05 / 05 / 2024

Tatvan Fuar Sergi ve Kongre Merkezi binası

Tatvan Fuar Sergi ve Kongre Merkezi binası

Tatvan Belediyesi tarafından inşa edilen Fuar Sergi ve Kongre Merkezi binası vatandaşların hizmetine açılıyor.

Decoyap Bodrum Fuarı 22 Ocak'ta başlıyor!

Ege Bölgesi'nde Bodrum Dekorasyon Tadilat ve İnşaat Malzemeleri Fuarı Decoyap Bodrum, 22 Ocak 2020 tarihinde Bodrum Konacık Herodot Kültür Merkezi Fuar ve Sergi Alanı’nda başlıyor.

4. Uluslararası Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı 9 Ekim'de!

4. Uluslararası Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı 9-11 Ekim 2019 tarihlerinde Ankara ATO Congresium Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilecek...

Akyurt Fuar Alanı'nın yüzde 35'i tamamlandı!

Ankara Akyurt’ta yapımı devam eden fuar alanı inşaatının yüzde 35’i tamamlandı. Fuar alanında sergi alanı, idari binalar, bin 800 kişi kapasiteli konferans salonu ve 7 bin 500 araçlık açık otopark ve 120 metrekarelik toplam 20 görüşme ofisi yer alacak.

Avcılar Belediyesi Tahtakale'de fuar ve sergi alanı yaptırıyor!

Avcılar Belediyesi, Tahtakale Mahallesi'nde İrtifak/İntifa hakkı: Fuar ve sergi alanı, işyerleri inşası ile Fuar ve sergi alanı vb. alanların işletilmesi işi için ihale düzenliyor...

Avcılar Belediyesi fuar alanı irtifak karşılığı işletme ihalesi 25 Eylül'de!

Avcılar Belediye Başkanlığı tarafından fuar ve sergi alanı, işyerleri inşası ile Fuar ve sergi alanı stant vb. alanların işletilmesi işi ihale ediliyor..

Bitlis Tatvan Fuar Sergi ve Kongre Merkezi binası açılıyor!

Tatvan Belediyesi tarafından inşa edilen Fuar Sergi ve Kongre Merkezi binası vatandaşların hizmetine açılıyor.

Yeşilköy fuar ve sergi alanı imar planı askıda!

İBB, Yeşilköy Mahallesi'nde fuar ve sergi alanına ilişkin imar planı değişikliği askıya çıktı..

İzmir Enternasyonal Fuarı kapılarını açtı!

85. İzmir Enternasyonal Fuarı kapılarını açtı. 42 ülkeden şirket ve delegasyonun katılımıyla kapılarını açan İEF'de fuar kapsamında çeşitli gösteriler sunulacak, tiyatro ve sergi gibi etkinlikler gerçekleştirilecek.

Kayaşehir Fuar ve Sergi Alanı'nın kuraları çekildi!

Başakşehir Belediyesi’nin her mahalleye bir kapalı Pazar projesi kapsamında hayata geçirilen Kayaşehir Fuar ve Sergi Alanının stant kuraları çekildi. Kurada Fuar ve Sergi Alanındaki 348 adet Gıda-408 adet Tekstil standının hak sahipleri belli oldu.

İzmir konut fuarı açıldı!

İzmir'de yapımı devam eden konut projelerini tanıtmak amacıyla düzenlenen 1. İzmir Konut Fuarı, Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi'nde açıldı.

28. Yapı Fuarı'nı 24.5 bin ziyaret etti!

Yapı sektörünün başkent buluşması 28. Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara’yı 24.562 kişi ziyaret etti. Geçtiğimiz hafta ATO Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen fuara sektör profesyonelleri yoğun ilgi gösterdi.

28.Yapı Fuarı Turkeybuild Ankara açıldı!

Orta Anadolu Bölgesi’nin en büyük yapı fuarı "Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara", 1 Ekim Perşembe günü Congresium ATO Kongre ve Sergi Sarayı’nda açıldı.

28. Yapı Fuarı Ankara'da açıldı!

Bu yıl 28.’si düzenlenen, 9 milyar dolarlık inşaat malzemeleri pazarına sahip Orta Anadolu Bölgesi’nin en büyük yapı fuarı Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara, 1 Ekim Perşembe günü Congresium ATO Kongre ve Sergi Sarayı’nda açıldı.

Tatvan Fuar Sergi ve Kongre Merkezi binası Haberi

Tatvan Fuar Sergi ve Kongre Merkezi binası

Bitlis’in Tatvan Belediyesi tarafından ilçede hayata geçirilen Fuar Sergi ve Kongre Merkezi binası halkın hizmetine sunuluyor.

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre, geçen yıl inşaatına başlanan ve kısa süre içerisinde inşaatı tamamlanan Fuar Sergi ve Kongre Merkezi binası Tatvan Belediyesi’nin himayesinde halka hizmet verecek. Fuar alanında çok amaçlı kongre merkezi, toplantı salonu ve sergi alanı şekilde yapılan Fuar Sergi ve Kongre Merkezi binasıyla ilgili konuşan Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, halka hizmet adına çok sayıda projeyi hayata geçirdiklerini ve bunun yanında bu yapıyı da Tatvan’a kazandırmanın gururu içinde olduklarını belirtti.
 İlçe halkına bir hizmet daha sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Başkan Aksoy, “Fuar alanında yapmış olduğumuz bu güzel binada fuar etkinlikleri yapılıyor. Burası aynı zamanda sergi ve benzeri aktivitelere de...