21 / 05 / 2024

Taş Yapıdan Ampute Futboluna destek

Taş Yapıdan Ampute Futboluna destek

Taş Yapı, ülkemizi dünyada ve Avrupa’da çeşitli turnuvalarda ve şampiyonlarda başarıyla temsil eden Ampute Futbol Milli Takımları’nın 1 yıl süreyle, ana sponsoru ve Ampute Futbol Süper Ligi ve 1. Ligi’nin isim sponsoru oldu...

Taş Yapı'dan Şişli'ye 72 katlı gökdelen!

Taş Yapı Şişli'deki yeni gökdelen projesi için start verdi. 72 katlı rezidans ve alışveriş merkezi için alan boşaltma çalışması başlatıldı.

Kayseri'de 14 bin 131 yapıdan 1096'sı ağır hasarlı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta tarihindeki depremlerden etkilenen Kayseri'de, hasar tespiti için incelenen toplam 14 bin 131 yapıdan 1096'sının ağır hasarlı olduğu belirtildi.

Faranak Yapı Danışmanlık Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Faranak Yapı Danışmanlık Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Faranak Sheıkholeslamı tarafından kuruldu.

Milas’ta emlak danışmanlığı yetki belgesi için sınavlar 3 Şubat'ta yapılacak!

Milas'ta emlak danışmanlarına getirilen yetki belgesi zorunluluğu için sınavlar 03-04-05 Şubat tarihinde Emlak Akademi ve Kariyer Belgelendirme iş birliği tarafından yapılacak.

Taş Yapı'dan Aykurt Nuhoğlu'na hakaret davası!

Taş Yapı şirketi yetkililerinin şikâyeti üzerine eski Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu’na dava açıldı.

Taşyapı’dan dönüşüm mağdurlarına ihtarname!

Taşyapı 13 Şubat 2019’da 300’ü aşkın hak sahibine gönderdiği ihtarnameyle sözleşmeleri tek taraflı feshetti. Projeyi yapamadığı için kazanç ve prestij kaybı yaşadığını belirten firma masrafların faiziyle birlikte kendisine ödenmesini talep etti.

Taş Yapı’dan Sinan Çetin’e dava!

Taş Yapı, ünlü yönetmen Sinan Çetin'e dava açtı. Davanın açılmasına neden olan süreç ise 6 yıl öncesine dayanıyor...

Çağdaşlar Mühendislik Yapı Danışmanlık İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağdaşlar Mühendislik Yapı Danışmanlık İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Adem Bicil tarafından kuruldu. 

Taş Yapı'dan 750 milyon Euro’luk 5 yeni otel geliyor!

Taş Yapı 2018 yol haritasını açıkladı. İnşaat, turizm, tarım ve havalimanı işletmeciliği alanında faaliyetlerini sürdüren Taş Yapı yeni yılda turizm projelerine ağırlık verecek.

Taş Yapı'dan Menemen'e ilk site!

İzmir Menemen'e 12 yılda 18 proje kazandıran Taş Yapı'nın yeni sitesi Taş Konakları'nda yaşam başladı. Firma, Menemen’de gayrimenkul sektöründeki alışkanlıkları bozdu.

Taşyapı'dan 2 milyar dolarlık yatırım hamlesi!

Türkiye’nin en büyük gayrimenkul firmalarından olan Taşyapı, konut sektöründe hedef büyütecek. Taşyapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı, “2017’de 2 milyar dolarlık yatırım hamlesi başlatıyoruz'' diye konuştu.

Taş Yapı'dan Aykurt Nuhoğlu'na suç duyurusu!

Kadıköy’deki parklara, camilere, kültür merkezlerine haciz gönderen Taşyapı, Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

Taş Yapı'dan Hatay'a bin öğrenci kapasiteli meslek lisesi!

Taş Yapı Başkanı Emrullah Turanlı, İstanbul'un merkez bölgeleri dışında kalan arsaların imara açılmaması gerektiğini savundu. Turanlı, "Oraları bizim nefes alanı ormanlarımız, tarlalarımız. Buralarda tarım yapılması gerekiyor" dedi.

Taş Yapıdan Ampute Futboluna destek Haberi

Taş Yapıdan Ampute Futboluna destek

Taş Yapı, ülkemizi dünyada ve Avrupa’da çeşitli turnuvalarda ve şampiyonlarda başarıyla temsil eden Ampute Futbol Milli Takımları’nın 1 yıl süreyle, ana sponsoru ve Ampute Futbol Süper Ligi ve 1. Ligi’nin isim sponsoru oldu.



Taş Yapı, ülkemizi dünyada ve Avrupa’da çeşitli turnuvalarda ve şampiyonlarda başarıyla temsil eden Ampute Futbol Milli Takımları’nın 1 yıl süreyle, ana sponsoru ve Ampute Futbol Süper Ligi ve 1. Ligi’nin isim sponsoru oldu. 


Ampute Futbol’unda ilk defa gerçekleştirilen bu sponsorluk anlaşmasını kamuoyuna duyurmak amacıyla basın mensupları ile Taş Yapı’nın Selamiçeşme’de yer alan Four Winds Projesi’nde bir araya gelen Taş Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ece Turanlı ve Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Demirhan Şerefhan, ampute futbolunda bir ilk olan bu iş birliği ile, kamuoyunda pozitif farkındalık yaratarak engelli...