02 / 05 / 2024

Taurustan ev kazanma fırsatı

Taurustan ev kazanma fırsatı

AVM Partnere tarafından yönetilen Taurus AVM'nin bir kişiyi hem ev/hem de araba sahibi yapacağı yeni yıl kampanyası Taurus'tan Ankara'da Ev Kapısında Araba" 20 Şubat'ta sona eriyor.

Kelebek’ten 87’inci yılına özel 87 büyük hediye kazanma fırsatı!

Modern ve şık koleksiyonları ile evinizin vazgeçilmezi Kelebek Mobilya, 87’nci yıla özel çekiliş kampanyası düzenliyor. Kampanya ile son model BMW model arabadan mobilyaya, ev aletlerinden tatil turlarına kadar 87 hediye kazanma fırsatı sizi bekliyor.

Çekilişe katıl, Bosch ev aletleri kazanma fırsatı yakala!

31 Ekim 2022  tarihine kadar bosch-home.com.tr/cekilisfirsati sayfasında yer alan formu doldurup, ankete katılanlara çekilişle donduruculu buzdolabı, bulaşık makinesi ve şarjlı dik süpürgenin de aralarında olduğu hediyeler veriliyor. İşte Bosch’un çekilişle ev aletleri dağıttığı kampanyanın detaylar

Propa Vista'dan ev alanlara Paris seyahati!

Kartal’da hayata geçirilen Propa Vista projesinden 8-15 Aralık 2017 tarihleri arasında ev satın alan 5 aile, Ocak ayında muhteşem bir Paris seyahatini kazanma şansı yakalıyor. 

Sahibinden.com'dan ev kazanma fırsatı!

Sahibinden.com bireysel üyelerine yönelik yeni bir kampanya başlattı. Bu kampanya ile üyeler sahibinden.com'dan ev kazanma fırsatı yakalayacak.

İstanbul Shopping Fest'te 50 lira alışverişe ev kazanma imkanı!

Beşinci İstanbul Shopping Fest başladı. 1 ay sürecek etkinlik kapsamında yüzlerce marka indirim yapacak. 50 lira alışverişe ev ve araba kazanma şansı verilecek.

Kars'ta kiralık ev fiyatları arttı mı?

Kars’ta başka illerden gelerek üniversite okuyan öğrenciler, ev sahiplerinin ve esnafın kendilerine insan olarak, değil, para kazanma aracı olarak baktıklarını ileri sürdüler..

Sanko Park'ta ev kazanma şansı!

Sanko Park AVM 100 TL ve üzeri alışveriş yapan Sanko Park Kart üyelerine, 3 oda 1 salon havuzlu sitede 150 metrekare ev kazanma şansı veriyor.

Kent Meydanı AVM’nin 1+1 Ev Kazanma Şansı Kampanyası talihlisi belli oldu!

Kartla yapılan toplam 75 TL’lik alışverişle çekiliş hakkı kazanılan Bu Evin Anahtarı Ki! Kart Kampanyası, Kent Meydanı AVM’de Hasan Basri sunumu ile 15 OcakÇarşamba günü saat:17.00’de Kent Meydanı AVM -2 Çarşı Katı Etkinlik Alanı’nda gerçekleşti...

Malatyapark 4. yılını ev hediyesiyle kutluyor!

Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 4. kuruluş yıl dönümü çerçevesinde bir ay süreyle farklı etkinlikler düzenleyecek. Etkinlik kapsamında Malatya Park'tan yapılan her 75 TL'lik alışverişe ev kazanma şansı için kupon veriliyor...

Soyak projelerinden ev alana, araba kazanma şansı!

9 Ocak - 14 Şubat tarihleri arasında, hepsi birbirinden cazip fırsatlarla satışa sunulan Soyak projelerinin birinden ev aldığınızda, kırmızı bir Renault Clio kazanma şansına sahip oluyorsunuz.

Avon Temsilcisi olana Beyzade Konakları'ndan ev!

Avon, temsilcilerine ev kazanma şansı veriyor. Her 100 TL'lik satışa 1 adet çekiliş şansı veriliyor.

Garanti Koza, ev hediye edecek!

Garanti Koza, 9-29 Haziran tarihleri arasında İstanbul Shopping Fest kapsamında alışveriş yapan herkese 3+1 ev kazanma şansına sahip olacak

Torium'dan 75 TL'lik alışveriş yapana Venedik'te tatil ve Torium Evleri'nden daire!

Torium Alışveriş Merkezi'nde başlatılan sevgililer günü kampanyasıyla 75 TL ve üzeri alışveriş yapan, çekilişe katılan tam 14 çift tatil ve ev kazanma şansını yakalayacak!

Taurustan ev kazanma fırsatı Haberi

Taurustan ev kazanma fırsatı

AVM Partnere tarafından yönetilen Taurus AVM'nin bir kişiyi hem ev/hem de araba sahibi yapacağı yeni yıl kampanyası Taurus'tan Ankara'da Ev Kapısında Araba" 20 Şubat'ta sona eriyor. Geçtiğimiz yıl bir kişiyi İstanbul'da ev sahibi yapan Taurus AVM, bu yıl hayata geçirdiği yeni yıl kampanyası ile de farkını gösterdi. 24 Şubat glinû AVM içerisinde noter huzurunda gerçekleşecek çekiliş ile bir kişi Ankara'nın yeni yerleşim yerlerinden Bağlıca'da bir daire ve Gtroen Cactus marka otomobil sahibi olacak. Taura Card sahipleri, 20 Kasım'da başlayan, 20 Şubaf ta sona erecek kampanyaya, aynı gün içinde Taurus AVM'de bulunan tüm mağaza ve kiokslardan 100 TL değerinde alışveriş yaparak katılabiliyor. 


Posta...