17 / 05 / 2024

Tarsus Engelliler parkı çalışması

Tarsus Engelliler parkı çalışması

Ergenekon Mahallesi'nde yaptırılan Park ve spor alanı, Kırklarsırtı Mahallesi'ndeki Engelliler parkı, Yeşil Mahalle ve Gazipaşa Mahallesi'ndeki taziye evi inşaatını inceleyen Belediye Başkanı Şevket Can, çalışmaların bir an önce bitmesi için talimat verdi

Tarsus'ta mevzuata aykırı yapı yıkıldı!

Mersin Tarsus Belediyesi tarafından park alanlarında daha önceden mevzuata aykırı olarak inşa edilen yapılar yıkıldı.

Eyüpsultan'daki Osmanlı Parkı bedelsiz olarak ilçe belediyesine tahsis edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediye  Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun rekreasyon ve engelliler merkezi inşa etmeyi planladığı Eyüpsultan’daki İSKİ mülkiyetinde bulunan Osmanlı Parkı, Eyüpsultan Belediyesi’ne bedelsiz olarak 10 yıllığına tahsis edildi. 

Kartal'da fiziksel engelliler parkına cami planı iptal edildi!

Kartal sahilinde fiziksel engellilerin kullanması için park olarak düzenlenen alana cami yapmak için yapılan imar planı değişikliği mahkeme tarafından iptal edildi. 

Tarsus Park'ta yüksek getirili yatırım fırsatı!

Mersin'in Tarsus ilçesi'nde hayata geçirilen Tarsus Park projesinde 13 blokta 465 konut bulunuyor. Projede yüksek getirili yatırım fırsatı sunuluyor..

Tarsus Park Konutları tanıtıldı!

Kulak İnşaat yeni projesi Tarsus Park Konutları'nın tanıtımı gerçekleştirilen iftar yemeğinde yapıldı.

Tarsus Kültür Park ve Yarenlik Alanı açıldı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, tasarım ve yenileme çalışmaları tamamlanan, Tarsusluların hasretle beklediği ve birçok ile örnek olacak Tarsus Kültür Park ve Yarenlik Alanı'nı hizmete açtı

Ankara Büyükşehir'den görme engellilere özel park!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Çukurambar'da yaptığı Görme Engelliler Parkı, hizmete açıldı. Parktaki futbol sahasında, görme engelliler futbol müsabakaları yapabilecek.

Tarsus'un 4 mahallesine parkı taşı!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, ilçeyi karış karış gezerek, hizmet götürüyor. Hem sorunları dinleyen hem de yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Şevket Can’a vatandaşlar teşekkür etti

Tarsus Kültür Park ve Yarenlik Alanı yenileniyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Kentsel Tasarım ve Yenileme Projeleri kapsamında, Tarsus Kültür Park ve Yarenlik Alanı yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Tarsus Yarenlik Alanı Kentsel Tasarım projesinin temeli atıldı!

MERSİN Büyükşehir Belediyesi tarafından Tarsus Yarenlik Alanı Kentsel Tasarım Projesi ile Tarsus Kültür Park Kentsel Tasarım ve Peyzaj Projesi’nin temeli törenle atıldı.

Kuşadası Özgecan Aslan Parkı açıldı!

Kuşadası Belediyesince, Mersin'in Tarsus ilçesinde öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın adını taşıyan park hizmete açıldı.

Ergenekon Parkı ve Yaşam Boyu Spor Merkezi açıldı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Tarsus Belediyesi tarafından hayata geçirilen Ergenekon Parkı ve Yaşam Boyu Spor Merkezi’nin açılış törenine katıldı.

Ergenekon Parkı ve Yaşam Boyu Spor Merkezi açılıyor!

Tarsus Belediyesi tarafından Ergenekon Mahallesi’ne yaptırılan Ergenekon Parkı ve Yaşam Boyu Spor Merkezi 16 Aralık 2015 Çarşamba günü hizmete açılıyor.

Tarsus Engelliler parkı çalışması Haberi

Tarsus Engelliler parkı çalışması

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, belediyenin yapımı devam eden çalışmalarını yerinde inceledi. Çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini vurgulayan Başkan Can, Gazipaşa Mahallesi ve Yeşil Mahallesi'ndeki taziye evinin bitme aşamasına geldiğini, kısa bir süre sonra hizmete sunulacağını belirtti 


Sabah...