01 / 05 / 2024

Tarsus Belediyesi hastane destek

Tarsus Belediyesi hastane destek

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can yaptığı açıklamada Tarsus’a yeni yapılacak bir hastane için yerel yönetim olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

İzmir Kiraz'ın imar planlarında revize! Hastane, yurt, okul ve AVM planları yeniden askıda!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin açmış olduğu dava sonucunda mahkemenin yürütmeyi durdurma kararı Kiraz’ın hastane, yurt, okul ve AVM planları Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yeniden askıya çıkarıldı.

Konya'ya 'Şehir Hastane Konutları' geliyor! Yeni proje

Konya Büyükşehir Belediyesi, 'Şehir Hastane Konutları' için düğmeye bastı. 'Şehir Hastane Konutları' kapsamında 200 adet yeni konut inşa edilecek.

Tarsus'taki 179 adet iş yeri satılıyor! Oto Galericiler Sitesi'de iş yeri sahibi olma fırsatı!

Tarsus Belediyesi tarafından Oto Galericiler Sitesinde yer alan 179 adet dubleks iş yeri satılıyor. Peki Tarsus'ta yer alan iş yerlerinin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi deneyimli ve deneyimsiz tam 217 personel alacak! KPSS şartı yok! Acele edin!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İSPER bünyesinde istihdam etmek üzere öğretim, hastane ve uzman alanlarında KPSS şartsız personel alacak. Yayımlanan ilanlara göre adaylardan KPSS şartının talep edilmediği öğrenildi.

Mersin Tarsus'ta 12.9 milyon TL'ye icradan satılık hastane!

T.C. Tarsus İcra Dairesi, Mersin ili, Tarsus ilçesi, Mithatpaşa Mahallesi'nde, 1302 ada 1 parselde yer alan hastaneyi 12 milyon 884 bin 820 TL'ye satıyor...

Antalya Serik'e yeni hastane müjdesi! 

Serik Belediyesi, ilçeye inşa edilecek yeni hastane için çalışmalara başladı. İlçe belediyesi inşa edilecek hastane için olağanüstü toplandı. 

Tarsus'ta kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Mersin Tarsus Belediyesi, İsmet Paşa Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmalarına başladı. 

Tarsus'ta mevzuata aykırı yapı yıkıldı!

Mersin Tarsus Belediyesi tarafından park alanlarında daha önceden mevzuata aykırı olarak inşa edilen yapılar yıkıldı.

Barbaros Merkez Camii hizmete açıldı!

Mersin Tarsus Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Barbaros Mahallesi Merkez Cami gerçekleşen törenle hizmete açıldı.

Tarsus'ta hastane inşaatında çökme meydana geldi!

Mersin Tarsus'ta hastane inşaatında çökme meydana geldi. İnşaatta hasarın oluştuğu olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. 

Tarsus Belediyesi ihaleleri canlı yayınladı!

Tarsus Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ihaleler, şeffaf belediyecilik ilkesine göre canlı yayından duyuruldu. İhalelerdeki 44 gayrimenkulden 22’si ihaleyle kiralandı...

Tarsus'un 4 mahallesinde dönüşüm başlayacak!

Tarsus Belediyesi 2019 yılı Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda konuşan Tarsus Belediye Başkan Haluk Bozdoğan, 3 yıl içerisinde 4 mahallede kentsel dönüşümü başlatacaklarını söyledi.

Hastane - İmes Metro Hattı için düğmeye basıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Raylı Sistemler Daire Başkanlığı Raylı Sistemler Projeler Müdürlüğü, Ümraniye ile Sancaktepe’den geçen Hastane - İmes Metro Hattı için düğmeye bastı.

Tarsus Belediyesi hastane destek Haberi

Tarsus Belediyesi hastane destek


Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Tarsus’a yeni yapılacak bir hastane için yerel yönetim olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

82 Evler veya Takbaş mevkiine yapılması düşünülen hastane için biran önce harekete geçilmesini isteyen Başkan Can, “Nereye yapılacaksa biran önce yapılsın” dedi.

Mersin İl Sağlık Müdürü Dr. Aytekin Kemik’in de konu ile ilgili kendilerini ziyaret ettiğini ifade eden Başkan Can, Tarsus ve Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak lojistik destek vermeye hazır olduklarının altını çizdi.

Başkan Can, “Son 15 günde hastaneyle ilgili bir gelişme oldu. Mevcut hastanenin yeri 82 Evler Mahallesiydi. Biz kurum olarak bir an önce yapılmasından yanayız. Nereyi isterlerse, nereyi arzu ederseniz ve nereyi çabuk yapacaksanız bizler ona varız. Her türlü lojistik desteği vermeye hazırız, gerek Tarsus Belediyesi gerekse Mersin Büyükşehir...