08 / 05 / 2024

Tarlabaşı360 satış başladı

Tarlabaşı360 satış başladı

Çalık Gayrimenkul tarafından geliştirilen ve Türkiye'nin ilk "kentsel yenileme" projesi olduğu belirtilen Tarlabaşı360'ta rezidanslar ve ofisler satışa sunuldu. Projede rezidanslar kişiye özel tek tip tasarlandı.

İçerenköy Carrefour arazisinde başlatılan 1.402 konutluk yeni projede kapalı satış başladı!

Kalyon Kentsel Proje Yatırımları'nın iştiraki Kozyatağı İnşaat'ın İstanbul Ataşehir İçerenköy'deki Carrefour arazisinde inşa edeceği yeni projesinde kapalı satışlar başladı. Kalyon ve Gülaylar Group'un ortak yürüttüğü satışta metrekare fiyatları 3 bin 600 dolardan başlıyor. 

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı arsa satışı başladı! 

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı arsa satışı yapacağını duyurdu. Buna göre 48 şehirde 1.140 arsayı ödeme kolaylıkları ile satışa sunan Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, başvuruların başladığını açıkladı. Kentsel Dönüşüm Başkanlığı hangi illerde arsa satışı yapacak ve şartlar neler?

Vergisiz telefon kredi ile alınabiliyor mu, taksit yapılıyor mu? Telefon satışı başladı mı? 

Öğrencilerin heyecanla beklediği vergisiz bilgisayar, telefon ve internet desteği Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Peki, Vergisiz vergisiz telefon kredi ile alınabiliyor mu, taksit yapılıyor mu? Telefon satışı başladı mı? 

Atasayanlar 9'da yarısı peşin, yarısı teslime kadar taksit imkanıyla satış başladı! 

Atasayanlar 9 projesinde konut satışları yarısı peşin, yarısı teslime kadar taksit imkanıyla başladı. Peki Atasayanlar 9 projesindeki konutların fiyatları ne kadar? 

Öğrencilere VERGİSİZ bilgisayar ve cep telefonu satışı başladı mı? Vergisiz satışlardan kimler faydalanacak?

Milyonlarca genç vergisiz bilgisayar ve cep telefonu satışlarının başlayacağı tarihi merak ediyor. Peki, Öğrencilere vergisiz bilgisayar ve cep telefonu satışı başladı mı? Vergisiz satışlardan kimler faydalanacak? İşte konuya ilişkin merak edilenler.

Öğrencilere vergisiz ÖTV'siz cep telefonu satışı başladı mı? ÖTV'siz cep telefonunu kimler alacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim beyannamesinde öğrencilere ÖTV'siz cep telefonu satılacağını müjdelemişti. Peki, Öğrencilere vergisiz ÖTV'siz cep telefonu satışı başladı mı? ÖTV'siz cep telefonunu kimler alacak? İşte detaylar...

Ve hükümet düğmeye bastı! 32 ilde yüzde 25 peşinatla Hazine arazisi satışı başladı

Hükümetin son dönemde artan konut ihtiyacına cevap verebilmek için devreye aldığını açıkladığı uygun fiyatlı hazine arazisi satışları başladı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Vatandaş ev sahibi olabilsin diye arazilerini halka evet peşkeş çekeceğiz" açıklaması yapmıştı.

İnternette taksitle ayçiçek yağı satışı başladı!

Ukrayna ile Rusya arasında yaşanan savaş Türkiye'de yağ fiyatlarına sıçradı. Yağ ithalinin olumsuz etkileneceği endişesiyle harekete geçen esnaf yağları taksitle satmaya başladı.

Selektif Yapı, Sunhouse 360 evlerin satışına başladı!

Üç yıllık çalışma ve araştırmadan sonra Selektif Yapı dünyada ilk, Türkiye Bodrum'da uygulanacak kendi ekseninde 360 derece dönen lüks ve aynı zamanda ekolojik projeyi pazarlamaya başladı.

Mia Koru Torbalı'da topraktan satış başladı!

Mia Koru Torbalı'da topraktan satış başladı. Daire fiyatlarıın 169 bin TL'den başladığı projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. Projede inşaat henüz başlamadı...

Yabancıya KDV'siz konut satışı başladı!

Yabancılara konut satışında KDV indirimi bugün itibariyle başladı. Konutların, bugünde itibaren tescil ettirilmeleri halinde KDV ödenmesi istenmeyecek...

Yabancılara KDV'siz konut satışı başladı mı?

Yabancıya konut ve işyeri alımlarında KDV muafiyeti geliyor. Bu uygulamadan gurbetçiler de yararlanabiliyor. Peki, yabancılara KDV'siz konut satışı başladı mı?

Altınözü Enek OSB'de arsa satışları başladı!

Hatay Enek bölgesinde inşa edilmesi planlanan organize sanayi bölgesine girmek isteyen işadamlarına yönelik arsa satışı başladı.

Tarlabaşı360 satış başladı Haberi

Tarlabaşı360 satış başladı

Çalık Gayrimenkul tarafından geliştirilen ve Türkiye'nin ilk "kentsel yenileme" projesi olduğu belirtilen Tarlabaşı360'ta rezidanslar ve ofisler satışa sunuldu. Arza sunulan rezidanslar çoklu modelleme yerine kişiye özel tek tip tasarlandı.


Projede rezidans ve ofisler, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve Çalık Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Feyzullah Yetgin'in katılımıyla şantiye alanında gerçekleştirilen basın lansmanıyla (tanıtım) satışa çıkarıldı.  


Burada verilen bilgiye göre, Tarlabaşı360 Projesi'nde, Türkiye'de konut sektöründe ilk kez, rezidanslar benzer modelleme yerine her biri diğerlerinden farklı tasarlanırken, binalar tarihi değere sahip mimari dokular korunarak inşa edilecek. 


Taksim meydanına 350 metre uzaklıkta, İstiklal Caddesi paralelinde ve İstanbul'un merkezinde yer alan Tarlabaşı360 Projesi'nde ilk etapta satışa çıkarılan rezidanslar ve ofisler bulvara 220 metrelik cephesi olan 97 rezidansı ve 96 adet ofisi kapsıyor. Satışa çıkan...