02 / 05 / 2024

taşlıbayır tapu dağıtımı

taşlıbayır tapu dağıtımı

Pendik’in en önemli kentsel dönüşüm projelerinden Taşlıbayır bölgesinde tapu dağıtımı başlıyor.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm 5. Etap'ta tapu dağıtımı ve anahtar teslimi yapıldı! 

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 5. Etap 52681 Ada 1 Parselde tamamlanan, 166 adet konut için tapu dağıtımı ve anahtar teslim töreni bugün yapıldı. 

EnerjiSA zirveyi bırakmıyor! Elektrik dağıtım yatırımlarında hala lider

Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği’nin (ELDER) hazırlamış olduğu 2021 Sektör Raporu’na göre; Toroslar EDAŞ 2021 yılında 1 milyar 486, 2 milyon Türk Liralık yatırım ile Türkiye’deki 21 elektrik dağıtım şirketi arasında en çok yatırım yapmış olan şirket oldu.

Tahıl taşıyan 5 gemi daha Ukrayna'dan ayrıldı! Buğday, arpa ve mısır fiyatları düştü mü? 16 Ağustos 2022 fiyat listesi

Milli Savunma Bakanlığı, tahıl taşıyan 5 geminin daha Ukrayna'dan ayrıldığını duyurdu. Peki buğday, arpa ve mısır fiyatları düştü mü? Son dakika buğday, arpa ve mısır fiyatları kaç lira oldu? Bugün hangi borsada buğday, arpa ve mısır ne kadar? İşte 16 Ağustos 2022 buğday, arpa ve mısır fiyat listesi

Kuyumcukent Gayrimenkul 2020 kar dağıtım tablosu!

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün 2020 yılını kapsayan kar dağıtım tablosu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. 

Türker Proje 2019 yılı karından pay dağıtacak mı?

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme, şirket yönetim kurulunun 2019 yılına ait kar payı dağıtım teklifi hakkında açıklama yaptı.

Mehmet Ay'dan Çukurova Belediyesinin tapu dağıtım törenine tepki!

Siyasi parti ayrımı gözetmeksizin kente hizmet etme amacı içerisinde olduklarını belirten Ak Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, belediye tarafından yapılacak tapu dağıtım töreninin son derece yanlış olduğunu söyledi. 

Servet GYO 2018 yılı kar dağıtım tablosu!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), 2018 yılı kar dağıtım tablosunu KAP'ta yayınladı. İşte kar dağıtım tablosu...

TOKİ hane halkı geliri nasıl hesaplanır 6 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ hane halkı geliri nasıl hesaplanır? Hane halkı geliri brüt maaş üzerinden mi, net maaş üzerinden mi yapılır? Gelir hesaplaması illere göre değişiyor mu? TOKİ, başvuru yapanların maaş hesaplamalarını nasıl yapıyor? İşte TOKİ hane halkı geliri nasıl hesaplanır 6 soruda tüm detaylarıyla...

Pendik Taşlıbayır’a kentsel dönüşümde yeni müjde!

Pendik Taşlıbayır bölgesinin uygulama imar planlarında değişikliğe gidildi. Yaklaşık 30 bin kişinin yaşadığı bölgede hak sahipleri 2 ilave kat hakkına sahip oldu...

Mistral GYO 2017 ilave kar payı dağıtım önerisini genel kurula sunacak!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 2017 yılı ilave kar payı dağıtım önerisi hakkında açıklama yaptı.

Kiler GYO kar payı dağıtımı yapmayacak!

Kiler GYO, kar payı dağıtımı yapılmaması yönünde aldığı kararı KAP'ta açıkladı. Metal GYO, 2017 yılı faaliyet sonucunu yatırımcıların bilgisine sundu.

Avrasya GYO 2017 yılı kar dağıtım tablosunu yayınladı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda dün yapılan yazılı açıklamada Avrasya GYO 2017 yılı kar dağıtım tablosunu yayınladı.

Avrasya GYO 2017 yılı kar dağıtım tablosunu yayınladı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada, 2017 yılı kar dağıtım tablosunu yayınladı.

taşlıbayır tapu dağıtımı Haberi

taşlıbayır tapu dağıtımı


Pendik’in en önemli kentsel dönüşüm projelerinden Taşlıbayır bölgesinde tapu dağıtımına başlanıyor. İmar uygulaması tapuda tescil edilen Taşlıbayır’a ait 6400 adet tapu 1 Mart tarihinden itibaren Pendik Belediyesi tarafından hak sahiplerine verilecek.


Orta Mahallenin tamamı ve Dumlupınar Mahallesinin bir kısmını ilgilendiren Taşlıbayır Kentsel Dönüşüm İmar Uygulaması tapuda tescil edildi. Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin tarafından Pendik Tapu Müdürü Ali Rıza Çelik’ten  teslim alınan tapular,  hak sahiplerine dağıtılmaya başlanacak. Böylece  çarpık ve yoğun bir yapılaşmanın olduğu bölgede depreme dayanıklı ve sağlıklı kentleşmenin yolu açılmış olacak.


90 Hektar büyüklüğündeki alanda yaklaşık 6.400 malik bulunuyor. Minimum parsel boyutu 3000 m²’nin altında kalmayacak şekilde parselasyon paftası hazırlanan ve imar  dağıtımı da buna göre yapılan alanda uygulamaya giren parsel sayısı 1640 adet oldu. Hak sahipleri, yeni...