15 / 05 / 2024

Tarık Gürdil inşaat sektörü

Tarık Gürdil inşaat sektörü

Türk inşaat sektörü, tüketicinin barınma ihtiyacının ötesinde hayat tarzı üretmeye başladı. Kiler GYO Genel Müdürü Tarık Gürdil, “Artık barınma tek ihtiyaç değil. Talepler farklılaşıyor. Bu da sektörü büyütüyor” dedi..

Grn Mimarlık Tasarım İnşaat Tarım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grn Mimarlık Tasarım İnşaat Tarım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kaan Gören tarafından kuruldu.

Bostancı Orti Oto Ekspertiz Danışmanlık Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bostancı Orti Oto Ekspertiz Danışmanlık Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Burak Orhan ve Salih Tiryaki ortaklığında kuruldu.

Hisar Orti Oto Ekspertiz Danışmanlık Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Hisar Orti Oto Ekspertiz Danışmanlık Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz’da 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Althuraıya Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Althuraıya Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulrahman N S N Alnemash ve Thuraıya Y M N Alzayed ortaklığında kuruldu.

Türkiye İMSAD Yapı Sektörü Raporu'nun 2022 sonuçlarına göre inşaat malzemesi ihracatı yüzde 9,5 arttı!

İnşaat malzemesi sanayisinin çatı kuruluşu Türkiye İMSAD, güncel ekonomik verilerle hazırlanan 2022 yılı Türkiye İMSAD Yapı Sektörü Raporu’nu açıkladı. Rapora göre inşaat malzemesi ihracatı yüzde 9,5 arttı!

Leysın Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Leysın Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nabil Jamıl Usman tarafından kuruldu.

Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! İnşaat sektörü derin bir nefes aldı! 14 Haziran 2023 demir fiyat listesi

Küresel piyasaların gözü bugün açıklanacak olan ABD Merkez Bankası faiz kararında. Dolar kuru faiz kararı öncesi dolar kurunun düşüşe geçmesi demir fiyatlarını da etkiledi. Demir fiyatlarına büyük indirim geldi, inşaat sektörü derin bir nefes aldı. 14 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

Pertav Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Pertav Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 5 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Perviz Arvas ve Tarık Gürdil ortaklığında kuruldu.

Lulu Taiba Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lulu Taiba Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Jamal M F Aloudah tarafından kuruldu.

Şaki Hayvancılık Tarım Gıda İnşaat İnşaat Nakliye Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıld

Şaki Hayvancılık Tarım Gıda İnşaat İnşaat Nakliye Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Şaki Hayvancılık Tarım Gıda İnşaat İnşaat Nakliye Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Gdh Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Tekstil Gıda İnşaat Ve Bilişim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gdh Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Tekstil Gıda İnşaat Ve Bilişim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Gülçin Elçin ve Hakan Çetin ortaklığında kuruldu.

Gök-Ka Kağıtçılık Gıda İnşaat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Gök-Ka Kağıtçılık Gıda İnşaat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi 6 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Gökmen tarafından  açıldı.

Özşimşek Hayvancılık Tarım Turizm Gıda İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özşimşek Hayvancılık Tarım Turizm Gıda İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da   1 milyon TL sermaye bedeli  ile  Gökhan Özdağlı tarafından kuruldu.

Tarık Gürdil inşaat sektörü Haberi

Tarık Gürdil inşaat sektörü

Dünyada ve Türkiye'de ekonomik gelişimin ana göstergesini inşaat oluşturuyor. Her sektörde yapılacak yatırım öncelikle inşaattan başlıyor. İnşaat sektörünün, kendine bağlı 200 den fazla alt sektörün ürettiği mal ve hizmetlerin yanı sıra 2 milyon kişiye sağladığı istihdam ile talep oluşturan konumunda olduğunu dile getiren Kiler GYO Genel Müdürü Tarık Gürdil, bu etkinin sektörün "ekonominin lokomotifi" olma vasfının en temel göstergesi olduğunun altını çizdi. Son 30 yıldaki gelişimin özellikle yaşam konsepti anlamında bir devrim niteliğinde olduğunu söyleyen Gürdil, "80 ve 90'lı yıllar özellikle son 10 yıl ile karşılaştırıldığında, mekân ihtiyacının sadece "barınma" sağlamaktan öteye geçip sosyal hayat, güvenlik, yatırım, modern yapılaşma ekseninde ürünler sağlandığı dönem oldu" dedi. Gürdil, "Bu konuda devletin attığı adımlar özellikle sektöre yön verdi. Sadece TOKİ kapsamında 1984-2002...