17 / 05 / 2024

tay group Organize Tekstil Sanayi Bölgesi yatırımları

tay group Organize Tekstil Sanayi Bölgesi yatırımları

Dünyaca ünlü markalara üretim yapan Tay Group, Cezayir’de Avrupa’nın en büyük tekstil kampüsünü kuruyor. 10 yıl içinde 25 bin kişinin çalışacağı Organize Tekstil Sanayi Bölgesi, Cezayir ekonomisine yıllık 300 milyon dolar katkı sağlayacak.

Four Seasons İstanbul’daki ilk rezidansını Tay Group ile hayata geçiriyor! Yaşam 2024'te başlayacak!

Turizm ve gayrimenkul sektörlerinin önde gelen lüks markaları arasında yer alan Four Seasons, Boğaziçi ve Sultanahmet'teki Four Seasons otellerinin sahibi Tay Group ile ortaklaşa olarak yürüttüğü İstanbul’daki ilk rezidans projesi Four Seasons Private Residences İstanbul’da yaşam 2024'te başlayacak.

Four Seasons Etiler projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Tay Group'un Etiler’deki lüks konut projesi Four Seasons Etiler'deki inşaat çalışmaları başladı. Peki Tay Group'un Etiler’deki konut fiyatları ne kadar? İşte Four Seasons Etiler projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Four Seasons Etiler projesinde düğmeye basıldı! İşte Four Seasons Etiler projesiyle ilgili tüm ayrıntılar! 

Tay Group'un Etiler’deki lüks konut projesi Four Seasons Etiler'de inşaat başladı. Projede yer alan konutların fiyatları 2 milyon 600 bin dolardan başlıyor...

Organize Group İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Organize Group İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Karakuş ve Mustafa Karakuş ortaklığıyla  kuruldu.

Zehnder Group'tan Manisa'da 20 milyon avroluk yatırım!

Havlupan ve radyatör üreticisi Zehnder Group, Manisa Organize Sanayi Bölgesi'nde fabrika açtı. 20 milyon avroya kurulan fabrika 220 kişiye istihdam sağlayacak.

Tay Group’tan Bodrum'a 1 milyar dolarlık yeni yatırım!

Tay Group’un Yalıçiftlik’te 1 milyon metrekarelik alana kuracağı Four Seasons Bodrum Resort, 1 milyar dolarlık bir proje olacak. Astay Gayrimenkul CEO’su Enes Berse, “Proje, bölgenin en uzun sahil şeridine sahip olacak” dedi. 

Tay Group 5 yılda 4 milyar doların üzerinde yatırım yapacak!

Tay Group, tekstil, gayrimenkul ve turizm sektörlerine ilişkin yatırımlarına hız kattı. Şirket önümüzdeki 5 yıl içinde yurtiçi ve yurtdışında toplam 4 milyar doların üzerinde yatırım yapacak.

Burçin Özer, Tay Group’un Kurumsal İletişim Müdürü oldu!

Türkiye’nin lider şirketlerinden Tay Group’un Kurumsal İletişim Müdürü Burçin Özer oldu. Özer yeni görevinde, grubun tüm kurumsal iletişim fonksiyonlarından, şirketin iletişim stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanmasından sorumlu olacak.

Tay Group Cezayir'e 2.5 milyar dolarlık yatırım yapacak!

Turizm, tekstil, inşaat sektörlerinde faaliyet gösteren ve binlerce kişiyi istihdam eden Tay Group'un patronu Mesut Toprak, yatırımlarına hız verdi.

TAY Group Bodrum'a 1 milyar dolarlık otel inşa edecek!

Astay Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Toprak yeniden sahalara döndü. Academia Apartments ile Onaltı Dokuz projelerini inşa eden işadamı Mesut Toprak şimdi Bodrum'da 1 milyar dolarlık otel inşa edecek.

Tay Group Cezayir’de Organize Tekstil Sanayi Bölgesi kuracak!

Dünyaca ünlü markalara üretim yapan Tay Group, Cezayir’de Avrupa’nın en büyük tekstil kampüsünü kuruyor. 10 yıl içinde 25 bin kişinin çalışacağı Organize Tekstil Sanayi Bölgesi, Cezayir ekonomisine yıllık 300 milyon dolar katkı sağlayacak.

Taylandlı C.P. Group yatırım için Söke OSB’yi seçti!

AYDIN’ın Söke Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yatırımcıların ilgisini çekmeye devam ediyor. Son olarak Tayland merkezli dünya devi C.P. Group, yatırım için Söke OSB’yi seçti.

Uluslararası Troleybüs Sistemleri Çalıştayı 1-2 Ekim'de!

Uluslararası Toplu Taşımacılar Birliği (UITP) tarafından organize edilen ve Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş. (MOTAŞ) ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan ‘Uluslararası Troleybüs Sistemleri Çalıştayı’ 1-2 Ekim tarihleri arasında yapılacak.

tay group Organize Tekstil Sanayi Bölgesi yatırımları Haberi

tay group Organize Tekstil Sanayi Bölgesi yatırımları

Tekstil sanayiciliğinde 40 yılı geride bırakan Tay Group, sahip olduğu deneyimle Cezayir ekonomisine büyük katkı sağlayacak bir girişimi hayata geçiriyor. Cezayir’in Relizane Vilayeti Sdi Khettap endüstri bölgesinde Cezayir devletinin ortaklığı ile kurulan TAYAL SPA, toplamda 250 hektar arazi üzerinde kuracağı Organize Tekstil Sanayi Bölgesi ile Avrupa ve Doğu Akdeniz havzasının en büyük tekstil üretim tesisine imza atıyor. 10 yıllık proje 3 ana etap yatırım şeklinde gerçekleştirilecek. Tekstil sanayi sitesinin ilk etabı 8 üniteden oluşacak. 2018 sonunda tamamlanacak olan ilk etapta 10 bin kişiye; 10 sene içinde kademeli olarak toplamda 25 bin kişiye istihdam yaratılacak. Cezayir ekonomisinin geleceğini etkileyecek tekstil kampüsünün temel atma töreni Cezayir Sanayi ve Madenler Bakanı Abdeslam Bouchouareb ve Tay Group Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Toprak’ın katılımı...