15 / 05 / 2024

Taşçılariçi Katlı Otoparkı son durum

Taşçılariçi Katlı Otoparkı son durum

Kemeraltı esnafı, içinde balık halinin bulunduğu Kemeraltı Taşçılariçi Katlı Otoparkı 'nın yıkılmasının üzerinden iki yıl geçmesine rağmen Büyükşehir 'in hala bir çalışma yapmamasına tepki gösteriyor

İstanbul'un ilk 7 katlı otoparkı kapatıldı! Bakın yerine ne yapılacak...

İstanbul Karaköy'de konumlanan, kentin ilk katlı otoparkı olma özelliğini taşıyan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait 7 katlı otopark, bu gece itibarıyla hizmete kapatıldı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu otopark yerine ne yapılacağını duyurdu.

İstanbul Karaköy Katlı Otoparkı yıkılıyor!

İstanbul ilk çok katlı otopark olma özelliğine sahip 45 yıllık Karaköy Otoparkı için yıkım kararı alındı. 

Kocaeli Dilovası Katlı Otopark ve Pazar Yeri için ihaleye çıkılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası’nda bulunan yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. Kocaeli Dilovası Katlı Otopark ve Pazar Yeri için yarın ihale düzenlenecek.

Ayder'de dağın içine otopark mı yapılacak? Murat Kurum'dan iddialara yanıt!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ayder'de dağın içine katlı otopark yapılacağı iddialarına yanıt verdi...

Trabzon Meydan Parkı 3. Etap ve Katlı Otopark Projesi ihaleye çıkıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin ‘Trabzon Meydan Parkı 3. Etap ve Katlı Otopark Yapım ve 29 yıl süre işletilmesi’ projesi revize edilmiş haliyle yeniden ihaleye çıkıyor...

Gebze’deki 7 katlı otoparkın inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze’nin en işlek caddelerinden birine 7 katlı otopark inşa ediyor.

Gebze’deki 7 katlı otopark tamamlanıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze’nin en işlek caddelerinden birine 7 katlı otoparkın inşaatını tamamlıyor.

Trabzon'un yeni katlı otoparkı 2020'de tamamlanacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, kentin otopark sorununun giderilmesine önemli ölçüde çözüm bulacağını söylediği katlı otoparkın Nisan 2020’de açılacağını müjdeledi.

Gebze Kızılay'daki yedi katlı otoparkın inşaatı tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın, Gebze’nin en işlek caddelerinden Kızılay’da yapımı devam eden yedi katlı otoparkın inşaat alanını inceledi.

Bingöl Katlı Otopark ve Ticari Alan Projesi için start verildi!

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan yaptığı açıklamada “Beşyol’da eski köy minibüs garajında hayata geçirilecek katlı otopark ve yeni ticari alan projesini hızlı bir şekilde tamamlayacağız." dedi.

Kocaeli'de 497 araçlık 7 katlı otopark inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Gebze’nin en işlek caddelerinden birine 7 katlı otopark inşa ediliyor. Proje 497 araç kapasitesine sahip olacak.

Gebze’deki 7 katlı otoparkın bodrum kat betonları döküldü!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze çarşıda 7 katlı otopark hayata geçirdiği için çalışmalara başladı. 1’inci ve 2’nci bodrum katlarının betonlarını döken belediye ekipleri, 3’üncü bodrum katının beton atma işine başladı. 

Malatya Gündüzbey'e katlı otopark projesi!

Malatya Yeşilyurt Belediye Meclisi, Şubat Ayı Olağan toplantısında Gündüzbey Mahallesi’ne yapılacak katlı otopark için İmar Komisyonu tarafından hazırlanan imar plan tadilatı raporu kabul edildi.

Taşçılariçi Katlı Otoparkı son durum Haberi

Taşçılariçi Katlı Otoparkı son durum


Bölgenin çekim merkezi haline gelmesi planlanan alanın çöplük yuvasına döndüğünü, tinerci ve şarapçıların meskeni haline geldiğini belirten esnaf, "Büyükşehir buraya sahip çıksın" diyor.


İzmir'de Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen ve Üçyol-Üçkuyular Metro Hattı gibi yapımı yılan hikayesine dönen yatırımlara bir yenisi eklendi. İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kemeraltı'nda 866-871-874-876 sokakları arasında kalan balık halinin bulunduğu 4 katlı Taşçılariçi Katlı Otoparkı'nın yıkımını Haziran 2012'de tamamlamasına rağmen bölgeyi cazibe haline getirecek, "Balıkçılar Meydanı" isimli yeni projenin yapımı için bir çivi bile çakmadı. Bu durumdan olumsuz etkilenen çevre esnafı, "Burası turistlerin sürekli kullandığı bir sokak. Kente gelen tüm turistler önce Kızlarağası Hanı'na ardından Kemeraltı Çarşısı'na gidiyor. Bu yolu kullandıkları için kötü manzarayla karşılaşıyorlar. Bu ayıp bizi utandırıyor" dedi.


İçerisinde Balık Hali ve Taşçılariçi Otoparkı'nın bulunduğu yapının İzmir...