16 / 05 / 2024

Tchibo bardak

Tchibo bardak

Günün en sağlıklı ve lezzetli öğünü olan kahvaltı, Tchibo’nun 20 Mart’ta başlayacak “Kahvaltı Keyfi” teması ile renkleniyor...

Meclis'te çaya yüzde yüz zam! Bakın kaç lira oldu?

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yemek fiyatları sürekli tartışma konusu olmuştu. Meclis Lokantası'nda uygun fiyatlarıyla bilinen bir bardak çayın fiyatı, yüzde 100'lük bir zamla artarak 2 liraya yükseltildi.

Kahve tiryakilerine müjde! Otomatik öğütücülü Krups KM8328 filtre kahve makinesinin fiyatı belli oldu!

Günde en az 1-2 bardak kahve içmeden kendine gelemeyen kahve tiryakilerinin en çok aradığı ürünlerden biri kahve makinesi oluyor. Piyasaya iddialı bir giriş yapan Krups ise KM8328 filtre kahve makinesini üreterek farkını yeniden ortaya koyuyor.

Bosch’tan kahve tiryakilerine özel TKA6A044 filtre kahve makinesinde dev indirim!

Günde en az birkaç bardak kahve içmeden kendine gelmeyenler için filtre kahve makinesi oldukça cazip bir ürün olarak yoğun ilgi görüyor. Bosch da hem kahve tiryakilerine özel TKA6A044 filtre kahve makinesini üretti ve hem de bu ürüne indirim yaptı.

Çeyiz hazırlayanlar müjde! ŞOK Market'te peşin fiyatına 6 taksit fırsatı! Kahve makinesi, buzdolabı, bardak, halı...

ŞOK Market 5 Temmuz indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. İşte ŞOK indirimli aktüel ürünler kataloğu...

A101’de Arzum çay makinesi 749 TL’ye, sinek öldürücü 139 TL’ye, termos bardak 179 TL’ye düştü!

Temmuz ayına girer girmez yeni aktüel ürünler kataloğunu paylaşan A101, yeni indirimlerinin 6 Temmuz itibarıyla geçerli olacağını duyurdu. Buna doğrultuda, Arzum çay makinesi 749 TL’ye, sinek öldürücü 139 TL’ye, termos bardak 179 TL’ye düşecek. İşte A101 fiyat listesi 6 Temmuz 2023...

BİM'de çeyizlik 12 parça yemek takımı 379 TL'ye, 3'lü desenli bardak 49 TL'ye, ayakkabılık 99 TL'ye düştü!

BİM'in 23 Haziran tarihli aktüel ürünler kataloğu belli oldu. Bu kapsamda, 12 parça yemek takımı 379 TL'ye, 3'lü desenlı bardak 49 TL'ye, ayakkabılık 99 TL'ye düştü.

Kahve markası Tchibo'dan yatırım! Türkiye'yi merkez yapıyor!

Alman perakende ve kahve titanı Tchibo, Türkiye'deki yatırımlarını yeni bir enerjiyle yoğunlaştırmaya başladı. Marka, Türkiye'yi kahve sektörünün kalbinde konumlandırmayı hedeflerken, paketleme süreci için iş birliği fırsatlarına gözünü dikti.

Alman kahve devi Tchibo yeni yatırımlarla Türkiye’yi merkez yapacak!

Alman perakende ve kahve devi Tchibo, Türkiye’yi kahvede merkez haline getirip 70 ülkeye buradan ihracat yapmayı hedefliyor. Şirket, 2027'ye kadar da mağaza sayısını 2 katına çıkaracak.

Tchibo’dan Anneler Günü'ne özel ürünler ve özel fiyat listesi! işte Tchibo'da şaşırtan fiyatlar

Gerçek kahve lezzetini arayan annelere en lezzetleri kahve çeşitleri ve fonksiyonel kahve makineleri, stilinden ödün vermeyenlere ise kolyeden çantaya birbirinden şık tasarımlı aksesuarlar, Tchibo’nun Anneler Günü’ne özel sunduğu en uygun hediye seçenekleri arasında.

Jumbo'dan Anneler Günü'ne özel yüzde 50 indirim! Çatal-Bıçak takımı, çaydanlık, tencere, bardak...

Anneler Günü'nde Jumbo adlı mağaza müşterilerine özel bir fırsat sunuyor. Bu özel fırsat kapsamında müşterilere yüzde 50 indirim sunulacak. Bu indirim, birçok üründe geçerli olacak? Peki Jumbo'nun indirimli ürünleri ve güncel fiyat listesi...

Vestel BM 6302 X WIFI 6 Programlı Bulaşık Makinesi 11 bin 499 TL! Teknik özellikleri neler?

Vestel Bulaşık Makinesi, sahip olduğu 6 Programı, 13 Kişilik Kapasitesi ve Hijyen 70 Teknolojisi ile bulaşık yıkama işlemini gerçekleştirir. Peki Bardak Ve Cam Koruma Teknolojisi ne işe yarıyor?

Altus Al 434P Bulaşık Makinesi 6 bin 149 TL! Bakın nerede! 20 Nisan 2023 fiyat listesi...

Altus AL 434P Bulaşık Makinesi, 13 kişilik kapasite ve 4 programa sahiptir. Bardak koruma sistemi cam eşyaları aşınma ve çizilmelere karşı korur. Kısa programı ile sadece 30 dakikada yıkama işlemini tamamlar. Peki, Altus AL 434P en ucuz nerede? 

Beko Bm 6047 6 Programlı Bulaşık Makinesi'nde net 2 bin TL indirim fırsatı! Bu fırsat kaçmaz!

Beko Bulaşık Makinesi, sahip olduğu 6 farklı yıkama programı, DeepWash teknolojisi, HijyenMax özelliği ve Bardak Koruma Sistemi ile bulaşık yıkama işlemini gerçekleştirir. 

Tchibo bardak Haberi

Tchibo bardak

Her hafta değişen temalarıyla müşterilerini birbirinden pratik ve değişik ürünlerle buluşturan Tchibo’da; 20 Mart’ta başlayacak “Kahvaltı Keyfi” teması eşsiz bir kahvaltı sofrası için geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Rengarenk mutfak ürünlerinin tüm aile fertlerini neşelendireceği temada akıllı pişirme gereçlerinden lezzet fikirlerine, ev tekstil ve dekorasyon ürünlerinden kesme tahtalarına uzanan zengin bir koleksiyon yer alıyor. Kahvaltı sofralarına renk katan kolay ve konforlu kullanımıyla çiçek çay süzgeci de şık tasarımıyla tüm kahvaltı sofralarındaki yerini bekliyor. Kahve saati için de çift duvarlı paslanmaz çelikten yapılmış, kahvenin uzun süre sıcak kalmasını sağlayan French Press, termos, süt köpürtücü ve değişik muglar da tema ürünleri arasında. 


Tchibo’dan Kahvaltı Keyfi temasına özel sürpizler

Tchibo, 20 Mart tarihinde tüm Tchibo mağazalarında, Tchibo.com.tr’de ve 444 2 826 numaralı telefonla sipariş...