16 / 05 / 2024

tarabyanın eski tarihi

tarabyanın eski tarihi

1944 yılında İstanbul'un Sarıyer ilçesine bağlı, İstanbul'un en eski semtlerinden birisi olan Kireçburnu'nda bulunan deniz manzaralı bin 837 metrekarelik bir arsa sekiz sene taksitle, yüzde 5 faizle satılacakmış.

Mustafa Sandal’ın eski eşi Emina Jahovic 30 milyona lüks villa yaptırıyor!

Mustafa Sandal'ın eski eşi ünlü şarkıcı  Emina Jahovic, 30 milyona lüks villa yaptırıyor. Ünlü sanatçının yeni malikanesi, dudak uçuklatan fiyatıyla magazin gündeminde...

Altın fiyatları tarihi seviyeyi geçti! İslam Memiş, gram altın 2.500 TL olacak dedi!  İşte o tarih...

Altın fiyatları son zamanlarda tarihi seviyeyi geçti. Altının ons fiyatı 2083 dolar olurken Altın ve piyasa analisti İslam Memiş, ''gram altın 2.500 TL olacak'' dedi.

Euro tarihi rekorunu kırdı! Euro bugün ne kadar oldu? 20 Şubat 2024 euro/TL kuru

20 Şubat 2024 euro/TL kuru haftanın ikinci işlem gününe tarihi rekorla başladı. Euro fiyatları sığ piyasadan çıkarak rekor kırdı. Bugün euro ne kadar? Euro/TL kuru kaç lira? 20 Şubat 2024 euro/TL kuru...

KİPTAŞ Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri 2. Etap'ın teslim tarihi açıklandı!

İstanbul Büyükşehir iştiraki KİPTAŞ'ın kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirdiği Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri 2. Etap projesinin teslim tarihi açıklandı. İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un yaptığı o son dakika paylaşımı...

Kıbrıs'ın eski başkanı Ferdi Sabit Soyer: Demir ve çimento fiyatları artmadı, yabancı yatırımcı yurttaşı evsiz bıraktı!

Forbes’in “En ucuz ev KKTC’de” reklamlarını değerlendiren Kıbrıs'ın eski başkanı Ferdi Sabit Soyer, konut fiyatlarındaki yükselişin altındaki nedenleri açıkladı.

Altındaki yükseliş tavan yaptı! Gram altın fiyatı tarihi zirvesinde...

Ons altın rakamı, dolar endeksi ve ABD tahvil faizlerindeki düşüşün etkisi ile 1982 dolara kadar çıkış gösterdi. Buna göre, Gram altın fiyatı, ons altındaki artışında etkisi ile tarihi zirvesine ulaştı. İşte haberin detayları...

TOKİ Eskişehir projesi yarın ihaleye çıkıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Eskişehir projesinin ihalesi yarın yapılacak. 

Dolar/TL kuru zirvede! Dolar haftanın ilk işlem gününde tarihi yükselişini sürdürüyor! 2 Ekim dolar alış satış fiyatı

Dolar/TL kuru enflasyon rakamları öncesi tarihi zirvede yükselmeye devam ediyor. Peki dolar/TL bugün ne kadar oldu? Bugün dolar kaç lira? 2 Ekim 2023 dolar/TL kuru.

TOKİ deprem konutlarının teslim tarihi belli oldu! 

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerin ardından enkaz kent haline gelen Hatay için sevindiren haber geldi. TOKİ deprem konutlarının teslim tarihi belli oldu. Peki TOKİ deprem konutları ne zaman teslim edilecek?

Gram altın 1.880 TL olacak! İslam Memiş altını çizerek tarihi açıkladı!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın fiyatları ile ilgili ''Fırtına öncesi sessizlik, hazırlık yapılmalı'' diyerek gram altının 1.880 TL olacağı tarihi altını çizerek açıkladı. 

Malatya'nın kalbi tarihi Bakırcılar Çarşısı'nın temeli atıldı!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından deprem bölgesini yeniden ayağa kaldırmak amacıyla başlatılmış olan Yerinde Dönüşüm Projesi kapsamında ilk temel, Malatya'nın kalbi olan tarihi Bakırcılar Çarşısı'nda atıldı.

Memurların seyyanen zammı ne zaman yatacak? Seyyanen zam ödeme tarihi 2023! Memurlar dikkat! 

Mmurlar seyyanen zammın yatacağı tarihi merak ediyor. Peki memurların seyyanen zammı ne zaman yatacak? Seyyanen zam ödeme tarihi 2023 belli mi? İşte ayrıntılar...

Euro/TL kurunda tarihi rekor! Elinde 1 euro bile olanlar bayram etti! Hemen bakın!

Euro/TL kuru haftanın üçüncü işlem gününde tarihi rekorunu kırarak 24 TL oldu. Euro/TL kurunda tarihi rekor! Elinde 1 euro bile olanlar bayram etti! Hemen bakın!

tarabyanın eski tarihi Haberi

tarabyanın eski tarihi

Emniyet Sandığı İlanları


Sekiz senede % 5 faizle ödenmek üzere Tarabya'da (Kireçburnu üstünde) Boğaz'a nazır satılık arazi

                   Semti                             Cinsi        Muhammen

                                                                           kıymeti

Boğaziçi'nde Sarıyer'de Sultan   Fundalık    1837 metre

Beyazıt Mahallesi'nde Tarabya                     murabbaı 

Caddesi'nde 11 nolu.


1- Artırma 17/11/944 tarihine müsadif cuma günü yapılacak ve saat 14'den 16'ya kadar devam edecektir. İhale, artırma...