27 / 04 / 2024

tchibo benim hikayem

tchibo benim hikayem

Özgün perakendeci Tchibo’nun, Facebook üzerinden başlattığı “Benim Tchibo Hikayem” yarışmasının kazananları belli oldu. Tchibo tüm katılımcılara sürpriz yaparak her damak tadına hitap eden kahvelerinden hediye ediyor...

Depremde 96 kişiye mezar olan Ebrar Sitesi'nde şok eden gelişme: Benim müteahhitlikle hiçbir ilgim yok...

Kahramanmaraş depreminde yıkılan Ebrar Sitesi F Blok'ta 96 kişinin ölümüne ilişkin 9 sanığın yargılanmasına başlandı. Sanık Tevfik Tepebaşı ''Benim müteahhitlikle hiçbir ilgim yok.'' diyerek kendisinin suçlu olmadığını savundu.

Deprem uzmanı Prof. Dr. Ercan 12 yıl önceki Van depremini hatırlattı: Belki bir sokağa benim de adımı koyarlardı

Van'da 9 Kasım 2011'de meydana gelen, 40 kişinin hayatını kaybettiği 5,6 büyüklüğünde depremle ilgili anısını paylaşan deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan,'' Eğer çalışmaya gitmeyip, Bayram Oteli'nde kalmış olsaydım; Belki bir sokağa benim de adımı koyarlardı" dedi.

''Benim maaşım neden düşük?'' diyen EYT'liler dikkat! Ne yapılması gerekiyor? Ücretlerde yeni ayar!

Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) kapsamında emekli olan milyonlarca kişinin arasında maaşını düşük bulanlar yer alıyor. Peki ''Benim maaşım neden düşük?'' diyen EYT'liler ne yapmalı? İşte ayrıntılar...

Ekonomist Selçuk Geçer 'Benim için sürpriz olmayacak' diyerek doların ne kadar olacağını açıkladı!

Dolar/TL kuru rekor kırmaya devam ediyor. Uzmanlardan dolar yorumları ise yakından takip edilirken, Ekonomist Selçuk Geçer 'Benim için sürpriz olmayacak' diyerek doların ne kadar olacağını açıkladı.

Kahve markası Tchibo'dan yatırım! Türkiye'yi merkez yapıyor!

Alman perakende ve kahve titanı Tchibo, Türkiye'deki yatırımlarını yeni bir enerjiyle yoğunlaştırmaya başladı. Marka, Türkiye'yi kahve sektörünün kalbinde konumlandırmayı hedeflerken, paketleme süreci için iş birliği fırsatlarına gözünü dikti.

Alman kahve devi Tchibo yeni yatırımlarla Türkiye’yi merkez yapacak!

Alman perakende ve kahve devi Tchibo, Türkiye’yi kahvede merkez haline getirip 70 ülkeye buradan ihracat yapmayı hedefliyor. Şirket, 2027'ye kadar da mağaza sayısını 2 katına çıkaracak.

Tchibo’dan Anneler Günü'ne özel ürünler ve özel fiyat listesi! işte Tchibo'da şaşırtan fiyatlar

Gerçek kahve lezzetini arayan annelere en lezzetleri kahve çeşitleri ve fonksiyonel kahve makineleri, stilinden ödün vermeyenlere ise kolyeden çantaya birbirinden şık tasarımlı aksesuarlar, Tchibo’nun Anneler Günü’ne özel sunduğu en uygun hediye seçenekleri arasında.

Tchibo Barista filtre kahve çeşitleri ne kadar? İşte 17 Ocak 2023 fiyat listesi..

Tchibo Barista ailesini, Tchibo Barista Classic ve Tchibo Barista Intense isimli iki yeni kahve ile genişletti. Peki Tchibo Barista Classic ve Tchibo Barista Intense kaç TL'den satışa çıktı? İşte Tchibo Barista Classic ve Tchibo Barista Intense,  17 Ocak 2023 fiyat listesi..

Kahve tutkunları bu kampanyayı kaçırmayın! Tchibo’da taze çekilmiş kahvelerde görülmemiş kampanya!

Kahve uzmanı markaların önde gelenlerinden Tchibo,  taze çekilmiş, kapsül ve barista dahil tüm kahvelerde kampanya başlattı.  Hangi kahvelerde  ne kampanyası var? Fiyatlar ne kadar düştü?

Tchibo’dan yılın beklenen indirimi başladı! İşte 22 Aralık Fiyat Listesi

70 yılı aşkın kahve uzmanlığıyla 2005 yılından bu yana Türkiye’de hizmet veren Tchibo, çok çeşitli kategorilerde ürünlerinde yılın beklenen indiriminin startını verdi. Tchibo'da hangi ürün kaç TL indirime girdi. Tchibo'da indirime giren ürünler hangileri? İşte o ayrıntılar...

“Tchibo”dan yılbaşı gecesine özel tasarlanmış ürünler ve 15 Aralık 2022 fiyat listesi...

Tchibo, “Sofralara Yılbaşı Dokunuşu” teması altında bir araya getirdiği birbirinden göz alıcı ürünle, yeni yılın ruhunu sofralara da yansıtıyor. Peki bu ürünlerin fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Tchibo’da mutfak ürünlerinde indirim zamanı! Hangi ürünler indirime girdi? 3 Ekim 2022 Tchibo Fiyat Listesi!

Tchibo online satış mağazasında seçili mutfak ürünlerinde indirim yaptı. Kahve makinelerinin de dahil olduğu indirim kampanyasında çikolata eritme torbasından kek kalıbına, pişirme matından ekmek kutusuna bir çok ürün mevcut. 

Tchibo kış giyim modası ile soğuklara hazır! Peki ya siz? İşte 29 Eylül 2022 Tchibo fiyat listesi!

Tchibo kış giyim modasını satışa sundu. Cazip fiyatlarla satışa sunulan ürünlerin inovatif özellikleri dikkat çekiyor. Örneğin montlarda akıllı telefon için pratik cepler ve kulaklık için kablo girişleri bulunuyor. Ya da yağmurluğun yakası tek dokunuşla kapüşona dönüşebiliyor. İşte Tchibo fiyat list

tchibo benim hikayem Haberi

tchibo benim hikayem

Tchibo’nun, Mayıs ayı başında Facebook üzerinden başlattığı “Benim Tchibo Hikayem” büyük ilgi gördü. Katılımcıların fotoğraflarını yükleyerek Tchibo hikayelerini anlattıkları yarışma; yine Facebook kullanıcılarından toplanan oy sayısına göre Tchibo jürisi tarafından belirlendi. En fazla oy alan üç kişiye, tek tuşla farklı kahve lezzetleri sunan ve “her eve bir barista” mottosuyla çıkan Cafissimo kahve makinesinin yanı sıra; sütlük, kapsül kahve çeşitleri ve kahve fincanından oluşan bir kahve seti armağan edildi. Yarışmanın sonuçlanmasıyla birlikte tüm fotoğraflar, Facebook üzerinden yayınlanacak albümde yer alacak. Ayrıca tüm katılımcılara yükledikleri fotoğrafları özel tasarımlı kartpostal olarak göndereceklerini ifade eden Tchibo yetkilileri, bunun yanında herkese birer paket de kahve armağan edeceğini...