02 / 05 / 2024

Tanyer İnşaat münir tanyer

Tanyer İnşaat münir tanyer

Sektörde 20 yılı geride bırakan Tanyer İnşaat, İzmir'de var olan arsa sıkıntısını aşmak için Çiğli ve Ulukent bölgelerinde keşif yapıyor. Bayraklı'da da yeni inşaat projeleri hedefliyor..

İnşaat Mühendisleri Odası'ndan yeni kentsel dönüşüm yasasına ilişkin açıklama: Mülkiyet hakkı tedirginliği var! 

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası tarafından Kentsel Dönüşüm Yasası'na ilişkin yapılan açıklamada, kentsel dönüşüm uygulamalarının mülkiyet hakkını gasp etmenin gerekçesi yapılamayacağı vurgulandı. İşte o açıklama...

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş kuruldu!

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ece Altintaş ve Havva Ceyhan ortaklığında kuruldu.

Tabrnın İnşaat Müteahhitlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Tabrnın İnşaat Müteahhitlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Tabrnın İnşaat Müteahhitlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı.

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi kuruldu!

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi bugün bayrampaşa'da Nurgün Güngören tarafından kuruldu.

Taner Yüzgeç: 300 bininci olan inşaat mühendisi olmasın! 

İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Taner Yüzgeç, TBMM Deprem Komisyonu’na inşaat mühendisliği bölümü ile ilgili öneride bulundu. 

Emekli İnşaat Mühendisi Yalçın Alpay vefat etti!

Şişli Belediyesi Kurucu Kadrosu'ndan Emekli İnşaat Mühendisi Yalçın Alpay vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınladı.

İnşaat Mühendisleri Odası'ndan İstanbul Boğazı'nın yetki devrine tepki!

İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi, İstanbul Boğazı ve çevresi ile ilgili yetkinin yerel yönetimlerden alınarak Cumhurbaşkanlığına bağlı kurula devredilme girişimine tepki gösterdi...

İnşaat Mühendisi İhsan Öztoklu hayatını kaybetti!

İnşaat Mühendisi İhsan Öztoklu yaşadığı bıçaklı saldırıda öldü. Öztoklu’nun cenazesi, Doğanhisar’da cuma namazının ardından düzenlenecek törenin sonrasında defnedilmesi planlanıyor.

İnşaat mühendislerinden '2. Çorlu vakası yaşanmasın' uyarısı!

İnşaat Mühendisleri Odası Diyarbakır Şubesi, Ergani'deki demiryolundan paylaştığı bir fotoğrafla Çorlu'daki tren kazasını hatırlattı ve önlem alınmasını talep etti.

İnşaat Mühendisleri Odası'ndan Osman Gürün'e ziyaret!

İnşaat Mühendisleri Odası Muğla Şubesi üyeleri Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü makamında ziyaret etti.

İnşaat Mühendisleri Yetkin Mühendislik Yasası'nı istiyor!

İnşaat Mühendisleri Kayseri İl Temsilcisi Murat Yıldız, sektöre ilişkin açıklamalarda bulundu. Yıldız, inşaat mühendisleri için Yetkin Mühendislik Yasası’nın çıkarılması gerektiğini söyledi.

Münir Tanyer: Ekonominin lokomotifi inşaat sektörü!

Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Münir Tanyer, 2017 yılına dair görüşlerini belirtti. Tanyer, ''Ekonominin lokomotifi inşaat sektörü olacak'' dedi.

Münir Tanyer: Ev almak isteyen beklemesin!

İnşaat sektöründe artan maliyetlerin yılbaşından sonra konut fiyatlarına da yansıyacağını belirten Münir Tanyer, konut sahibi olmak isteyenlerin acele etmesi gerektiğini dile getirdi

Tanyer İnşaat münir tanyer Haberi

Tanyer İnşaat münir tanyer

Altın Vadi, Altın Ova, Narlıdere Mavi Su Evleri ve Değirmen Evleri'nin ardından Narlıdere'de, ünlü Babil'in Asma Bahçelerinden esinlenilen Asma Bahçeler Konut Projesi'ni hayata geçiren Tanyer İnşaat, İzmir'de var olan arsa sıkıntısını aşmak için Çiğli ve Ulukent bölgelerinde keşif yapıyor. Sektörde 20 yılı geride bırakan Tanyer İnşaat, Bayraklı'da da yeni inşaat projeleri hedefliyor. Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, "Doğru noktada doğru projeler yapmak istiyoruz" dedi. 


YAŞAM BİÇİMİ

 Münir Tanyer, "İnsanlara sadece bir ev değil bir yuva, bir yaşam biçimi de sunuyoruz. Otopark problemi olmayan, her türlü yalıtımı yapılmış, depreme dayanıklı, güvenli ve yeşil alanlara sahip evlerde oturmak herkesin hakkı. Bu nedenle projelerimizi oluştururken her şeyi en ince detayına kadar planlıyoruz" diye konuştu. Tanyer, Narlıdere'de yapımı devam eden Asma Bahçeler projesini...