28 / 07 / 2024

tay grup Organize Tekstil Sanayi Bölgesi mi kuracak

tay grup Organize Tekstil Sanayi Bölgesi mi kuracak

Dünyaca ünlü markalara üretim yapan Tay Group, Cezayir’de Avrupa’nın en büyük tekstil kampüsünü kuruyor. 10 yıl içinde 25 bin kişinin çalışacağı Organize Tekstil Sanayi Bölgesi, Cezayir ekonomisine yıllık 300 milyon dolar katkı sağlayacak.

Demir Grup'tan Çorlu 1. Organize Sanayi Bölgesi'ne 800 milyon TL'lik yatırım!

Gayrimenkul ve inşaat sektöründe 37 yıllık birikime sahip olan Demir Grup, 800 milyon TL'lik yatırımla, Çorlu 1. Organize Sanayi Bölgesi'nde iş ve yaşam merkezi Demir Eko- San Sanayi Sitesi'ni inşa edecek.

Demir Grup, Çorlu'da ekolojik sanayi sitesine imzasını atıyor!

Demir Grup, 800 milyon liralık yatırımla, Çorlu 1’inci Organize Sanayi Bölgesi’nde 242 bin 400 metrekare üzerine 275 bin 585 metrekare inşaat alanına sahip iş ve yaşam merkezi olarak projelendirdiği Demir Eko- San Sanayi Sitesi’ne imzasını atıyor.

Tay Group Cezayir’de Organize Tekstil Sanayi Bölgesi kuracak!

Dünyaca ünlü markalara üretim yapan Tay Group, Cezayir’de Avrupa’nın en büyük tekstil kampüsünü kuruyor. 10 yıl içinde 25 bin kişinin çalışacağı Organize Tekstil Sanayi Bölgesi, Cezayir ekonomisine yıllık 300 milyon dolar katkı sağlayacak.

Uluslararası Troleybüs Sistemleri Çalıştayı 1-2 Ekim'de!

Uluslararası Toplu Taşımacılar Birliği (UITP) tarafından organize edilen ve Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş. (MOTAŞ) ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan ‘Uluslararası Troleybüs Sistemleri Çalıştayı’ 1-2 Ekim tarihleri arasında yapılacak.

Uğur Grup'tan Çorum OSB'ye 19.5 milyon TL'lik yeni tesis!

Uğur Grup, Çorum Organize Sanayi Bölgesi’nde gıda işleme makinelerinin yanı sıra içecek ve tütün mamulleri işleme makinelerinin de imalatını yapacağı ve 19 milyon 500 bin TL’ye mal olacak yeni tesisin inşaatı devam ediyor.

Karaman Turizm Çalıştayı 26 Mayıs'ta yapılacak!

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası tarafından organize edilen, Karaman Turizm çalıştayı, turizmin önde gelen isimleri,yıldızlarının katılım ile 26 Mayıs'da ilimizde düzenlenecek.

Konaklar Şehri Kütahya Çalıştayı bugün gerçekleştirildi!

Kütahya Beylerbeyi Derneği'nin Halk Bankası sponsorluğunda organize edeceği yeni projesi olan 'Konaklar Şehri Kütahya Çalıştayı'nın bugün Yeni Belediye Kültür Sarayı'nda gerçekleştirileceği bildirildi. Tüm kütahyalılar davetliydi.

Gaziantep Şehir Kimliği Çalıştayı 16 Nisan'da!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından organize edilen “ Şehir Kimliği ” çalıştaylarının 18. “ Gaziantep Şehir Kimliği Çalıştayı Tanıtım Toplantısı ” Gaziantep’te Gaziantep Ticaret Odası'nda düzenlendi.

Falkon Grup Alüminyum Kompozit Market Limited Şirketi İkitelli Şubesi açıldı!

Falkon Grup Alüminyum Kompozit Market Limited Şirketi İkitelli Şubesi, Hüseyin Akça Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL'lik sermaye ile 8 Aralık'ta Başakşehir, İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nde kuruldu.

Çullas Grup Ege'de yatırımlarını hızlandırdı!

Çullas Grup şirketlerinden Bergama Madencilik, Bergama'dan sonra Aliağa ve Akhisar Organize Sanayi Bölgeleri'nde toplam 110 dönüm alan üzerinde kuracağı iki yeni fabrikasını önümüzdeki yıl faaliyete geçirmeye hazırlanıyor.

BTM Grup önümüzdeki yıl yatırım hamlesinde çıtayı yükseltecek!

2013 yılında 200 milyon TL ciroya ulaşan ve yüzde 20'lik büyüme sağlayan BTM Grup önümüzdeki yıl yatırım hamlesinde çıtayı yükseltecek. Mustafa Oran düzenledikleri bir toplantı ile 2014 yılı hedeflerini açıkladı...

Mobilyacı iş adamları Şinik Organize Sanayi bölgesine gezi düzenledi!

Mobilyacı iş adamları derneği başkanı Alper Bektaş ve yönetim kurulu üyeleri Mustafa Durmuş, İlyas Bektaş ve M. Ali Sezeroğlu önderliğindeki grup Şinik Organize Sanayi bölgesine inceleme gezisi gerçekleştirdiler...

Malatya OSB'de, Grup İnşaat Makine'ye ait fabrika 3 milyon TL'ye icradan satılık!

T.C. Malatya 1. İcra Dairesi, Malatya ili merkez ilçeye bağlı Cihadiye köyü sınırları içinde kalan Malatya 2. Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan ve Grup İnşaat Makine'ye ait olduğu belirtilen fabrikayı 3 milyon 52 bin 476 TL'den satışa çıkardı. Satış, 30

tay grup Organize Tekstil Sanayi Bölgesi mi kuracak Haberi

tay grup Organize Tekstil Sanayi Bölgesi mi kuracak

Tekstil sanayiciliğinde 40 yılı geride bırakan Tay Group, sahip olduğu deneyimle Cezayir ekonomisine büyük katkı sağlayacak bir girişimi hayata geçiriyor. Cezayir’in Relizane Vilayeti Sdi Khettap endüstri bölgesinde Cezayir devletinin ortaklığı ile kurulan TAYAL SPA, toplamda 250 hektar arazi üzerinde kuracağı Organize Tekstil Sanayi Bölgesi ile Avrupa ve Doğu Akdeniz havzasının en büyük tekstil üretim tesisine imza atıyor. 10 yıllık proje 3 ana etap yatırım şeklinde gerçekleştirilecek. Tekstil sanayi sitesinin ilk etabı 8 üniteden oluşacak. 2018 sonunda tamamlanacak olan ilk etapta 10 bin kişiye; 10 sene içinde kademeli olarak toplamda 25 bin kişiye istihdam yaratılacak. Cezayir ekonomisinin geleceğini etkileyecek tekstil kampüsünün temel atma töreni Cezayir Sanayi ve Madenler Bakanı Abdeslam Bouchouareb ve Tay Group Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Toprak’ın katılımı...