19 / 05 / 2024

tayyar zaimoğlu çukurova turizmi

tayyar zaimoğlu çukurova turizmi

Posta Gazetesi muhabirlerinden Burcu Bebekli Çukurova Turistik Otelciler Birliği (ÇUKTOB) Başkanı Tayyar Zaimoğlu ile Park Zirve Tesislerinde turizm sektörünü, sektörde var olan sorunları ve Çukurova Bölgesi'yle ilgili yapılan çalışmaları konuştu.

İstanbul’dan göç edilen ilk 10 şehir açıklandı! 

EVA Gayrimenkul Değerleme’den Yasemin Zaimoğlu yaptığı açıklamada mega kent İstanbul’dan göç edilen ilk 10 şehir arasında Kocaeli, Ankara, Tekirdağ, İzmir, Bursa, Sakarya ve Antalya'nın bulunduğunu söyledi.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pist inşaatı tamam! Bakan Uraloğlu: Çok yakında açılacak! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, havalimanları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pist inşaatının tamamlandığını ve yakında açılacağını aktaran Uraloğlu, Çukurova Havalimanı için de tarih verdi. 

Miras davalarında buna dikkat! Büyük önem taşıyor!

EVA Gayrimenkul Değerleme’den Yasemin Zaimoğlu yaptığı açıklamada gayrimenkul değerleme raporlarının mirasçıların mirası kendi aralarında adil bir paylaşım yapabilmesi ve ortaya çıkabilecek anlaşmazlıkların önüne geçilebilmesi açısından büyük önem taşıdığını söyledi.

Çukurova Havalimanı yıl sonunda açılacak! Bakan Uraloğlu'ndan son dakika açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Mersin'de yapımı devam eden Çukurova Havalimanı ile ilgili açıklamalarda bulundu ve hizmete alınmasının planlandığı tarihi açıkladı. İşte Bakan Uraloğlu'nun o açıklamaları...

Çukurova Havalimanı altyapı inşaatının yüzde 92,3'ü tamamlandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yaptığı açıklamada, Çukurova Havalimanı altyapı inşaatının yüzde 92,3'ünün tamamlandığını söyledi.

Çukurova Bölgesel Havalimanı ihalesinde son durum ne?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun "İki yıl içerisinde Çukurova bölgesinde havalimanını hizmete alacağız" açıklamasında bulunduğu Çukurova Bölgesel Havalimanı ihalesi yılan hikayesine döndü.

Adil Karaismailoğlu'ndan Çukurova Havalimanı açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada, "İki yıl içerisinde Çukurova bölgesinde havalimanını hizmete alacağız" dedi.

Çukurova Havalimanı'nın maliyeti ne kadar?

İYİ Parti Adana Milletvekili Metanet Çulhaoğlu, Çukurova Havalimanı için yıllık 12 milyon yolcu garantisi verileceğini söyleyerek, "Bu filmi Zafer Havalimanı’nda gördük" dedi. Çulhaoğlu, “Yeni havalimanının maliyeti 500 milyon Euro'dan aşağı olmayacak" diye konuştu.

Çukurova Bölgesel Havalimanı'nın inşaatı 2 yılda bitecek!

Adil Karaismailoğlu, Çukurova Bölgesel Havalimanı'nın yapım çalışmalarına ilişkin, "Şu an pist çalışmasının üzerindeyiz. İnşallah yıl sonuna kadar bütün altyapı çalışmalarımızı tamamlayacağız" dedi...

Çukurova İnşaat'ın acı günü! Zöhre Şamiloğlu vefat etti!

Çukurova İnşaat Makinaları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Mali ve İdari İşler Grup Müdürü Yavuz Şamiloğlu'nun annesi Zöhre Şamiloğlu vefat etti. 

Çukurova İnşaat'ın acı günü! Fatma Müftüoğlu vafat etti!

Çukurova İnşaat Makinaları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Genel Müdürü Zafer Müftüoğlu'nun annesi Av. Fatma Müftüoğlu vafat etti. Çukurova İnşaat taziye ilanı yayınladı.

Bekaroğlu, 1.Çukurova Gayrimenkul Fuarı'na katıldı!

Adana'da Elka Fuarcılık tarafından Adana Hiltonsa Oteli'nde düzenlenen 1.Çukurova Gayrimenkul ve Proje Yatırım Fuarı'na katılan Bekaroğlu İnşaat'ın standı büyük ilgi gördü.

Çukurova Havalimanı yeni ihale tarihi: 15 Ocak!

MAYIS 2013’te temel atma töreni yapılan Çukurova Havalimanı için yeni bir ihale yapılacak. İhalenin daha önce üstlenicisi olan Koçoğlu İnşaat’ın yaşadığı mali sıkıntılar nedeni ile projeye devam edemeyince ihalenin yenilenmesi gündeme geldi.

tayyar zaimoğlu çukurova turizmi Haberi

tayyar zaimoğlu çukurova turizmi

• Tayyar Zaimoğlu kimdir? 

1987 senesinde Zaimoğlu Oteli ile turizm hayatına başladım. 25 yıldır turizm sektöründeyim. Çukurova Otelciler Birliği'nin başkanlığının yanı sıra Türkiye Otelciler Birliği Federasyonunun yönetim kurulu üyesiyim. Ayrıca Türkiye'deki ve Adana'daki birçok sivil toplum örgütüne üyeyim. Ulusal ve uluslar arası derneklere üyeyim. Evliyim, 2 çocuk babasıyım. İkisi de Amerika'da eğitim görüyor. 


• Çukurova Otelciler Birliği hakkında biraz bilgi alalım sizden, ileriye dönük ne gibi projeleriniz var? 

Turizm belgesi bulunan tüm işletmeleri bünyesinde bulunduran bir kuruluştur. 

Bugüne kadar Adana'nın tanıtımıyla ilgili birçok yayın çıkardık ve bu yayınlarımızı uluslar arası fuarlarda yayınladık. Bu fuarlarda bölgemizi ve bölgemizin turizm potansiyelini en iyi şekilde tanıtmak için çaba harcıyoruz. 


• Peki, bölgemizdeki turizm potansiyelini nasıl değerlendiriyorsunuz? 

4 vilayete baktığımızda hepsinin ayrı ayrı değerleri var. Bizim istediğimiz bu 4...