22 / 05 / 2024

Tarlalar yatırım gözdesi

Tarlalar yatırım gözdesi

Konya ve çevresinde yatırım yapmak isteyenlerin tercihleri arasında ilk sırayı, imarlı olmayan tarla vasfındaki araziler oluşturuyor. Tarlada amortisman süresinin 4-5 yıla kadar düştüğüne dikkat çekiliyor.

Yeni yatırım aracı sanayi dükkânları oluyor! Yatırımcıların yeni gözdesi oldu!

Konutun yatırım aracı olmaktan çıkıp çıkmadığı tartışılırken, konuya ilişkin değerlendirme Gayrimenkul Uzmanı Gülcan Altınay’dan geldi. Altınay, konut sahiplerinin artık konutlarını satarak iş yeri almaya başladıklarını aktardı.

İşte yeni güvenli liman: Altına endeksli token’lar! Dijital altına yatırım güvenli mi? İşte uzmanların yorumları…

Altın geleneksel bir yatırım aracı olarak yatırımcılardan büyük ilgi görürken, dijitalleşmeyle birlikte şimdi de altına endeksli tokenler çıktı. Özellikle ABD’deki bankacılık ve borç krizi nedeniyle kripto paralarda görülen hareketlilik ile birlikte altına endeksli tokenler’ın da yıldızı parladı.

Yatırım dehası İslam Memiş'ten öyle bir yorum geldi ki..! Ne altın ne dolar 2024'te bunu alan turnayı gözünden vuracak

ONS'ta yaşanan gerileme piyasayı panik havasına soktu. 1.185 TL rekorunu gören gram altın fiyatı da %7'lik bir düşüş yaşamasının ardından altın ve doların akıbetini söylerken 2024'ün yeni gözdesi olacak yatırım aracından da bahsetti.

Gayrimenkul yatırımı güvenli liman oldu!

Mevduat faizlerinin düşmesi ve altın ile döviz kambiyo işlemlerinde Banka Sigorta ve Muamele Vergisi’nin artırılması, yatırım trendinde borsa ve gayrimenkule olan ilginin artmasına sebep oldu. Artık, gayrimenkulün zamanı geldi...

Arsa – Arazi yatırımının önemi! Hangi bölge yatırım için uygun?

Arsa - Arazi yatırımı günümüzde gitgide daha önemli hale geldi. İleriye dönük yatırım araçlarından biri haline dönüşen “Arsa-Arazi yatırımını” , doğru bölge seçimini, doğru zamanda ve doğru uzmanla çalışarak nasıl kazançlı hale getirebilirsiniz? 

Altın Emlak Çatalca yatırım günleri başladı!

Altın Emlak Yatırımcı Günleri kapsamında 1-2 Aralık tarihlerinde Çatalca ofisinde yatırım fırsatları sunuluyor. Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı “Yatırım günleri sektörümüzde bir ilk. Temsilcilerimizin bölgelerindeki fırsat niteliğindeki portföyleri yatırımcılar ile buluşturuyoruz.

Jantsa'dan Türkiye'ye 20 milyon TL'lik yatırım!

Jantsa Genel Müdürü Çerçioğlu, "İtalyan ortaklarımız Türkiye'ye inanıyor, Türkiye'ye güveniyor. 20 milyon liralık bir yatırımı gündemimize aldık, startını verdik" dedi.

Antalya'ya yatırım yapan kazanır!

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA), Antalya Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde, Kuveyt'in en büyük şirketlerinin sahibi olan Al-Kharafi Grup, yatırım görüşmeleri için Antalya'ya geldi.

Nurfat Tekstil Gıda ve Gayrimenkul Yatırım İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nurfat Tekstil Gıda ve Gayrimenkul Yatırım İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Musa Nazım Paralı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 12 milyon 500 bin TL sermaye ile 16 Şubat'ta Kadıköy'de kuruldu.

Yaşam ve yatırım değeri Balance Güneşli!

Balance Güneşli, satın alınılabilir veya kiralanabilir ofis ve yaşam alanları ile ''yeni bir yaşam ve yatırım değeri'' olarak öne çıkıyor.Bölgeye prestij kazandıracak proje, değerli bir yatırım aracı olarak görülüyor...

Son yılların gözde yatırımı vinç kiralama!

Vinç kiralama işi son yılların gözde yatırım araçlarından biri oldu. Fiyatı 100 bin avro ila 1 milyon avro arasında değişse de, birkaç yılda maliyetini çıkarıyor...

Güleç Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güleç Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Bülent Güleç tarafından 100 bin TL sermaye ile 28 Ocak'ta Ümraniye, Madenler Mahallesi, Şehit Ünal Kalafat Caddesi'nde kuruldu.

Ünlüler feng shui felsefesine göre yatırım yapıyor!

Birçok ünlü isim, yatırımını Esra Koyuncu ile fikir alışverişinde bulunarak yapıyormuş. Onun verdiği koordinatlara uygun yatırım yapıp evini feng shui felsefesine göre dizayn edenler arasında; Songül Öden, Azra Akın, Ebru Akel gibi isimler var.

Tarlalar yatırım gözdesi Haberi

Tarlalar yatırım gözdesi

Özellikle, Ankara, Aksaray ve İstanbul Yollan üzerinde bulunan imarlı olmayan arsalar, yatırım amaçlı olarak kullanılıyor. 


Konya'da bulunan Yapışan İnşaat, Taahhüt, Gayrimenkul ve Yatırım Şirketinin yöneticilerinden Yatırım Danışmanı Halil Poçanoğlu, yatırım için arsa alınmasını önerdiklerini söyledi. Tarla vasfında olan arsaların İstanbul, Ankara, Aksaray Yolu üzerinde ve belediyenin mücavir alanlan içinde ilerleyen zamanlarında Konya'nın oluşmasını ön gördükleri yerlerde bulunan alanlar, ticari alanların, yola yakınlık ve uzaklığın arazinin fiyatını belirleyen etkenler arasında olduğunu belitten Poçanoğlu, kira geliri için dükkan ve konut alımlarında bu yerlerin kendini 16-17 yılda amorti ettiğini aktararak, "Özelikle tarlada bu süre 4-5 yıla kadar düşebiliyor. Yatırımcı doğru yönlendirilirse, kısa zamanda alacağını amorti edebiliyor. Yatırımcılarımızın yatırımlarını olabildiğince tarla kanalına aktarmaya çalışıyoruz" dedi. 


Sanayi, konut alanı gibi yerlerin etrafındaki tarlaların yatırım açısından en...