23 / 07 / 2024

Tarsus hayalet ev

Tarsus hayalet ev

Mersin'in Tarsus ilçesinde gizemli kazının yapıldığı 'kırmızı ev' hayalet eve dönüştü.

İstanbul'da 6,4 milyon konutun 153 bini hayalet ev! Boş ev sorunu nasıl çözülebilir? 

Konut sorunu gün geçtikçe derinleşirken, hayalet evler de sık sık gündem oluyor. Hayalet evler, kkonutta arz talep dengesizliği ve kira sorununun nedenlerinden biri. Peki boş ev sorunu nasıl çözülebilir? 

Konut piyasasındaki ''hayalet ev'' sorunu kiracıları çileden çıkarttı!

Kira artışlarını dizginlemek için getirilen yüzde 25 artış sınırı uygulaması 1 yıl daha uzatılırken, konut piyasasında son zamanlarda sıkça görülen ''Hayalet ev'' sorunu kiracıları çileden çıkarttı. 

Ev sahipleri bu sefer "hayalet ev" diyerek boş bırakıyor! İşte detaylar

500 bin evin boş tutulması İstanbul'da kira fiyatlarının aşırı artmasına neden olan unsurlardan biri. Yatırımcıların, yabancıların veya gurbetçilerin aldığı evler boş tutulduğu için talep sorununu beraberinde getiriyor. Hayalet ev olarak adlandırılan bu evler, kira fiyatlarının artmasına neden oluyo

İstanbul’da tam 400 bin ‘hayalet konut’ var! Ev sahipleri evleri boş tutup kira zamlarını bekliyor!

Kiraya yüzde 25 zam sınırından memnun olmayan ve piyasanın yükselmesini bekleyen konut sahipleri konutlarını boş tutmaya başladı. Çin ve bazı Arap ülke vatandaşlarının da hem tatil bir hem kâr satışı için evlerini kiralamadığı, boş tutulan 'hayalet evlerin' yeni zammı tetiklediği belirtildi.

Körfez Sahili'ndeki 'hayalet ev' korkutuyor!

Kocaeli Körfez Yarımca sahilinde sahipsiz halde duran bina çevrede yaşayan vatandaşları korkutuyor.

Mersin'de MİT'in kazı yaptığı 'gizemli ev' turistik mekana döndü!

Mersin'in Tarsus ilçesinde, 4 gecekondulu bir sokakta MİT gözetiminde 2016'da başlayarak 1 yıl boyunca devam eden kazının gerçekleştiği 'gizemli ev' meraklı vatandaşların ilgisini çeken mekan haline geldi.

Tarsus'ta gizemli kazının yapıldığı ev hayalet eve döndü!

Mersin'in Tarsus ilçesinde gizemli kazının yapıldığı 'kırmızı ev' hayalet eve dönüştü.

Kandıra'daki hayalet evin yıkılması bekleniyor!

Kocaeli'nin Kandıra Orhan Mahallesi Zafer Caddesi üzerinde bulunan hayalet ev aileleri korkutuyor. Sahipsiz bırakılan evin bir an önce yıkılması bekleniyor.

Tarsus Belediyesi’nden 472 konutluk proje!

Mersin'in Tarsus ilçesinden ‘Tarsus’ta Ev’lenmeyen Kalmayacak' sloganıyla 472 konutluk Belediye Konutları projesinin tanıtımı yapıldı. 

Kiracı ile ev sahibinin gürültü kavgasında kan aktı: 1 ölü 2 yaralı!

Mersin Tarsus'ta ev sahibi ve kiracı arasında çıkan gürültü kavgasında 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Pompalı tüfekle dehşet saçan Hasan S. polisler tarafından suç aleti ile birlikte yakalandı...

Ödemiş Lübbey Köyü'nde 48 ev tescillendi!

İzmir Ödemiş'te bulunan Lübbey Köyü'nde 48 ev tescillendi. "Hayalet Köy" diye anılan Lübbey Köyü, turizme açılacak.

Mersin Tarsus Belediyesi'nden şehit ailelerine ev!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, şehit aileleriyle belediye tarafından verilecek konutlar için biraraya geldi. Can, “Şehit ailelerimiz, kura sonunda hiçbir masraf etmeden, tapularını ve anahtarlarını alıp evlerine oturacaklar” dedi.

Mersin Tarsus'ta 6.8 milyon TL'ye satılık 2 fabrika!

Mersin İli, Tarsus İlçesi'nde bulunan 2 ev ve 2 fabrika Tarsus 1. İcra Dairesi tarafından 10 Temmuz günü saat 13:40-14:50 arasında açık artırma ile usulü ile ihale ediliyor.

Tarsus hayalet ev Haberi

Tarsus hayalet ev

Mersin'in Tarsus ilçesinde gizemli kazının yapıldığı 'kırmızı ev' hayalet ev oldu. Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; 82 Evler Mahallesi'nde yer alan müstakil kırmızı evde Özel Harekat polisleri gözetiminde yaklaşık 1 yıl devam eden gizemli kazı 19 ay önce sona eren ve alan kapatılmıştı. Kırmızı evin sahipleri ise hala belli olmadı. 

Kazı alanının yakınında yer alan evlerin büyük bir kısmı zarar görürken, kırmızı evin etrafında otlar insan boyuna ulaştı. Mahalle sakinlerinin basın mensuplarına konuşmaya çekindiği mahalle sessizleşti. Kazı çalışması 19 ay önce tamamlanmasına karşın vatandaşların mağduriyetinin giderilmediğini söyleyen vatandaşlar, çaresizlik içerisinde kaldıklarını söyledi. 

Vatandaşlardan Murat Bölge, "Bir zamanlar Türkiye'nin gündemine oturan kırmızı ev şu an hayalet bir eve dönüşmüş bir şekilde. Bir zamanlar özel kuvvetlerin bile koruduğu evin bahçesinde şu an otlar...