07 / 05 / 2024

Tarihi Oturakçılar Pazarında yangın

Tarihi Oturakçılar Pazarında yangın

Adıyaman 'da, tarihi Oturakçılar Pazarı'nda yangın çıktı. Marangoz atölyesinde başlayan ve rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangında can kaybı yaşanmazken, 7 iş yeri kullanılamaz hale geldi...

İkinci el çevrim içi oto pazarında satışlar yükseldi!

Türkiye'de ikinci el çevrim içi binek ve hafif ticari araç pazarında satış rakamı, şubat ayında geçen senenin aynı dönemine oranla yüzde 35 artış ile 170 bin 457 olduğu kaydedildi. 

İkinci el otomobil pazarında hareketlilik başladı! 

İkinci el otomobil pazarında hareketliliğin başladığı kaydedildi. Buna göre, ikinci el otomobil pazarında son günlerde yaşanan durgunluktan sonra  canlanma başladığı belirtildi. Özellikle de 500 bin liraya kadar olan fiyat aralığındaki araçlarda yükselen talep, alıcılar için güzel fırsatlar sunuyor.

Borsa İstanbul'da küçük ve büyük yatırımcılar arasında uçurum var!

Borsa İstanbul’da yatırımcıların portföy büyüklüklerine göre dağılımları büyük ve küçük yatırımcılar arasında büyük bir uçurum olduğunu ortaya çıkardı.

Ev sahipleri ile kiracılar arasında sıkıntılar bitmek bilmiyor! Şimdi gündem de tahliye taahhütnamesi krizi var!

Ev sahipleri ile kiracılar arasında tahliye taahhütnamesi krizi yaşanmaya başladı. Tahliye taahhütnamesini kendi lehlerine kullanmak isteyen taraflar soluğu mahkemede alıyorlar. İşte haberin ayrıntıları...

İkinci el otomobil pazarında fiyatlar dibe vurdu! Araba almak isteyenler dikkat!

İkinci el otomobil pazarında hızlı yükselen fiyatlar, krediye erişimde yaşanan zorluklar ve tedarik sorununun azalmasıyla otomotiv piyasasında düşüş yaşandı ve fiyatlar dip yaptı.

OSS: Yurt içi satışlar dolar bazında yüzde 10,83 oranında yükseldi

Otomotiv satış sonrası pazarında yaşanan artış trendi üçüncü çeyrekte de giderek devam etti. İşte haberin ayrıntıları...

İkinci el çevrim içi otomobil pazarında fiyatlar yüzde 2,6 düştü! Araç alacaklar şimdi bakın! 

Türkiye ikinci el çevrim içi binek ve hafif ticari araç pazarında Eylül 2023'te 141 bin 508 adet satış olurken, fiyatlar aylık bazda yüzde 2,59 geriledi. İşte detaylar...

Otomotiv pazarında daralma bekleniyor! Kur ve faiz artışları talebi frenleyecek!

Hyundai Assan Genel Müdürü Murat Berkel, bu yıl otomotiv pazarında rekor üzerine rekor kırıldığını belirtirken, gelecek yıl ise sektörde daralma beklendiğini dile getirdi. Berkel, parasal sıkılaşma ve taşıt kredi faiz oranları sebebiyle 2024’de piyasada bir yavaşlama beklediklerini aktardı.

İkinci el online araç pazarında Ağustos'ta en çok satılan markalar açıklandı!

İkinci el online araç pazarında Ağustos'ta en çok satılan markalar belli oldu. Türkiye 2.el online araç pazarında geçen ay Volkswagen en çok tercih edilen marka olurken, model bazında binekte en çok Clio, hafif ticaride de Doblo satıldı.

Dacia Spring Türkiye macerasına başlıyor: İddialı fiyatıyla Türkiye pazarında

Dacia'nın yüzde yüz elektrikli otomobili Spring, iddialı fiyatı ile Türkiye pazarında boy göstermeye hazırlanıyor. İşte detaylar...

2023'ün ilk yarısında elektrikli otomobil satışları yüzde 465,3 arttı!

Türkiye otomobil pazarında elektrikli otomobil satışları, bu senenin ilk altı ayında, geçtiğimiz yılın aynı ayına göre yüzde 465,3 yükseldi ve 12 bin 792 oldu. İşte ayrıntılar...

2023’ün ilk yarısında otomobil satışları katlanarak arttı!

2023 yılının ilk beş ayında geçen yılın aynı dönemine göre otomobil satışlarında yüzde 58,8 oranında artış gerçekleşti. Mayıs ayında ise otomobil ve hafif ticari araç pazarında satış adedi yüzde 70,9’a çıkarak tüm zamanların rekorunu kırdı.

Nisan'da ikinci el online araç pazarında en çok Egea ve Doblo satıldı!

Türkiye ikinci el online araç pazarında Nisan ayında Volkswagen en çok tercih edilen marka olarak belirlenirken, model bazında binekte en fazla Egea, hafif ticaride ise Doblo satıldı.

Tarihi Oturakçılar Pazarında yangın Haberi

Tarihi Oturakçılar Pazarında yangın


Yangın, çarşı içindeki bir marangoz atölyesinde başladı ve diğer iş yerlerine sıçradı.Alevleri gören vatandaşlar durumu yetkililere bildirdi.


Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, rüzgarın da etkisi ile büyüyen yangını kontrol altına aldı. Yangında can kaybı olmazken büyük maddi hasar meydana geldi.


Marangoz atölyelerinin ağırlıkta olduğu pazarda, 7 iş yerinin tamamen yandığı ve 3 tanesinin de ciddi zarar gördüğü ifade edildi.


Yetkililer, yangının çıkış nedenini araştırken, olay yerine gelen Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, çalışmalar hakkında bilgi aldı.


Büyükaslan, yangın çıkan iş yerlerinin marangozlara ait olduğunu, bu nedenle yangının kısa sürede birçok iş yerine sıçradığını söyledi.


Gelen ilk ihbarla itfaiye ekiplerinin olay yerine hızlı bir şekilde gelerek yangına müdahale ettiğini kaydeden Büyükaslan, ''Müdahale neticesinde yangın kontrol altına alınarak söndürülmüş durumda'' dedi.


Yangında can kaybının yaşanmamasının tek...