12 / 05 / 2024

tapu sorgulama e devlet

tapu sorgulama e devlet

Tapu sorgulama işlemi kimi zaman taşınmaz mal satışı için, kimi zaman miras durumu için, kimi zamansa sebepsizce yapılmak istenebiliyor. Peki, tapu sorgulama şifresiz yapılır mı, nasıl yapılır?

Emekli promosyon en çok veren banka! Hangi banka ne kadar promosyon veriyor? Emekli promosyon sorgulama e-devlet!

Emekli promosyonu en çok veren bankalar milyonlarca emekli tarafından araştırılıyor. Bankalar, promosyon yarışına girerken, emekliler hangi bankanın ne kadar promosyon verdiğini merak ediyor. Öte yandan emekli promosyon sorgulama e-devlet üzerinden aratılıyor. İşte ayrıntılar...

Tarımsal destek ödemeleri nasıl sorgulanır? Mazot Gübre desteği Mart 2024 sorgulama ekranı e-Devlet!

Tarımsal destek ödemeleri hesaplara peş peşe yatırılırken, pek çok kişi de tarımsal destek ödemelerinin nasıl sorgulanacağı ile ilgili detayları merak ediyor. İşte çiftçi destek ödeme sorgulama ekranı e-Devlet...

Milyonlarca tapu sahibini ilgilendiriyor! Eğer E-devlette yoksa hemen bunu yapın!

Milyonlarca tapu sahibini yakından ilgilendiren emlak vergisi 2. taksit ödemeleri Mart ayı itibarıyla resmen başlıyor. Peki 2024 yılı emlak vergisi ödeme ekranı E-devlet'te yoksa ne yapmak gerekiyor? 

E-Devlet üzerinden parsel sorgulama nasıl yapılır 2024? Arsa, ada, tapu parsel sorgulama ekranı!

Pek çok kişi E-Devlet üzerinden nasıl parsel sorgulama yapacağını merak ediyor. Peki E-devlet üzerinden arsa, ada, tapu parsel sorgulama nasıl yapılır 2024?

E-Devlet ve Web Tabu Miras Kaydı Sorgulama ekranı açıldı! Miras sahibi olabilirsiniz...

E-Devlet'te beklenen ekran açıldı. Bu ekran üzerinden kontrol edip mirasınız olup olmadığını görebilirsiniz. Aile büyüklerinizden ve akrabalarınızdan miraslar kalabilir. İşte haberin ayrıntıları ve sorgulama ekranının detayları...

Artbahçe Çekmeköy konut projesinde tapu hemen teslim! Yaşam resmen başladı...

Anadolu Şehircilik Yatırım tarafından Çekmeköy'de hayata geçirilen Artbahçe Çekmeköy konut projesinde satışlar devam ediyor. Hemen tapu teslim edilen projede yaşan ise başladı.

Sahte tapu dolandırıcıları kıskıvrak yakalandı! 21 gün sonra e-Devlette göreceksiniz kumpası!

Ankara'da sahte tapu dolandırıcıları kıskıvrak yakalandı. Şebeke, kurbanlarına 'tapuları 21 gün sonra e-Devlette göreceksiniz' yalanıyla kandırdı. 

e-Devlet'ten onaylayamayan tapu sahiplerine kötü haber! 100 bin lira cezası var

Fahiş konut ve araba fiyat artışlarının önüne geçilmesi amacıyla hayata geçirilen yeni karar 1 Kasım'da yürürlüğe girecek. Bu durumda E-Devlet veya Web Tapu'da kimlik doğrulaması dönemine geçiliyor.

e-Devlet üzerinden tapu bilgilerini doğrulamayanlar yandı! Ne ev ne arsa ne de tarla... Resmen yeni dönem başlıyor! 

Son dönemlerde artan fahiş gayrimenkul fiyatlarından sonra hükümet harekete geçti. Planlanan yeni uygulamada e-Devlet üzerinden tapu bilgilerini doğrulamayanlar kişiler ilan veremeyecek.

Emlak vergisine zam kapıda: Emlak vergisinden kimler muaf? E-devlet emlak vergisi sorgulama nasıl yapılır?

Evi olan herkesin senede iki defa iki taksit halinde emlak vergisi ödemeleri gerekiyor. Peki, Emlak vergisinden kimler muaf? E-devlet emlak vergisi sorgulama nasıl yapılır? İşte detaylar...

Başkasına ait tapu nasıl sorgulanır? Tapu sahipleri hemen bakın! Tapunun kime ait olduğu öğrenilebilir mi?

'Bedava (ücretsiz) ada parsel sorgulama ve TC ile e-devlet web tapu kaydı ve başkasına ait tapu sorgulama nasıl yapılır?' sorularının yanıtları merak ediliyor. İşte ayrıntılar...

Evinin altında deprem fay hattı geçiyor mu? İşte e-Devlet deprem riski sorgulama ekranı!

Türkiye'de 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen depremin ardından vatandaşlar evimin altından fay hattı geçiyor mu sorusuna yanıt arıyor. İşte e-Devlet deprem riski sorgulama ekranı!

e-Devlet web tapu kaydı sorgulama nasıl yapılır? İşte birkaç tıklama ile anında ücretsiz ada parsel sorgulama sistemi...

Gayrimenkul sahipleri, tapu sorgulamalarını hızlı ve pratik bir şekilde öğrenebilmek için e-Devlet sistemi üzerinden T.C. numarasıyla işlem yapabiliyor. 

tapu sorgulama e devlet Haberi

tapu sorgulama e devlet

Tapu sorgulama işlemi yapmak isteyenler bu işlemi şifre olmadan nasıl yapabileceklerinin yollarını arıyor. Bilindiği üzere Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün online tapu sorgulama sistemi bulunuyor. Gerekli bilgilerin girilmesi ile birlikte tapu sorgulama işlemi yapılabiliyor.

Ancak kişi kendi adına kayıtlı olan tapu bilgilerinin sorgulamasını yapabiliyor. Bu sorgulama için T.C. kimlik numarası ve e-devlet şifresi gerekli oluyor. 

Ayrıca isteyenler sorgulamayı tapu dairesine giderek de yapabiliyor. Tapu ya da kimlik belgesi ile müracaat edenler tapusu ile ilgili sorgulama işlemini tapu memuru yardımı ile yapabiliyor. Ancak burada da kişi kendi adına olan tapular hakkında sorgulama yapabiliyor. Bir başkasına ya da kuruma ait tapuya ilişkin bilgiler öğrenilemiyor.

Peki, tapu sorgulama şifresiz yapılır mı? Tapu sorgulama şifresiz nasıl yapılır? İşte merak edilenler...

TAPU SORGULAMA ŞİFRESİZ YAPILIR MI?

Tapu sorgulama...