21 / 05 / 2024

Tarsus 3 mahalle imar değişikliği

Tarsus 3 mahalle imar değişikliği

Mersin Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Yeni Mahalle, Bağlar ve Gaziler mahallerinin imar planlarının değişeceğini açıkladı.

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 2. Etap 1. ve 2. Kısımların toplam değeri 3 milyar TL'ye yaklaştı!

Emlak Konut GYO, Bizim Mahalle 2. Etap projesinin 1. ve 2. Kısımların değerini açıkladı. İşte o rakamlar... 

Bizim Mahalle 1. Etap 1. Kısım'ın değeri 3 milyar lirayı aştı!

Emlak Konut GYO, Bizim Mahalle 1. Etap 1. Kısım'ın değerini açıkladı. Peki Bizim Mahalle 1. Etap 1. Kısım'ın değeri ne kadar oldu? Bizim Mahalle 1. Etap 1. Kısım nerede? 

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1. Etap 3. Kısım için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen Bizim Mahalle 1. Etap 3. Kısım'ın sözleşmesi, Yüklenici İlk Yapı İnş. Tic. A.Ş. - Gürtaş Yapı End. ve Tic. A.Ş. İş Ortaklığı ile 10 Mayıs 2022 tarihinde imzalandı. Sözleşme bedeli 836 milyon 80 bin TL olarak belirlendi. 

Emniyet Genel Müdürlüğü 3 bin 250 bekçi alımı yapacak! Bekçi alımı başvurusu nereden ve nasıl yapılır?

Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı, toplamda 3 bin 250 erkek çarşı ve mahalle bekçisi alacak. Peki bekçi alımı başvurusu nereden ve nasıl yapılır?

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1. Etap 3. Kısım ihalesi 26 Nisan'da! 

Emlak Konut GYO İstanbul Küçükçekmece Bizim Mahalle 1. Etap 3. Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri ihalesi 26 Nisan 2022 tarihinde davet usulü ile yapılacak.

3 bin bekçi alımı ne zaman? 2022 yılı bekçi alımı başvuru şartları ve tarihi bekleniyor…

3 bin bekçi alımı için tarih ve başvuru şartları merakla bekleniyor. Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) bünyesinde istihdam edilmek üzere 3 bin çarşı ve mahalle bekçi kadrosu ihdası, Cumhurbaşkanlığı kararı ile Resmî Gazete’de yayımlandı. 

EGM bekçi alımı şartları nelerdir? 3 bin bekçi alımı başvuruları ne zaman?

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) bünyesine 3 bin bekçi alımı yapılacak. Çarşı ve mahalle bekçi kadrosu ihdas edilmesine ilişkin karar, Resmî Gazete’de yayımlanmıştı. Binlerce adayın beklediği 3 bin bekçi alımı için başvuru şartları için gözler Polis Akademisi Başkanlığı’na çevrildi.

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1. Etap'ın değeri ne kadar? 

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1. Etap'ın 1. kısım, 2. kısım ve 3. kısım 2021 yılsonuna ilişkin değerleme raporu yayınlandı. Peki Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1. Etap'ın değeri ne kadar?

Bizim Mahalle 1. Etap 3. kısım nerede?

Bizim Mahalle 1. Etap 3. kısım nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Bizim Mahalle 1. Etap 3. kısım nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Bizim Mahalle 1. Etap 3. kısım fiyat!

Bizim Mahalle 1. Etap 3. kısım fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede  1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konut tipleri mevcut.

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1. Etap 3. kısım satışta!

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1. Etap 3. kısım satışa çıktı. Projede  1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konut tipleri bulunuyor. 

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1. Etap 3. Kısım'ın değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1. Etap 3. Kısım'ın mevcut durumuyla KDV hariç toplam değeri 203 milyon 713 bin 877 TL, mevcut durumuyla KDV dahil toplam değeri 240 milyon 382 bin 374 TL, projenin tamamlanması durumunda bugünkü değeri 675 milyon 724 bin 288 TL olarak belirlendi.

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle yeni etap satışa çıktı!

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle projesinin yeni etabı satışa sunuldu. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konut tipleri bulunuyor. 

Tarsus 3 mahalle imar değişikliği Haberi

Tarsus 3 mahalle imar değişikliği

Mersin'in Tarsus ilçesideki 3 mahallede imar değişikliğine gidilecek. Belediye Başkanı Şevket Can, Bağlar, Gaziler ve Yeni mahallelerinde imar planı değişikliğinin uygulanacağını açıkladı.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, bölgenin halk arasında "cetvel" adıyla tabir edildiğini hatırlarak imar planı değişikliğinin önemine vurgu yaptı. Can, çalışmaların mahalle muhtarlarıyla görüşme sonrası karara bağlandığını ve mahallerdeki ihtiyaçlara göre projelendirildiğini söyledi.

Konu ile ilgili konuşan Can, "Hizmet için imarın düzeltilmesi gerekiyordu. İmar durumu düzeltilmeden cetvele hiçbir şey yapılamazdı. Biz bunu başardık. Daha önceden de bazı mahallerimizde yoğunluk artışı yaptık. Önceden 1.7 olan yoğunluğu 2'ye çıkardık. Hane başına inşaat artışı gerçekleştirdik. Bunu yapmak için 2,5 sene mücadele ettik. İnşallah Yeni Mahalle, Bağlar ve Gaziler mahallelerimiz yenilenecek. Yolları geniş, yeşil alanları fazla olmasının yanı sıra yüksek katlı binaların...