06 / 05 / 2024

tapu zengini il

tapu zengini il

Gayrimenkulde tapu zengini şehir nüfus oranına göre bakıldığında Çankırı olarak belirlendi...

Kentsel dönüşüm belediye başkanları ve sülalesini tapu zengini ediyor!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, konut sektörünün gündeminde yer alan kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili kritik değerlendirmelerde bulundu.

Kahramanmaraş'ta 40 yıllık tapu sorunu çözüldü! Hak sahipleri tapularına kavuştu!

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Çamlık Mahallesi’nin 40 yıllık tapu sorununa resmen neşter vuruldu. Tapular hak sahiplerine verildi. İşte ayrıntılar...

Yaşam Villaları Kavaklı'da hemen tapu fırsatı!

Yaşam Villaları Kavaklı, Çankaya İnşaat tarafından İstanbul ili, Silivri ilçesi, Kavaklı Mahallesi'nde konumlanıyor. Yaşam Villaları Kavaklı'da hemen tapu fırsatı ile satışlar devam ediyor. İşte detaylar...

Atakent Didim Mavi'de hemen kredi ve hemen tapu fırsatı!

Aydın ili Didim ilçesi Aybük mahallesinde hayata geçirilen Atakent Didim Mavi'de hemen kredi ve hemen tapu fırsatı sağlanıyor. Dora Vadi projesinde ayrıca sabit faiz oranı imkanı da sunuluyor.

Tapu ve Kadastro tam 25 ilde personel alacak! 10 bin TL maaş fırsatını sakın kaçırmayın! İşte il il liste!

Tapu ve Kadastro Müdürlüğü tam 25 ilde personel alacak... 10 bin TL maaş fırsatını sakın kaçırmayın...

Gayrimenkul alacaklar ve satacaklar dikkat! Tapu harcı sistemi değişiyor! Artık böyle olacak...

2023'te uygulamaya başlanması gündemde olan yeni sisteme göre emlak alım satımında rayiç bedel üzerinden değil eksper raporu doğrultusundaki gerçek değer üzerinden tapu harcı alınması hedefleniyor. İşte ayrıntılar...

TOKİ'den aylık 1.165 liraya sıfır daire fırsatı! Evlerin ateş pahası olduğu bugünlerde 233 bin liraya tapu

TOKİ, alt ve orta gelir grubuna yönelik yaptığı sosyal konut projelerine hız kesmeden devam ediyor. Siirt'in Kurtalan ilçesinde başlayan TOKİ konut projesinden sonra bir projenin daha temeli atıldı. Daireler 233 bin liraya tapu teslim olacak. Aylık ödeme ise 1.165 lira!

Ordu Yeni Çarşı esnafının tapu sevinci!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinde seneler içerisinde 2 kez yer değiştirilen ve halk arasında Çarşamba Pazarı olarak bilinen Yeni Çarşı esnafı hem tapu sahibi oldu hem de modern bir çarşı haline getirildi.

Tapu alana vatandaşlık değil oturma izni verilsin!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, " Tapu alana vatandaşlık değil oturma izni verilsin!" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 15 maddelik analizi...

Antalya Kepez'de 40 yıllık tapu sorunu çözüldü!

Kepez ilçesi Gülveren Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlar 40 yıldır tapu sorunu yaşıyordu. İlçe genelinde hayata geçen kentsel dönüşüm projeleriyle tapu sorunu çözüme kavuştu.

Tekirdağ Süleymanpaşa'da tapu işlemleri hızlandı! 

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi, ilçe genelinde yaşayan vatandaşların hayatını kolaylaştıracak projeyi hayata geçirdi. Yeni uygulama ile emlak ve tapu bilgileri çevrimiçi olarak sorgulana bilinecek.

Antalya Demre'de tapu sevinci!

Antalya'nın Demre ilçesinde Bozdağ Gecekondu Önleme Bölgesi'nde arsa almaya hak kazanan 30 kişiden 19'una tapu tahsis belgeleri teslim edildi. 

Karşıyaka’da tapu işlemlerinde yeni dönem!

İzmir Karşıyaka Belediyesi, ilçe vatandaşlarının tapu işlemlerini kolaylaştırmak için yeni uygulamayı hayata geçirmeye hazırlanıyor. Yeni uygulama ile Karşıyaka Belediyesi taşınmazların rayiç değer verilerini Karşıyaka Tapu Müdürlüğü'yle dijital ortamda paylaşacak.

tapu zengini il Haberi

tapu zengini il


Nüfusa oranında göre gayrimenkul sahipliğine bakıldığında Türkiye'nin gayrimenkul zengini olan ilk 5 şehri, Çankırı, Bayburt, Tunceli, Erzincan ve Sivas olarak belirlendi. Sahiplik açısından bakıldığında 6 milyon 846 bin 183 tapu ile Ankara başta geliyor.


Her 10 tapudan 6'sı erkekte, 3'ü kadında, 1'i ortak tapu olan Türkiye'deki 131 milyon 15 bin gayrimenkulünden, 80 milyonu erkeğin, 43 milyonu kadına...