04 / 05 / 2024

tarım arazilarinde çalışanlara konut

tarım arazilarinde çalışanlara konut

AMASYA Valisi İbrahim Halil Çomaktekin Türkiye'nin çeşitli illerinden ailece gelerek tarım arazilerinde çalışan işçileri ziyaret etti. Vali Çomaktekin, Tarım işçilerinin belli bölgelerde daha rahat yaşamaları için prefabrike konut çalışması başlatılabilir

2024 asgari ücret planlaması belli oldu: Çalışanlara nasıl yansıyacak? İşsizlik maaşı artacak mı?

2024 asgari ücret için gerim sayım başladı. Ay başında başlayacak olan komisyonda süreç resmen belli olacak. Peki asgari ücret çalışanlara nasıl yansıyacak? İşsizlik maaşı artacak mı?

Öz Gümüş Hafriyat İnşaat Nakliyat Tarım Hayvancılık Hurda Alım Ve Satımı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Gümüş Hafriyat İnşaat Nakliyat Tarım Hayvancılık Hurda Alım Ve Satımı Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Gümüş tarafından kuruldu.

Tarım ve Orman Bakanlığı 45 bin 600 TL maaşla çalışacak eleman alacak! Tam 12 kadroda alım yapılacak!

Tarım ve Orman Bakanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere 21 personel alımı yapacağını açıkladı. Alınacak personeller, en az asgari ücretin iki katı ve en fazla 4 katı maaş alacak.

Tarım ve Orman Bakanlığı en az 49 bin lira maaş ile personel alıyor! Elinizi çabuk tutun, başvurular başladı!

Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı yapacağını ilan etti. Bakanlık, Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü (Ankara) bünyesinde tam zamanlı olarak görevlendirilmek üzere personel alımı yapacak.

Tüm çalışanlara son dakika uyarısı geldi! Bunu yapmayan tam 25 bin TL zarar edecek!

Tüm çalışanlara bir son dakika uyarısı geldi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, bunu yapmayan tam tamına 25 bin TL zarar edecek... Acil bakın...

Tarım ve Orman Bakanlığı 1.000 personel alımı yapacağını açıkladı! Başvuru şartları belli oldu! Hemen başvurun!

Tarım ve Orman Bakanlığı kendi bünyesinde istihdam ettirmek üzere 1.000 personel alımı yapacağını duyurdu. Başvuru şartları ve kadro dağılımı belli oldu. Hemen başvurun...

Tarım ve Orman Bakanlığı, iş arayanlara büyük bir fırsat sunuyor: Personel alımları başladı!

Son haberlere göre, iş arayan bireyler internet üzerinde yayınlanan ilanlara büyük bir ilgi göstermektedir. Tarım ve Orman Bakanlığı'nın da personel alımı yapacağı duyurulmuştur. Bu önemli fırsatla ilgili detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Çiftçiler dikkat! Tarım Kredi arpa alımlarını düşük fiyat üzerinden yapacak iddiası! 

Tarım Kredi Kooperatifleri, 10 Temmuz itibarıyla ülke genelinde arpa alımına başlandığını açıkladı. Peki arpa kaç liradan alınacak? 

Tarım Bakanlığı az önce duyurdu! Tam 1000 işçi alınacak! Açık kadrolar tek tek paylaşıldı!

Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde istihdam etmek için personel alımı yapacağını duyurdu. Bakanlığın ilgili kuruluşu Türkşeker AŞ fabrikalarına tam bin geçici işçi alacağı öğrenildi.

Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımında resmen Temmuz 2023 müjdesi geldi! 8 bin 231 personel alınacak! Kaçırmayın!

Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımında resmen Temmuz 2023 müjdesi geldi... 8 bin 231 personel alınacak... Kaçırmayın!

Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı yapacak! Lise mezunu olmanız yeterli! Son başvuru tarihi 26 Haziran!

Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde personel alımı yapılacağı duyuruldu. İŞKUR üzerinden yayımlanan ilana göre başvuru yapmak isteyen adayların en az lise mezunu olması gerektiği ve son başvuru tarihinin 26 Haziran 2023 olduğu öğrenildi.

Al Saeedi Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Saeedi Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile A. A. Abdulla Mohammed Alsaeedı tarafından kuruldu.

İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürlüğü çok sayıda personel alımı yapacak! Hemen bakın!

İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürlüğü işçi alımı yapacağını duyurdu. İŞKUR üzerinden yayımlanan ilan doğrultusunda başvuru koşulları ve başvuru süreci ile ilgili tüm merak edilenler paylaşıldı. Peki, başvurular nasıl ve ne zaman yapılacak, son başvuru tarihi ne zaman? İşte detaylar...

tarım arazilarinde çalışanlara konut Haberi

tarım arazilarinde çalışanlara konut

AMASYA Valisi İbrahim Halil Çomaktekin Türkiye'nin çeşitli illerinden ailece gelerek tarım arazilerinde çalışan işçileri ziyaret etti. Vali Çomaktekin, Tarım işçilerinin belli bölgelerde daha rahat yaşamaları için prefabrike konut çalışması başlatılabilir." dedi. Oluz. Bekdemir ve Büyük Kızılca köylerine ziyarette bulunan Vali Çomaktekin e Vali Yardımcısı Suat Scyitoğlu. İl Jandarma Komutanı Albay Unsal Ağaoğlu. İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay ve ilgili kurum müdürleri eşlik etti. Ziyaret esnasında tanm işçilerini sohbet eden ve işçilerin sorunlarını ve taleplerini dinleyen Vali Çomaktekin. ülkenin çeşitli bölgelerinden gelen işçilerin tanm sektörüne katkı sağladığını belirterek, "Güneşin altında, zor şartlar altında helal kazanç için çalışıyorsunuz. Bu açıdan sizleri tebrik ediyorum. 

Daha verimli olabilmeniz için sağlık, eğitim. kültür gibi bir takım temel ihtiyaçlannız var. Bu ihtiyaçlarınızın devletimizin, kurum ve kuruluşlarımızın...