışmanlarına verilen ücreti kaleme aldı. 

GABORAS, emlak danışmanlarına global pazarlama imkanı sağlıyor!

GABORAS’ın alım satım, kiralama ve kiraya verme piyasasını online mecraya taşıdığı ve sektörde ticari işlemleri sigortalayarak ve Takasbank entegrasyonlarıyla mali ve hukuki güvence sunan ilk kapsamlı gayrimenkul ticaret platformu, emlak danışmanlarının odağına girdi. 

Gayrimenkul danışmanlarını pandemi sonrasında neler bekliyor?

Gayrimenkul danışmanları tam kapanma ile sektördeki işlerine ara verdi. ancak ilkbaharın gelmesiyle sektör yeniden hareketlenecek. Peki gayrimenkul danışmanlarını pandemi sonrasında neler bekliyor? İşte detaylar...

Endeksa'dan emlak danışmanlarına ücretsiz eğitim!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom sponsorluğunda tam kapanma döneminde Satış Küpü Sales and Marketing Solutions eğitmeni Kürşat Tuncel tarafından emlak danışmanlarına dijital pazarlama eğitimi verilecek. 

Milas’ta emlak danışmanlığı yetki belgesi için sınavlar 3 Şubat'ta yapılacak!

Milas'ta emlak danışmanlarına getirilen yetki belgesi zorunluluğu için sınavlar 03-04-05 Şubat tarihinde Emlak Akademi ve Kariyer Belgelendirme iş birliği tarafından yapılacak.

Tansu Çillerin danışmanları Haberi

Tansu Çillerin danışmanları



İstanbul yeraltına 


Çiller'in danışmanı ünlü mimardan yeni İstanbul önerisi


Sedat Laçiner


Başbakan Çiller'in Başbakanlık bünyesinde oluşturulan Şehircilik ve Mimarlık Başmüşavirliği'nin başına getirdiği dünyaca ünlü mimar ve şehirci Behruz Çinici, üç aydır hazırlanan çalışmaları ve Çiller'e sunduğu raporları Milliyet'e açıkladı.


İstanbul'un sınırları doğuda Bursa ve Zonguldak'a, batıda Edirne'ye kadar genişletilmeli. Otoparklar, alışveriş merkezleri, bunlara ek olarak diğer yerleşim birimleri yeraltına taşınmalı. Su yollarının kullanımına ağırlık verilmeli. Boğaziçi Milli Park haline getirilmeli.




'İstanbul, yeraltına'


Başbakan'ın geniş yetkilerle donattığı danışmanı ünlü mimar ve şehirci...