05 / 05 / 2024

tcdd süleyman karaman

tcdd süleyman karaman

TCDD Genel Müdürü Süleyman Karaman, Haydarpaşa Garı'nı koruma amaçlı imar planı hazırladıklarını belirterek, "Haydarpaşa Garı'nm şu anda trenden inilen kısmı olan birinci kat gar kalacak" dedi...

Süleyman Karaman: Demiryolunda hedef Dünya'da ilk 10'a girmek!

Hayatını mesleğine adadığı için 'Gardan adam' denilen TCDD Genel Müdürü Süleyman Karaman: Bu hükümetle birlikte demiryolları tekrar devlet politikası oldu. Dünyada 8'inci yüksek hızlı tren ülkesiyiz

TCDD Genel Müdürü Süleyman Karaman istifa etti!

TCDD Genel Müdürü Süleyman Karaman, milletvekilliği aday adaylığı için istifa etti. Bürokratlara adaylık için tanınan süre bu akşam saat 17.00'de dolacak. İstifalar gelmeye devam ediyor...

TCDD Genel Müdürü açıkladı: Haydarpaşa YHT istasyonu olacak!

TCDD Genel Müdürü Süleyman Karaman, İstanbul'un Anadolu Yakası'ndaki Haydarpaşa gar binasının istasyon bölümünün bu işlevini sürdüreceğini, diğer bölümlerinde de koruma amaçlı imar planı yapıldığını söyledi.

İstanbul-Ankara YHT hattında test sürüşleri devam ediyor!

TCDD Genel Müdürü Süleyman Karaman, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar ile İstanbul-Ankara Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattının Gebze-Arifiye bölümünde Piri Reis Treni'yle test sürüşüne katıldı.

İstanbul-Ankara YHT hattında test sürüşü yapıldı!

İstanbul-Ankara YHT hattında test sürüşü yapıldı. TCDD Genel Müdürü Süleyman Karaman, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar ile Piri Reis Treni'nin Gebze-Arifiye bölümündeki test sürüşüne katıldı.

Süleyman Demirel Demokrasi ve Kalkınma Müzesi 26 Ekim'de açılacak!

Isparta’da Süleyman Demirel Demokrasi ve Kalkınma Müzesi’nin açılış tarihi 26 Ekim olarak değiştirildi. Açılışa ABD eski Başkanı Bill Clinton ile Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev gibi dünya liderleri davet edildi.

Süleyman Demirel Demokrasi ve Kalkınma Müzesi 26 Ekim’de açılıyor!

Türkiye’nin 55 yıllık siyasi tarihine damgasını vuran 9’uncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’ in yaşamını anlatan, Süleyman Demirel Demokrasi ve Kalkınma Müzesi 26 Ekim’de resmen açılıyor...

Süleyman Şah Türbesi'nin IŞİD tarafından çevrelendiği yalanlandı!

Süleyman Şah Türbesi'nin IŞİD tarafından çevrelendiği iddiasıyla ilgili olarak konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bunların hepsi uydurma şeyler. Türkiye Cumhuriyeti'nin atacağı adım, tavır bellidir." dedi.

Yeni Malatya Valisi Süleyman Kamçı kimdir?

Süleyman Kamçı 15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince Malatya Valiliğine atandı. Peki, Yeni Malatya Valisi Süleyman Kamçı kimdir? İşte Malatya'nın yeni Valisi Süleyman Kamçı...

Yeni Erzincan Valisi Süleyman Kahraman kimdir?

Süleyman Kahraman, 15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince Erzincan Valiliğine atandı. Peki, Yeni Erzincan Valisi Süleyman Kahraman kimdir? İşte Erzincan'ın yeni valisi Süleyman Kahraman...

Süleyman Kahraman kimdir?

Merkez Valisi Süleyman Kahraman, 15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince Erzincan Valiliğine atandı. Peki, Yeni Erzincan Valisi Süleyman Kahraman kimdir? İşte Yeni Erzincan Valisi Süleyman Kahraman..

Süleyman Kamçı kimdir?

Merkez Valisi Süleyman Kamçı, 15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince Malatya Valiliğine atandı. Peki, Süleyman Kamçı kimdir? İşte Yeni Malatya Valisi Süleyman Kamçı..

Kasapbaşızade Süleyman Efendi Vakfı'nın arsasına öğrenci yurdu yapılacak!

Vakıflar Genel Müdürlüğü İstanbul 2. Bölge Müdürlüğü; Kasapbaşızade Süleyman Efendi Vakfı'na ait olan Üsküdar Selamiali Mahallesi'ndeki arsayı öğrenci yurdu yapılmak üzere 22 yıllığına inşaat yapım karşılığı kira ve işletme ihalesine çıkardı.

Süleyman Boz kimdir?

Mimar Süleyman Boz kimdir? Mimar Süleyman Boz, bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi? Süleyman Boz, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Süleyman Boz..

tcdd süleyman karaman Haberi

tcdd süleyman karaman

TCDD Genel Müdürü Süleyman Karaman, Haydarpaşa Garı'nı koruma amaçlı imar planı hazırladıklarını belirterek, "Haydarpaşa Garı'nm şu anda trenden inilen kısmı olan birinci kat gar kalacak. Halk onun başka bir şey olmasını istemiyor. Garın başka bir katı değil, 'Sadece o istasyonuma dokunma' diyor. Biz de dokunmayacağız" diye konuştu. Karaman, "Özelleştirme İdaresi yarışma açacak ve halka oylatacak. Hangisi seçilirse o ihale edilecek" dedi. 


Fiyat için anket yapılacak 

SÜLEYMAN Karaman, "Ankara-İstanbul YHT bilet fiyatlarını belirlemek için Ocak 2014'te anket yapacağız. Fiyatı Ocak, Şubat'ta belirleriz. Projeyi, Şubat sonu, Mart başı hizmete açacağız dedi. 


Vatan...