07 / 05 / 2024

Tashkent City Gardens Residence

Tashkent City Gardens Residence

Özbekistan ve yakın çevresindeki en iddialı projelerden biri olan Tashkent City Gardens Residence'ı Maven Danışmanlık pazarlayacak..

Özbekistan Tashkent City projesinde Türk imzası!

Özbekistan'da hayata geçirilen ve Orta Asya'nın en büyük binası olacak olan Tashkent City projesinde Türk firmaları ön plana çıkıyor. Proje içerisinde konut ve ofisler inşa ediliyor. 

 MCS-Mühendis İnşaat'tan Tashkent Hilton ile Kongre Salonu projesi!

MCS-Mühendis İnşaat Yönetim imzasını taşıyan Tashkent City, Taşkent'in merkezinde 80 hektarlık alana konumlandırılmış bir mega kentsel dönüşüm projesidir. Projenin en önemli öğesi “Plot 5” adıyla anılan “Hilton Otel ve Kongre Merkezi” projesinin üzerinde yer aldığı parseldir...

Aşçıoğlu Grubu, Se Club ile Tashkent City’nin İşletme ve Tesis Yönetim Danışmanı oldu!

Aşçıoğlu Grubu, profesyonel rezidans ve bina yönetim hizmetleri sunduğu şirketi Se Club ile Özbekistan Cumhuriyeti’nin başkenti Taşkent’te inşa edilecek dev proje Tashkent City’nin “İşletme ve Tesis Yönetim Danışmanı” olarak seçildi. 

Tashkent City Gardens Residence'ı Maven Danışmanlık pazarlayacak!

Özbekistan ve yakın çevresindeki en iddialı projelerden biri olan Tashkent City Gardens Residence'ı Maven Danışmanlık pazarlayacak..

Tomtom Gardens Sign of the City Awards’tan ödül aldı!

Sign of the City Awards’ta devam eden ‘En İyi Konut’ ödülünü Krea Sirius tarafındna geliştirilen Tomtom Gardens projesi kazandı. İstanbul Beyoğlu’nda yer alan projede tarihi binalar yenileniyor.

İstanbul City'de 270 TL taksitle! Zamsız son ay!

Çerkezköy Kızılpınar'da inşa edilen İstanbul City'de daire fiyatlarına Şubat'ta zam uygulanacak

Belgeler City's Nişantaşı'nı tekzip ediyor

Nişantaşı'ndaki lüks alışveriş merkezi City's, "Kaçak değiliz" diyerek ilan verdi. Ancak, hem Danıştay'ın kararında hem de kiracılara kesilen faturalarda şirketin adı görünüyor

City's AVM'de ruhsatlara iptal, binaya yıkım kararı çıktı

Şişli Belediyesi, Danıştay'ın imar planını iptal etmesiyle kaçak olan City's AVM'nin ruhsatlarını feshetme kararı aldı

Kazım Çizmeci: City's Nişantaşı kaçak değil!

Nişantaşı City's Genel Müdürü Kazım Çizmeci, City's Nişantaşı binasının hukuka aykırı olarak inşa edildiği ve binanın kaçak duruma düştüğü haberinin doğru olmadığını bildirdi

Bostancı City'de 6 bin 253 TL taksitle! Hemen teslim!

214 konuttan meydana gelen Bostancı City'de fiyatlar 500 bin TL ile 730 bin TL arasında değişiyor

City's Nişantaşı için kaçak yapı kararı çıktı!

Nişantaşı'ndaki 16 katlı City's alışveriş merkezi için, Danıştay'dan "kaçak yapı" kararı çıktı. Şimdi dükkânların ruhsatlarının iptali gerekiyor

Gardens of Babylon'da `sağlık ve estetik açılımı'

2009 yazında, 20 milyon euro yatırımla açılan Gardens of Babylon Otel, Bodrum'da turizmi 12 aya yayma projesinin öncülerinden biri oldu

Gardens of Babylon açılıyor

Gardens of Babylon Oteli Bodrum'da açılıyor

Tashkent City Gardens Residence Haberi

Tashkent City Gardens Residence

Dream City Development öncülüğünde, sadece Özbekistan’da değil; tüm yakın coğrafya içindeki en iddialı projelerden biri olan “Tashkent City GARDENS RESIDENCE projesini, profesyonel satış ve pazarlama hizmeti veren Maven Danışmanlık şirketi pazarlayacak. 

Yüksek Mimar Uğur Özer Özgüven ve Maven Danışmanlık Genel Müdürü Deniz Bahçeci, dün gerçekleşen lansman toplantısında projeyi şu şekilde anlattı:


"Dream City Development öncülüğünde, sadece Özbekistan’da değil; tüm yakın coğrafya içindeki en iddialı projelerden biri olan “Tashkent City GARDENS RESIDENCE” ile huzurlarınızdayız. 

Projenin tasarım ekibi adına, bazı mimari ve teknik detayları sizlere aktarmak istiyorum. Her Projemizde olduğu gibi, gibi bu projemizde de çalışmamıza ulaşımdan topoğrafyaya, iklimsel koşullardan çevresel faktörlere kadar detaylı bir fizibilite yaparak “kentsel ölçek”ten başladık. 

Kendi içinde zaten önemli bir değer barındıran Tashkent City GARDENS RESIDENCE’ı, akın çevresini ve...