30 / 04 / 2024

Tarkan ev 2015

Tarkan ev 2015

Tarkan, Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda verdiği konserler sırasında 5 yıldızlı bir otele yerleşmiş, Tarabya'daki evini de tadilata sokmuştu. Almanya'dan bugün dönecek olan sanatçı tadilatı yeni biten evine yerleşecek.

Tarkan 53 milyon TL'ye ev mi aldı? İşte Tarkan'ın açıklaması!

Megastar Tarkan, Prens Harry’nin sarayının olduğu yerde 7 milyon sterlin değerinde ev baktı iddialarını, “Londra’da ev aldığım yönünde çıkan haberler asılsızdır” diyerek, takipçilerini bilgilendirdi...

Tarkan Londra’da 54 milyon liralık ev baktı!

Baba olduktan sonra daha çok yatırım yapan Tarkan'ın Prens Harry’nin de sarayının olduğu Londra’daki Kensington bölgesinden ev alacağı konuşuluyor. Megastar'ın beğendiği lüks villanın fiyatı ise yaklaşık 54 milyon lira.

İşte Tarkan'ın Almanya'da büyüdüğü ev!

Megastar Tarkan’ın doğduğu hastane ile büyüdüğü ev ilk kez görüntülendi. Almanya, Tarkan'ın yaşamında önemli bir yere sahip.

Yeni ev sahipleri 2015'te 9.5 milyar TL tapu harcı ödedi!

2015 yılında 1 milyon 289 bin 320 konutun satıldığı Türkiye'de yeni ev sahipleri, tapu harçları için kesenin ağzını açarak 9 milyar 577 milyon 653 bin lira ödedi.

Eminevim 2015 yılında 6 bin kişiyi ev sahibi yaptı!

EMİNEVİM Satış ve Operasyon Müdürü Faruk Saha, 2015 yılında 6 bin ev, 4 bin otomobil teslim ettiklerini açıkladı. Emin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Eminevim, Türkiye'nin her yerinde ev teslimatı yapıyor.

Fuzul Yapı, Vadiyaka Başakşehir ile CNR Emlak 2015 Fuarı'nda!

Fuzul Yapı, bu sene 3.sü düzenlenen Emlak 2015; Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı’na katılıyor. Fuzul Yapı, fuarda projelerinin tanıtımını yapmanın yanı sıra ev sahibi olmak isteyenlere inanılmaz bir yeni ev hediyesi de veriyor

Kira artış oranı hesaplama formülü Kasım 2015!

Ev veya işyerini kiraya veren mal sahipleri sözleşmenin yenilenmesi halinde kira bedeline yıllık zam uygulayabiliyor. Peki, kirada nasıl artış yapılır? İşte kira artış oranı hesaplama formülü Kasım 2015..

Kira artış oranı Kasım 2015!

Ev ve işyeri kiralamalarında taraflar arasında yapılan sözleşmenin bir seneliğine daha uzaması halinde kira bedelinde belli oranlarda zam yapılması gerekiyor. İşte kira artış oranı Kasım 2015..

Ev sahiplerinin ödemesi gereken vergiler Kasım 2015!

Ev sahiplerinin ödemesi gereken vergilerin başında emlak vergisi, çevre temizlik vergisi, değer artış kazancı vergisi, kira gelir vergisi ve veraset ve intikal vergisi geliyor. Peki, ev sahiplerinin ödemesi gereken vergiler Kasım 2015 nelerdir?

2015 emlak vergisi 2. taksit son gün ne zaman?

Emlak vergisi ödemesi ev, işyeri, arsa ve araziler gibi gayrimenkuller için yapılıyor. Peki, ilk taksiti en son Haziran'da ödenen 2015 emlak vergisi 2. taksit son gün ne zaman?

TOKİ Manisa Demirci başvuru tarihleri 2015!

TOKİ Manisa Demirci'de ev fiyatları 75 bin 754 TL'den başlıyor. Projede başvurular T.C. Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla kabul ediliyor. İşte TOKİ Manisa Demirci başvuru tarihleri 2015 detayları...

TOKİ Edirne Lalapaşa ev fiyatları!

TOKİ Edirne Lalapaşa ev fiyatları 78 bin 145 TL'den başlıyor. Son başvuru günü 6 Kasım 2015 olarak belirlenen projede yüzde 12 peşin ödemelerde, kalan kısım 180 ay vadelendiriliyor.

Güney Afrika'da İdeal Hom Expo 2015 Fuarı başladı!

Johannesburg'da, 25 Türk firmasının da katıldığı "İdeal Hom Expo 2015 Fuarı" başladı Güney Afrika Cumhuriyeti'nin Johannesburg kentinde, Türk ev tekstili firmalarının ilk kez katıldığı "İdeal Home Expo 2015 Fuarı" başladı.

Tarkan ev 2015 Haberi

Tarkan ev 2015

Tarkan, Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda verdiği konserler sırasında 5 yıldızlı bir otele yerleşmiş, Tarabya'daki evini de tadilata sokmuştu. Her 10 yılda yapılması gereken boyama işlemleri uzadı. Kalan 4 konserini terör nedeniyle erteleyen Tarkan araya Kurban Bayramı tatili de girince Almanya Berlin'e gitti. Bugün yurda dönecek. Tadilatı yeni biten evine...