02 / 05 / 2024

tapu arşivi ve rolü kongresi

tapu arşivi ve rolü kongresi

Bakan Erdoğan Bayraktar, yarın saat 09.15'te Tapu Arşivi Osmanlı Coğrafyası Kültürel Arşiv Mirasının Yönetimi ve Tapu Arşivlerinin Rolü Uluslararası Kongresi'ne katılacak.

İslam Memiş çarşamba ve cuma gününü işaret etti! Altın borcu olanlar bir saniye bile beklemeyin

Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş, altın yatırımcılarına seslenerek çarşamba ve cuma gününü işaret etti.  Altın borcu olanlar bir saniye bile beklemeyin...

Coşar Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Coşar Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Coşar tarafından kuruldu.

Doları olan duymadım demesin! İslam Memiş'ten çarşamba ve perşembe gününe dikkat uyarısı geldi!

Ekonomi uzmanı İslam Memiş, dolar açısından Çarşamba ve Perşembe günün öneminden bahsetti. İşte detaylar!

Altında çarşamba ve cumaya dikkat! Uzmanlar nedenini tek tek açıkladı!

Altında en çok merak edilen sorular, “Bu fiyattan altın alınır mı, altın yıl sonu ne kadar olacak” olurken uzman isimler konuya peş peşe açıklık getirdi.  “Altında çarşamba ve cumaya dikkat!” diyen uzmanlardan çok ses getirecek açıklamalar...

Kim Market’te kahvaltılıklarda dev indirim! Kaşar peyniri ve zeytin 10 TL birden düştü! 31 Aralık 2022 Fiyat Listesi

 Kim Market’in yeni kataloğunda kahvaltılık kategorisindeki temel ürünlerden peynir ve zeytin 10’ar lira birden indirime girdi. Kim Market yeni kataloğunda hangi ürünler ne kadar oldu? Fiyatları kaç TL? işte detaylar…

KOSGEB’in Ar-Ge ve inovasyon projelerinin ticarileşme oranı yüzde 50'nin altında!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın yayınlamış olduğu bir çalışmada KOSGEB’in desteklediği Ar-Ge ve inovasyon projelerinin ticarileşme oranının yüzde 50'nin altında olduğu belirlendi.

Abasu Arıtma Ve Yenilenebilir Enerji Mühendislik İmalat Taahhüt Anonim Şirketi Kuruldu!

Abasu Arıtma Ve Yenilenebilir Enerji Mühendislik İmalat Taahhüt Anonim Şirketi bugün Sarıyer’de Mehmet İzolluoğlu tarafından kuruldu.

Altın için çarşamba ve perşembe alarmı! Altında dananın kuyruğu kopacak! Hiç yanıltmadı! O günlerde altın fiyatları

Altın yatırımcıları, altın fiyatlarının ne olacağını araştırırken uzmanlar çarşamba ve perşembe günleri için alarm verdi. Altın fiyatlarında dananın kuyruğu kopacak. Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? Hiç yanıltmayan altın fiyatları o günlerde böyle olacak. İşte ayrıntılar...

Başkasına ait tapu nasıl sorgulanır? Başkasına ait tapu sorgulama nasıl ve nereden yapılır?

Bir gayrimenkul satın almaya karar veren vatandaşlar, o kişiye ait tapu bilgilerini sorgulamak ve öğrenmek istiyor. Peki başkasına ait tapu sorgulama yapılabilir mi?

Özyaşar Yapı Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyaşar Yapı Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şebnem Baş tarafından kuruldu.

Reysaş GYO'dan Ankara'ya Oto Galericiler Çarşısı ve AVM geliyor!

Reysaş GYO portföyünde bulunan Ankara Sincan Yeni Cimşit Mahallesi'ndeki arsada inşa edilecek 16 bin 343 metrekarelik Oto Galericiler Çarşı/AVM'si için inşaat yapı ruhsatı alındı ve inşaatın 2022 yılı içinde bitirilmesi planlandı.

Dalbaşar Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Dalbaşar Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Akın Dalbaşar tarafından kuruldu.

Arı Bina ve Tesis Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arı Bina ve Tesis Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Halkalı'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Sibel Kadıoğlu tarafından kuruldu. 

tapu arşivi ve rolü kongresi Haberi

tapu arşivi ve rolü kongresi


Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar yarın Tapu Arşivi Osmanlı Coğrafyası Kültürel Arşiv Mirasının Yönetimi ve Tapu Arşivlerinin Rolü Uluslararası Kongresi'ne katılacak. Saat 09.15'te başlayacak olan kongre, 21 - 23 Kasım 2012 tarihleri arasında Grand Cevahir Otel'de...