20 / 05 / 2024

Tayvan haberleri

Tayvan haberleri

Tayvan'ın güneydoğusunda 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.Yerin 7 kilometre altında kaydedilen sarsıntının ardından can ya da mal kaybı olup olmadığına ilişkin henüz bilgi verilmedi.

Prof. Dr. Naci Görür 'Tayvan kadar olamayacak mıyız?' diyerek isyan etti! Dirençli kentlerin mücadelesini veriyorum

Tayvan'da 7,4 şiddetinde meydana gelen depreme ilişkin bir paylaşım yapan Prof. Dr. Naci Görür,  deprem dirençli kentler konusuna dikkat çekti. 

Prof. Dr. Naci Görür yine uyardı! Tayvan'da yaşanan deprem ve sonra bizlere ibret olsun!

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Tayvan'da yaşanan 7,4 büyüklüğündeki deprem ile ilgili olarak "deprem dirençli kentlerin" önemine dikkat çekti. Prof. Dr. Görür, benzer büyüklükte bir depremin Türkiye'de olması halinde on binlerce vatandaşımızı toprağa vereceğimizi söyleyerek yine çağrıda bulundu. 

TSMC, Tayvan'daki yeni yatırım planını açıkladı!

Dünyanın en büyük çip üreticisi TSMC, CNBC'ye yaptığı açıklamada, Tayvan'daki gelişmiş bir çip paketleme tesisine 2,9 milyar dolar yatırım yapmayı planladığını belirtti.

Arka arkaya indirim haberleri geliyor! Ayçiçek yağına bir indirimde A101'den yapıldı

Pandemi döneminden beri arka arkaya yapılan zamların ardından indirim haberleri de arka arkaya gelmeye başladı. Şimdi de Ayçiçek yağında büyük indirim A101'den yapıldı. A101 market zinciri ayçiçek yağında büyük indirim gerçekleştirdiğini ilan etti.

Tayvan motorsiklet markası KYMCO’dan Türkiye’ye yatırım hamlesi! "Avrupa için motor üretecekler"

Tayvan merkezli motosiklet devi KYMCO’NUN CEO’su İstanbul’da katıldığı lansmanda Türkiye’ye yatırım yapmayı düşündüklerini açıkladı. KYMCO markasının yeni çıkan CV3 modelinin tanıtıldığı lansmandan müjdeli haberler geldi.

İnşaat sektörü indirim haberleri ile çalkalanıyor! İnşaat demir fiyatları dibe vurdu! Demir fiyatları ne kadar?

İnşaat demir fiyatları son zamanlarda üst üste gelen indirim haberleri çalkalanıyor. Bugün demir fiyatlarına yine 100 lira indirim geldi. 1 ton demir 15 bin 650 lira oldu. Peki demir fiyatları bugün ne kadar? İnce ve kalın inşaat demir fiyatları ne kadar? İşte 29 Nisan 2022 inşaat demir fiyatları

Tayvan’da Nanfangao Köprüsü çöktü!

Tayvan’da Yilan bölgesinde yer alan turistik yerlerden biri olan Nanfangao limanındaki kemerli köprü çöktü. Gerçekleşen kazada en az 10 kişinin yaralandığı ve 5 kişinin kaybolduğu iletildi..

Çin demir yoluyla Tayvan'a bir adım daha yaklaştı!

Pekin yönetimi, Tayvan'a bağlanmak için son adım olarak belirtilen Fucou-Pingtan bağlantısının inşaatını tamamladı.

Özyazıcı İnşaat'tan kamuoyuna açıklama!

Özyazıcı İnşaat, hakkında çıkan mağduriyet haberleri için kamuoyuna açıklama yaptı. Açıklama ''Söz konusu sahte çek ve senetler ile firmamızın hiçbir bağlantısı bulunmamaktadır'' ifadeleri yer aldı...

National Standard Finance, radarına Türkiye'yi aldı!

Yabancı yatırımcı rotasını Türkiye'ye çevirdi. Peş peşe gelen yatırım haberleri ile yatırım limanı algımız güçlendi.

Konya Altınekin TOKİ kurası bugün!

TOKİ Konya Altınekin projesinin konut belirleme kurası bugün çekilecek. TOKİ Konya Altınekin kura sonuçları açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Çorum Alaca TOKİ 47 konut kura sonucu!

Çorum Alaca TOKİ 47 konut kura sonucu henüz açıklanmadı. Çorum Alaca TOKİ 2 Etap kura sonucu açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

AVM kiralarındaki TL'ye dönüşte kavram karmaşası!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısı ve kimi zaman doğrudan müdahalesiyle özellikle AVM'lerde kiraların birer ikişer dövizden Türk Lirası'na döndürüldüğü haberleri geliyor. Ama durun! Öyle hemen avuçlarımız patlarcasına alkışlamadan önce biraz düşünelim...

Tayvan haberleri Haberi

Tayvan haberleri

Çin Deprem Ağları Merkezi, Tayvan'ın güneydoğusunda 5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı.


Yerin 7 kilometre altında kaydedilen sarsıntının ardından can ya da mal kaybı olup olmadığına ilişkin henüz bilgi...